Loops

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

michiels (Gast)

Ik had vroeger 2 schotste terriers, ik heb echter vorige zomer zowel mijn echtgenoot (overleden) als mijn honden verloren (eveneens overleden, 1 aan baarmoedergezwel en 1 aan urineblassgezwel) Ik kon in november de eenzaamheid niet meer aan en heb mij 2 beagles aangeschaft. Ondertussen zijn ze wel reeds zindelijk, doch ik heb 2 problemen. Ik woon in een buurt, heb een tamelijk grote tuin, maar 's morgens zijn de honden vrij vroeg wakker, (rond 6 uur) en beginnen ze te janken. Ik probeer dit te beperken door hen snel uit te laten, doch de buren doen toch hun beklag over te vroege geluiden. Kan iemand mij helpen om dit probleem op te lossen, en de honden iets langer te doen slapen ??
Tweede probleem is het volgende : de hondjes zijn geboren op 1/10/2010 en dus beide voor het eerst loops. Ik voorzie een broekje met inlegkruisje, doch één van beide hondjes houd dit geen 15 minuten aan. Inlegkruisje kapotgebeten, en broekje uitgespeeld.
Kan iemand mij helpen ??
GRAAG UW REACTIE

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Loops" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van patricia,  *Spikey* Nino & Lola

Voor het probleem over vroeg wakker worden, zou je kunnen proberen, om dit steeds iets te rekken.
Dit kan je doen door de wekker te zetten, nog VOORDAT de honden wakker worden.Als de honden 6 uur wakker worden, dat je de wekker ervoor al zet, zodat je ze rond die tijd kunt uitlaten.Je kan het dan steeds 5 min langer rekken. Zodat de honden gaan leren, dat jij voor hun wakker word, en dat je ze dan kunt uitlaten, en het op deze manier rekken, tot de tijd die jij wil :-)
Voor het broekjesprobleem weet ik geen oplossing (heb 2 reuen O-) )

honden page profiel ukkieukkie

honden foto van ukkie

Ik merk met mijn pupje dat ze langer slaapt als ik een doek over haar bench doe.
Als ze zich goed schoonhoudt is het beter geen broekje te gebruiken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

kan je je honden niet bij je op de slaapkamer laten liggen ? een mandje ? dan ben je er zelf bij smorgens vroeg, en kan je ze manen tot stilzijn. als ze beneden zijn, duurt het even voor jij wakker bent, en ja dan kan dat overkomen als burengerucht.

en je honden een loopsbroekje aan doen ? ze kunnen zich niet schoon houden zo. je bent alleen begrijp ik ? zet een dweil met dettel neer, en als je wat ziet, dweilen.

een broekje wat binnen vijf minuten uit is heeft toch ook geen enkele zin, en honden houden zich echt heel goed schoon, dus dweilen misschien een optie ?

en ik je echtgenoot verliezen en je honden dat is verschrikkelijk, gelukkig heb je weer twee vriendjes erbij, om je dagen een beetje te vullen en jezelf te verzetten, maar denk er eens over na om ze mooi in de slaapkamer te houden.

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman

honden foto van corrie koopman

Ik heb het zelde met Bowie gehad en als hij begon te piepen ging ik er niet gelijk naar toe.Als hij dan even stil was kreeg hij een beloning.
En de tijden maakt ik steeds langer en daarna is het prima gegaan Nu is het soms 8 uur als ik naar beneden ga en hij ligt nog heerlijk in de bench. Broekjes heb ik niet meer gedragen bij loopsheid ze houden zich zelf heel goed schoon.

MICHIELS (Gast)

Ik dank jullie voor alle goede raad, die ik met plezier zal uitproberen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Michiels, wel vertellen hoe het gegaan is he. :-D

dan doe je na :-D een paar dagen of week even een update ?

michiels (Gast)

oke, beloofd

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

michiels, je bent gast, misschien is het leuk dat je inlogt ? dan kunnen we je een pbtje sturen, dit topic kan naar beneden zakken, maar blijft wel voorlopig dan bestaan, houd puppy, in de gaten :-D en het onderwerp, kan je altijd weer terug lezen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Loops" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Te grote sloot voor deze dwerg?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^