Help! de hond van de buren blijft maar blaffen!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Mies (Gast)

Hallo allemaal. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Sinds ruim een jaar hebben mijn buren een nieuwe hond (boeren fox). Iedere keer wanneer ik mijn kont keer begint dat beest enorm tekeer te gaan. Ik ben absoluut een hondenliefhebber, maar ik kan het beest wel wurgen. Volgens mijn buren moet ie aan me wennen. (??) Ook zou ik naar hem moeten roepen. Dat heeft natuurlijk geen zin, want dan schreeuw ik de hele dag! De relatie met de buren lijd er behoorlijk onder. Ik weet niet meer wat ik moet doen, misschien kan iemand van u mij verder helpen..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Help! de hond van de buren blijft maar blaffen!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca...

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

De hond van mijn opa en oma ook een boerenfox die blaft ook de hele dag..
Misschien ligt het aan het ras ofzo

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

heel erg zeg, blaft tie alleen voor jou ? of voor iedereen die maar langs komt ?
als tie alleen voor jou blaft , dan vriendjes worden met hem, anders toch maar eens nog eens praten met je buren.
willemijn

Mies (Gast)

Hij blaft naar iedereen. Ook naar andere buren die regelmatig bij mijn buren langkomen. Hij ziet door de schutting beweging en dan slaat ie aan. Het is net of ie bang is ofzo.. Ik heb overwogen om een dicht schutting te plaatsen, maar twijfel of dat zal helpen. Op een gegeven moment ben je zo op je hoede wanneer je de tuin inloopt, dat is toch niet normaal!

honden page profiel ..

honden foto van .

Jij kan dit niet oplossen zonder je buren. Een dichte schutting houdt nog niet het geluid tegen en ook blijft hij dan nog blaffen tegen andere.
Denk dus dat je ,je buren moet overtuigen dat ze hun hond toch echt zullen moeten opvoeden.Alleen zij kunnen het oplossen.
Lijkt me ook het normaalste, perslot hebben zij een hond genomen en niet de buren.

Sterkte ermee.

Groetjes Marianne

honden page profiel NynkeNynke

honden foto van Nynke

Ik ken het verhaaltje.. Hiernaast lopen 3 Boxers.. Die komen ook niet verder dan het hek.. Je moet omlopen omdat die honden anders de hele dag overstuur zijn.. Echt heel lastig! En die eigenaar maar schreeuwen tegen zijn honden! Waardoor het dus nog 10 keer erger wordt!

Alleen je doet er zo weinig aan.. Tja verhuizen naar een plek waar die kan blaffen wat ie wil.. Zonder dat iemand er last van heeft.. En inderdaad.. Ik zou even goed met de buren praten.. Die moeten uiteindelijk met een oplossing komen! Jij kan alleen maar zeggen dat je er last van heb.. En dat je het enorm zou waarderen dat er iets mee gedaan wordt.. Zoiets valt namelijk te trainen. Alleen je moet er tijd en energie in stoppen!

Succes!

Liefs,

Nynke

honden page profiel willekewilleke

honden foto van willeke

het is lekker makkelijk van je buren om te zeggen dat JIJ m naar je toe moet roepen en dat ie aan JOU moet wennen. Zo maken ze het JOUW probleem. jij moet helemaal niks en de buren moeten de hond dusdanig opvoeden en trainen dat de buren en iedereen in de omgeving last van m heeft. dat is je verantwoordelijkheid als hondenbezitter.

groeyjes Willeke

honden page profiel willekewilleke

honden foto van willeke

uhh, ik bedoel GEEN LAST van m heeft... :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Help! de hond van de buren blijft maar blaffen!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^