Zgn. stille loopsheid, wie heeft er ervaring mee?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

2 Weken geleden zag ik dat bij Nuka de vulva aardig opgezwollen was, ze had ook een beetje heldere uitvloeing, wat vaak het begin van de loopsheid is. Klopte ook, Nuka is om de 5 maanden loops en het was 5 maanden en een week geleden dat ze loops was geweest.
Maar we zagen geen bloed, alleen die heldere uitvloeing in de dagen erna.
Nou hadden we vorige week een paar keer een Parson Rusell op visite, een reutje, en die vond onze Nuka wel erg interessant en Nuka ging ook uitdagen, voor hem staan, staart aan de kant...Dus voorlopig kijken we gewoon heel goed uit met reutjes in de buurt.

Ik heb vaker gehoord van een stille loopsheid, een loopsheid met wel de symptomen, maar geen bloed en dit lijkt er wel erg op.

Wie van jullie kent dit, heeft er ervaring mee? Duurt het net zo lang als een gewone loopsheid? Krijgt ze over 5 maanden weer een normale loopsheid, of komt die er nog dichter achteraan?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Zgn. stille loopsheid, wie heeft er ervaring mee?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel marijke bmarijke b 3 doggies

honden foto van marijke b

ik ken de benaming "stille loopsheid" niet maar bij onze Lady vind ik ook nagenoeg niets ,hooguit een rossige uitvloeiïng ,we merken aan haar humeur dat ze loops is en dat ze zich overvloedig wast , als ik toevallig een wit dekbed op bed heb vind ik soms s'morgens een roze vlekje ,reutjes vind ze héél interessant ,dus ik ben altijd extra alert, er zit soms 5 mnd en soms 8 mnd tussen de loopsheid.

honden page profiel Erika & Faya  ?BRL?Erika & Faya ?BRL?goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Erika & Faya  ?BRL?

Ik herken je verhaal wel maar niet als "stille" loopsheid...

Luna heeft dit altijd een week of 4 voordat ze loops wordt.
De mannen worden hier dan gek..ook heldere uitvloeing en ze is dan erg "hitsig' O-) ;-)
dat is meestal een dag of 5 en dan na 4 weken wordt ze echt loops

Dus misschien is dat het??

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

ik heb een paar weken geleden dezelfde symptomen beschreven over onze jayla.. vroeg me ook af of ze het misschien al was, omdat haar vulva opgezet was en er was een duidelijke gedragsverandering te merken... maar geen bloed.. er werd mij toen verteld dat ze dan nog niet loops was en dat dat dus nog zou komen en dat ik me nu niet druk moest maken.. dat er niets aan de hand was.. nou ik heb toch met mijn eigenwijze kop jayla voor de zekerheid goed in de gaten gehouden, vooral in het bos..
nu zijn we een paar weken verder en is de vulva weer kleiner aan het worden..
ik heb dus ook het idee dat ik toch gelijk had en jayla toch loops is geweest

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Zgn. stille loopsheid, wie heeft er ervaring mee?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^