jullie mening.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel cynthiacynthia

honden foto van cynthia

Wat vinden jullie van martin gaus ??

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "jullie mening." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 3 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Verplaats naar opvoeding

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

honden page profiel sorayasoraya 3 doggies

honden foto van soraya

In de jaren 80/90 de man van de slipketting,nu is hij al aardig bij getrokken en predict hij alleen nog positieve opvoedings methodes. :-D

Wat jammer is is dat hij best wel de slipketting zó in de maatschappij heeft weten vast te leggen,en hij nu zelf het licht heeft gezien er nog vele mensen pro slipketting zijn,dankzij hem.

Ik vind dat hij net zo vaak op tv moet als vroeger en dan herstellen wat hij in de jaren 80/90 heeft mis laten lopen,wat nu nog doorsijpelt.

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Het is een goede hondenschool alleen is hij wel duur met de cursussen.

honden page profiel cynthiacynthia

honden foto van cynthia

ik wou het is weten heb gisteren een filmpje van hem gezien op het internet en mijn schoonvader heeft al met hem ervaring gehad. Mijn schoonvader wilt niets met hem meer te maken hebben, hij heeft is met hem gepraat en zei dat hij een agressieve hond in 2 weken zou tam krijgen. Maar ja op welke manier is dat dan.? Ik ben ook bezig met chucky al bijna een jaar goed te krijgen en begin nu nog maar voorruit gang te boeken. We zijn nog bezig met hem te soccialiseren en vandaag mocht eigenlijk chucky aardsvijand falco geweest mocht falco is aan chucky ruiken al een grote stap voor hem maar we zijn er totaal nog niet. Maar in 2 weken een agressieve hond africhten denk niet dat dit kan op een normale manier.

honden page profiel BakarddyBakarddy 3 doggies

honden foto van Bakarddy

Ken hem niet persoonlijk... O-)

honden page profiel gorby2009gorby2009

honden foto van gorby2009

mijn ervaringen jaren geleden op een school waren heel positief omdat er voor het eerst dat ik met een hond trainde echt gekeken werd naar de hond zelf, naar zijn aanleg, mogelijkheden en onmoeglijkheden.

ik ben een aantal malen in lelystad geweest met een hond met een groot probleem en we zijn daar met heel veel deskundigheid begeleid naar een aanvaardbare situatie, nooit is gezegd "dat ze het wel ff zouden oplossen", het fijne ook toen: de hond waarderen voor wie hij is.

sasha gaus toen ontmoet: aardig en heel terzake kundig.

ozne buren hadden een JR die geen seconde alleen kon zijn, die is intern geweest, die mensen trouwens zelf ook 3 dagen zelfs omdat hun gedrag ook stevig moest veranderen..... heel veel suces en die mensen waren er ontzettend blij mee.

maar je hoort ook andere verhalen, ook uit de 1e hand waar men teleurgesteld is....

je kan nooit je mening baseren op 1 geval, 1 ervaring, niet positief en niet negatief.

honden page profiel ..

honden foto van .

Foto’s die gebruikers reeds verwijderd hebben kunnen op vele sociale netwerksites nog steeds gevonden worden. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Cambridge. De Britse onderzoekers zetten foto’s op zestien populaire sites en bewaarden de directe links naar de afbeeldingen. Na het verwijderen van de foto’s waren deze 30 dagen later op zeven sites nog steeds terug te vinden via de directe link. Sites die speciaal bedoeld zijn voor het delen van foto’s, zoals Flickr en Picasa, verwijderen gedelete foto’s wel gelijk. Facebook zegt verwijderde foto’s ‘onmiddellijk’ van zijn servers te halen. De wetenschappers zeggen met hun onderzoek aangetoond te hebben dat netwerksites vaak onzorgvuldig omgaan met de privacy van hun gebruikers.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "jullie mening." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Kijk eens wat ik kan..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^