Even Weet Ik Het Niet Meer..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca...

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Hoi Hoi..
Omdat het zoveel bij medisch als bij opvoeding hoort plaats ik het bij gezellig praten..

Sinds gisteren is Lucky niet helemaal lekker..
Gisterenochtend had ze binnengepoept..omdat ze dit nooit doet, b.v. als het onweert zag ik er geen kwaad in, zeker niet toen ik hoorde dat het dus schijnbaar geonweert had.
Maar gisterenmiddag heeft ze wat wit schuim uitgespuugd. Ze heeft echt een hele vieze geur op zich, niet echt hondengeur maar mijn hele woning stinkt, zelfs met de deuren open. Ze laat vaker vieze scheetjes en haar poep is wat waterig. Haar neusje is zo nu en dn kurkdroog.
Ze eet en drinkt wel gewoon.
Maar nu komt het..Normaal gezien zou ik naar de DA zijn gegaan...MAAR zo heel ziek is ze dus niet..Ofwel ik kan het niet goed plaatsen..
Gisterenavond ging ik met haar wandelen en ik laat altijd los..dit heb ik gedaan vanaf het moment dat ik haar had en hier is ze aan gewend. Savonds is het dan even plassen, poepen, klein blokje en klaar..MAAR...gisteren had mevrouw geen zin om naar huis te gaan en liep ze de andere kant op. Normaal helpt als i kde de andere kant op loopt maar dt hielp niet..ook blij roepen hielp niet. Ik was haar dus kwijt..Ik zoeken zoeken...was ze al 3 flats verder..uiteindelijk kwam ze dus harstikke blij en uitgelaten op mij afgerend..Echt blij kon ik er niet om zijn maar goed kdacht een keer kan dat voorkomen. Soms heeft ze dat weleens maar dat is kwestie van echt 1x en dan ist goed..MAAR vanmorgen, ofwel net dus, ging ik met haar plassen en liet ik haar dus weer los..maar als je zo'n bergje naar beneden loopt kom je aan een weg..maar khb haar geleerd daar niet naar beneden te gaan en dat doet ze dus ook niet..TOT VANDAAG...Ik roepen roepen niets hielp..Auto's moesten boven op de rem en mevrouw liep wild kwispelend de weg over..meerdere keren..uiteindelijk komt ze dus terug..ook weer kwispelend dus schijnbaar van: BAASJE IK BEN LEKKER WEG GEWEEST..Alleen kan het baasje er niet zo blij om zijn..
Nu gisteren wilde ik ook haar halsband omdoen en toen heeft ze van zich afgebeten..dit heeft ze nog NOOIT gedaan..!!! Ik voelen aan haar nekje en keel maar ik kon duwen maar ze reageerde niet..alleen bij de halsband.
Ook gaat ze nu op haar plaats liggen zonder mokken..soms begint ze zonder reden te trillen...
Het enige dat 'veranderd' is, is dat ze deze week veel bij mijn ouders is geweest..ik was er trouwens ook dus ze is niet zonder mij geweest. Hier heeft ze een grote tuin tot haar beschikking..

Kortom..het zijn tegenstrijdige dinge..want ze is volgens mij niet helemaal lekker..en ze begint ineens met weglopen..Kzal haar de komende tijd dus ook niet meer loslaten en daar baal ik van want Lucky poept heel moeilijk aan de lijn..ze wil altijd weggekropen zitten ergens om op haar gemak te poepen...

Kweet het dus even niet meer wat ik er nu mee aan moet..Kheb iemand gebeld die verstand heeft van dieren en die zij, ivm het niet lekker zijn dat ik het een dagje moet aankijken en dan naar de DA moet gaan..dt ben ik dus ook zeker van plan..maar als ze echt ziek is zou ze toch niet weglopen en wild kwispelen terug komen..?
Of zie ik dat verkeerd..?

Heel lang verhaal weer, sorry hiervoor,
groetjes Niki

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Even Weet Ik Het Niet Meer.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan

honden foto van De Mecheltjes clan

Hoi Nikki,

Hoe oud is Lucky nu, moet ze loops worden, dat zou het wel kunnen verklaren??

Groetjes,
Wilma

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca...

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Lucky is geschat op een jaar of 3-4..
Misschien dat ze loops moet worden, kweet niet waaraan ik dat moet herkennen..
Ze heeft zich maanden geleden een hele tijd gelikt en gedaan..en toen stond haar ding ook open..
Maar dat heeft ze nu niet..

Dus ze lopen echt weg als ze loops worden..?
Dan kan ik haar indd. maar beter aangelijnd houden..want Kheb geen zin in een zogenaamd 'pretnest'

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Moeilijk zoiets. Als ik aan onze sheltie denk, die kan ook altijd wat moeilijk poepen als we te dichtbij staan en die zoekt dan ook altijd een plekje verder weg. Als ze op weg is naar een poepplekje kan ik ook blijven roepen en soms als ze wat aan de diarree is gaat ze ook steeds een stukje verder. Zitten, overeind, weer zitten, weer verder weg, nog eens proberen...En dan het liefst uit het zicht.
Nou heeft Galynn dit ook een paar keer gehad toen ze loops was kan ik me nog herinneren.
Maar als Lucky loops is zou je toch bloed moeten zien? En de boel zou dan toch flink groter zijn dan anders.
Misschien toch eerst maar even langs de dierenarts om uit te sluiten dat er medisch echt iets aan de hand is.

honden page profiel

In de eerste week kan het niet zo veel kwaad om los te laten, over het algemeen willen de teven dan helemaal nog niks van een reu weten. Maar om het voor de reuen misschien wat dragelijker te maken, kan je haar misschien beter wel vasthouden. Is natuurlijk niet de bedoeling dat de reuen helemaal wild worden.

En de verdere loopsheid zou ik haar zeker vasthouden voor je het weet zit je dus met een pretnest. En als je die niet wil zou ik gewoon haar lekker vast maken. Beetje lastig met poepen als ze dat liever los doet. maar dan misschien dicht bij bomen gaan staan of struiken dat ze daar in kan verstoppen ?

Ze kunnen inderdaad wel weglopen als ze loops worden.

Heb je bij haar een keer loopsheid gezien ? zo ja waneer was de laatste keer?

Liefs natascha

honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan

honden foto van De Mecheltjes clan

Hoi Nikki,

Als een teefje loops gaat worden kan dat gepaard gaan met wat gedragsverandering. Dat hoeft niet perse maar dit kan wel. Samen met het zich niet helemaal lekker voelen en het weglopen(niet luisteren) zou dit kunnen.

Als mijn teefjes loops worden dan zijn ze van te voren wel wat humeurig en kunnen zij zich niet helemaal lekker voelen en proberen zij overal onder uit te komen. Weg lopen doen ze niet maar zijn gewoon kribbig.Weet je niet wanneer Lucky voor het laatst loops is geweest??

Groetjes,
Wilma

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca...

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

De laatste keer dat ik dacht dat ze loops was is een maand of 3 geleden..toen stond alles echt wijd open en likte ze HEEL veel maar geen drupje bloed gezien..mij is toen verteld dat sommige honden zich gewoon goed schoonhouden en er dus niets van te zien is..

Lucky is gewoon een moeilijke poeper van begin af aan geweest..En kvind het rot dat k haar niet los kan laten..Maar ja kben ook neit van plan dat ze de weg oversteekt en straks onder een auto komt..daar is ze mij net iets te dierbaar voor...
En NEEEEEE een pretnest alsjeblieft niet..!! Pups van mijn hond is echt niet wat ik wil..lijkt me verschrikkelijk dus dat komt er bij mij echt niet in..
Gelukkig zijn er ook nog mensen die zo denken..al zou ik het geld goed kunnen gebruiken.. ;-) ...Maar Lucky blijft dus aan de lijn en khoop dat het loopsheid is..En dan bel ik dalijk even met de DA arts....kijken wat zij zegt..

Bedankt voor jullie reactie's in ieder geval,
groetjes Niki

honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan

honden foto van De Mecheltjes clan

Hoi

Nogmaals schuurt Lucky met haar achterste over de grond?? Zitten haar anaalklieren misschien vol??

@Nienke Lucky is nog niet loops het gaat over een korte periode voor de loopsheid.

Groetjes,
Wilma

honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan

honden foto van De Mecheltjes clan

Hoi Nikki,

De kans dat zij dan loops wordt is dan nihil, als zij 3 maanden geleden loops is geweest dan is dat nu niet het geval.

Groetjes,
Wilma

honden page profiel

Ik zou toch maar even de dierenarts bellen voor de zekerheid. Als 3 maanden terug is zal het niet zo zijn. Al weet je het niet zeker.

Misschien dat ze wat hebben voor het moeilijke poepen ? zou er gewoon naar vragen want dat is erg vervelend voor de hond.

Laat je ons nog weten wat de dierenarts verteld heeft en wat zij er van denkt ?

Sterkte er mee.
en hoor graag wat er nu aan de hand is of wat ze denken.

Liefs natascha

honden page profiel NathalieNathalie

honden foto van Nathalie

Wij hebben bij Keya ook erg getwijfeld of ze al dan niet loops was.. We kwamen er achter toen we een wit stukje papier langs dr muts hebben gehaald en (klinkt echt te goor, gelukkig deed mn moeder dit :-D) een klein stukje naar binnen te gaan. Toen ze naar binnen was gegaan kwam er inderdaad een heeeeeel klein beetje bloed uit. Ook madam wilde niet meer luisteren en was aan het overgeven en aan de diarree.. Misschien was het 3 maanden geleden een irritatie (heeft de hond van mn buren) aan dr doos.. En zit de loopsheid er nu wel echt aan te komen of is ze het al.. Er zijn inderdaad leukere werkjes te bedenken, maar zou het anders toch even proberen met een wit doekje...

Succes!
Groetjes,
Nathalie

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca...

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Lucky heeft geen moeite met poepen hoor..ALleen als ze aan de lijn is..Zo lukt het wel al heeft ze op het moment diarree...Maar ook gewone harde poep, ja sorry onsmakelijk maar toch..

Of ze 3 maanden geleden loops is geweest durf ik niet te zeggen, kheb mij hier eerlijk gezegd ook niet in verdiept..maar ding stond open maar ze bloedde niet..
Ze scheurt er niet mee over de grond ofzo of iets in die richting...

Dus loopsheid sluit ik niet uit..Echt ziek zal ze niet zijn want dan zou ze naar mijn mening niet zo hard kunnen rennen en zou ze niet mee te krijgen zijn..Pasgeleden was ze wat ziekjes ging ze niet meer mee lopen en dat doet ze nu wel ...dus ja..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Even Weet Ik Het Niet Meer.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^