Avonturen in het bos.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Vandaag zijn Dobby en ik op avontuur geweest. Niet met de (huur) auto naar het bos, maar met de metro. Aangezien Dobby nogal heftig hyper reageert op verschillende indrukken had ik dat tot nu toe niet gedaan. Metro = toch veel mensen, geluiden en ik kan best begrijpen dat hij daar een beetje iebelig van word.

Maar! Ik wil een keer het hele bos rondlopen, op mijn gemakje, en dat je dan je auto op een bepaald tijdstip moet terug brengen loopt niet lekker relaxed. Ik wou de metro dus toch een keer proberen!

Vandaag dus. We stapten de metro in en meteen blafte een andere hond heel hard. Dus maar even doorgelopen naar de volgende deur. Overgestapt, en verder. We zaten bij een invalidenplek, dus ik kon op een bankje zitten en Dobby lag breeduit op de invalidenplek. HIJ GING LIGGEN! Dat beloofde veel goeds!

Uit de metro, naar het bos gelopen, en ietwat verder het losloopgebied in dan vlak naast de weg (en uit de buurt van een kroos sloot/vijver. ;-)

Lekker los gelopen, gerend, gerend, gerend! Ook nog een speurspelletje gedaan met zijn speeltje, en beloond met het speeltje als ik hem riep. We kwamen twee paarden in stap tegen, en ik heb Dobby laten zitten. Dobby zag er uit of hij wilde spelen met de paarden. Helemaal blij gespannen.



Na ongeveer 45 minuten was hij uitgeraasd en kwam hij vrijwillig volgen/ naast me lopen. Ik moest intussen nooodig naar de wc, dus een restaurantje in, en samen naar het toilet. Ik heb wel (stiekem) het invalidentoilet genomen voor de ruimte. O-)

Daarna de keuze. Lange wandeling rond de plas, of nu even afronden en naar huis. We liepen weer het bos in en... twee dravende paarden kwamen langs. Dobby hing in de riem. Hij blaft niet, hij wou alleen maar meedoen. Even een puntje om aan te kaarten bij de training volgende week.

Nog wat foto's geschoten toen hij wat rustiger was. Wel met grooooote tong uit zijn bek.



Kijk! Kijk! Geen riem!



En deze vond ik gewoon mooi, al staat er geen hond op.



Terug in de metro heeft Dobby weer netjes gelegen, en hij kreeg nog een koekje toegestoken van een oudere man (niet dat ík daar blij mee was, maar vooruit).

We gingen om 9.30 de deur uit en waren om 12 uur weer terug. Een hele fijne ochtend gehad.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Avonturen in het bos." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Dewi • Promise • DuukDewi • Promise • Duuk 3 doggies

honden foto van Dewi • Promise • Duuk

Wauw Wilma, wat een avontuur voor Dobby en jou! Je moet wel apetrots op hem zijn :-D Wat knap van 'm! En van jou dat je hem het vertrouwen hebt durven geven. Is vast en zeker goed voor jullie geweest!

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Wat heb je een leuk avontuur gehad vandaag.En het vrouwtje heeft ook nog mooie foto's gemaakt.

honden page profiel team Shadowteam Shadow 3 doggies

honden foto van team Shadow

wat onzettend leuk zeg, leuke foto's :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Avonturen in het bos." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: niesziekte van kat op hond?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^