Lotgeringvoerders

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie) 3 doggies

honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)

Trouwens, ik bestel geit en schaapen vlees bij Djairo's Nature en dat krijg ik ook half ontdooid, per kilo. Dat snij ik, verdeel ik in porties en vries ik weer in. Dat is toch hetzelfde verhaal.... Ze zijn er hier nog niet ziek van geworden hoor.... ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Lotgeringvoerders" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

welnee, je moest eens weten hoeveel vlees opnieuw wordt ingevroren in supermarkten bijv groothandels etc

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Vandaag op het menu een bedje van PaardenKVV met toefje konijnKVV(ander merk) en als afmaker kippenmaagjes(van de Belgische markt) :-D

honden page profiel liesbethliesbeth

honden foto van liesbeth

Ik ben ZEER tevreden over Lotgering,me hond ziet er perfect uit(kreeg zelfs de laatste keer bij de Da weer een compliment dat hij glom en zijn vacht er top uit zag),hij eet het elke dag met plezier ....zie geen reden om nu te veranderen omdat 1 of ander gastje hier op HP het nodig acht om zonder onderbouwing en bezwijzen hier van alles loopt te verkondingen.
Begrijp overgens NIET dat de Moderators dit hier toestaan O-)
Fokkers en mensen bij naam noemen en zwart maken mag niet waarom een Bedrijf als Lotgering dan wel door een gast zonder account,onderbouwing en bewijs toelaten en van alles laten roepen??????????

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Sterker nog zie zelfs een moderator meedoen met stemming maken, die heeft het over afvalvlees.
Die denkt zeker dat erin de andere KVV biefstuk zit verwerkt.

honden page profiel MissyMissy 3 doggies

honden foto van Missy

Mijn honden hebben geen bezwaar tegen slachtafval. lol.

Er zijn zulke grote stukken van de geslachte dieren die niet voor menselijke consumptie gebruikt worden....... maar de honden eten er goed van. :-D

Stemming maken, tsja, ik kreeg de indruk dat de TO in het andere topic zelf Herby verkoopt of een verdeelpunt is, dat staat nergens, maar de manier waarop dat dan gebracht wordt he? ;-)

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Daar erger ik me dood aan, zelf een concurrent doet mee :'( en mensen die het nog nooit gevoerd hebben.

honden page profiel KitaKita 3 doggies

honden foto van Kita

" Daar erger ik me dood aan, zelf een concurrent doet mee :'( en mensen die het nog nooit gevoerd hebben. "

Jullie die lotgering voeren zijn er toch tevreden over dan is het voor jullie toch ok, en ja er zijn ook die er dus niet tevreden mee zijn en hun ervaring hier op het forum mededelen, net zo goed als andere mensen hun mening geven. Ik heb ook al eens een topic gezien waarin Tinlo niet leuk werd neergezet, was toen iets met de Lam versie, voedsel en warenwet werd zelfs ingeschakeld, dus wat dat aan gaat, hier staan ervaringen en meningen, er wordt niemand zwart gemaakt alleen dingen die men wil melden staan hier.
Daarbij ben jij iemand die je honden echt heel gevarieerd eten geeft, ook groente nekken strotten enz, dan krijgt je hond echt genoeg binnen, maar er zijn ook leken die dat allemaal niet voeren en soms maar 1 of 2 smaken voeren van lotgering en daar zou ik persoonlijk niet achter staan, maar goed ook dat is weer mijn mening.

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

"
Jullie die lotgering voeren zijn er toch tevreden over dan is het voor jullie toch ok, en ja er zijn ook die er dus niet tevreden mee zijn en hun ervaring hier op het forum mededelen, net zo goed als andere mensen hun mening geven. Ik heb ook al eens een topic gezien waarin Tinlo niet leuk werd neergezet, was toen iets met de Lam versie, voedsel en warenwet werd zelfs ingeschakeld, dus wat dat aan gaat, hier staan ervaringen en meningen, er wordt niemand zwart gemaakt alleen dingen die men wil melden staan hier.
Daarbij ben jij iemand die je honden echt heel gevarieerd eten geeft, ook groente nekken strotten enz, dan krijgt je hond echt genoeg binnen, maar er zijn ook leken die dat allemaal niet voeren en soms maar 1 of 2 smaken voeren van lotgering en daar zou ik persoonlijk niet achter staan, maar goed ook dat is weer mijn mening. "


Ik ben er super tevrden mee Kita, er worden wel degelijk aan zwartmakerij gedaan in de diverse topic's zoals zoals dat ze vlees etc zouden verwerken op die boerderij en slachten daar etc.
Een moderator die roept waar ze hun afvalvlees vandaan halen bijv dat noem ik stemming makerij
Ga dan ook vandaag een mail aan Lotgering sturen en vragen of zij de dingen uit willen leggen waar het 1 en ander gebeurd.
Verder adviseer ik mensen meestal per PB als ze Lotgering willen gaan voeren om idd er meer naast te voeren zoals nekken en strotten pens en diverse smaken.

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

En verder is dit topic voor de Lotgeringvoerders en niet voor de Lotgeringzwatmakers daar zijn andere topic's voor.
Om elkaars ervaringen te delen en elkaar te adviseren.

Het konijn wat ze vandaag kregen was van een merk(noem geen naam) wat 3 keer zo veel kost, gekregen omdat Petra haar honden het niet lusten.
Zal ik daar mijn mening over geven? een fijn gemalen prut, oranjekleur van de peentjes maar ze vraten het op, logisch die 2 van mij vreten alles al was het een oude schoen.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik vind het altijd zo grappig als mensen zeggen "afvalvlees". Wat denkt men dat honden de afgelopen eeuwen hebben gegeten? Zelfs de jachthonden van de edelen kregen niet het beste stukje vlees van de jacht hoor. O-)

En hoe zou de wolf nu uiteindelijk verworden zijn tot tamme hond? Ook niet van de riblappen. Misschien zelfs door de restjes gegaarde botten en ander vleesafval wat de mensen achterlieten. Wat voor de een afval is, is voor de ander voeding. We klagen toch ook niet dat varkens groentenafval krijgen?

honden page profiel KitaKita 3 doggies

honden foto van Kita

" Ik vind het altijd zo grappig als mensen zeggen "afvalvlees". Wat denkt men dat honden de afgelopen eeuwen hebben gegeten? Zelfs de jachthonden van de edelen kregen niet het beste stukje vlees van de jacht hoor. O-)

En hoe zou de wolf nu uiteindelijk verworden zijn tot tamme hond? Ook niet van de riblappen. Misschien zelfs door de restjes gegaarde botten en ander vleesafval wat de mensen achterlieten. Wat voor de een afval is, is voor de ander voeding. We klagen toch ook niet dat varkens groentenafval krijgen? "


Echt afvalvlees is er niet, wat echt afval is moet naar distructie, bij honden voeding wordt gewoon vlees gebruikt wat van hetzelfde dier komt als waar de biefstukken vanaf gesneden worden, echter omdat wij mensen nu eenmaal hier in nederland geen runderstrotten, runderlongen, runderpensen en ook van andere dieren trouwens eten, wordt het afvalvlees genoemd, maar als een fabrikant van hondenvoeding inkoopt bij een EG slachthuis dan is het gewoon humane consumptie ook de runderstrotten, pas als het de bestemming diervoeding heeft wordt het terug gekeurd naar categorie 3 materiaal en is het theoretisch niet meer geschikt voor menselijke consumptie.
Zo mag bijvoorbeeld paardenlever van nederlandse paarden niet gebruikt worden in hondenvoeding dit is door de afvalstoffen die erinzitten direct afgekeurd en moet dus naar distructie. Alleen levers van paarden uit andere werelddelen mag gebruikt worden voor de hondenvoeding. Bedrijven met een EG nummer worden hier op gecontroleerd, en daar worden ook alle producten eens in de 2maanden minimaal geanalyseerd, dus echt huiverig hoef je bij een EG bedrijf niet te zijn. De samenstelling die is belangrijk en daar wordt niet op gecontroleerd, dus dat moet je zelf goed uitzoeken.

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Kijk Kita dit is nuttige informatie

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ja ook vind dat nuttige informatie, het woord..afvalvlees..wordt eigenlijk verkeerd gebruikt.

en ik ben ook tevreden over lotgering, ik voer het nu bijna een jaar, ongeveer oktober, en heb echt nog nimmer mee gemaakt dat mijn vlees was ontdooid of bedorven. als dat zou gebeuren , echt ik zou niet meer afnemen.

ik heb de nieuwe lijst ingekeken die Meike gemaakt heeft, en als ik dan naar het biologische vlees kijk, wat ik ook best zou willen geven, en dat dat dan ongeveer 10 euro de kilo kost, dat zou ik mijn bamse nimmer kunnen geven, dan zou ik echt weer naar de goedkopere brok moeten gaan, en nee dat wil ik natuurlijk ook niet.

en waar wordt het biologische gehouden ? dat staat er nergens bij, dan zou ik daar dan ook eerst een kijkje willen gaan nemen, wat nou biologisch inhoudt.

de kippen die ik bamse geef, komen van een boer, die vrij rondlopen, die krijg ik soms voor niets, in het begin neem ik bamse overal mee naar toe, zelfs naar de viskramen doe ik dat, ze weten dus dat ik voor de hond graag vlees wil hebben, een kip bij de aldi is dus voor mij dan veel duurder.

maar vlees kan ik dus goedkoop bezorgd krijgen van lotgering. in zaandam daar verpakken ze het, nou en daar is het keurig, wat er in abcoude gebeurd ?

maar iedereen kan aan lotgering een mail sturen, over het hoe en wat van het vlees, ze sturen je direkt bericht terug, mij dus wel. waarom dan niet bij jullie.

ik ben er tevreden mee, de honden die mee komen met de bus zien er goed uit, niets mis mee.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

tegenwoordig wordt er door lotgering door het hele land bezorgd, zelfs de eilanden, als er iets niet goed zit daar, staat toch echt de warenwet voor de deur, een bedrijf dat in heel nederland bezorgd wordt toch wel door de concurentie met argensogen bekeken, er hoef maar een iemand te zijn die zijn bedenkingen heeft, en de warenwet staat voor de deur, en mag er niet meer bezorgd worden.

en dat er mensen zijn die wat ontdooid vlees gekregen hebben ? dat hoor ik ook van andere bedrijven die vlees voor dieren vervoeren.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

als ik over iets niet tevreden bent, wat voor oorzaak dan ook, dan neem ik daar niet vanaf. niets. en ga ik gewoon ergens anders kijken voor vlees voor Bamse. ik kraak niets af.

de een doet het goed op het vlees van lotgering, en de ander doet het er niet op.
er zijn honden die van een biologische kip, zoals de vriendin van bamse, dood en dood ziek is geweest. zo erg dat de hond aan het infuus heeft gelegen in verband met uitdrogen.

daar heb ik ook de schrik van gehad. en maanden niets van kip durven geven, tot ik besefte dat de vriendin van bamse gewoon daar niet tegen kon, en het niet aan die kip heeft gelegen.

bamse eet zeker twee keer in de week een kip die buiten loopt. nee ik slacht hem niet hoor, dat doet de boer. en ze krijgt er niets van.

zo is het ook met lotgering. de een doet het er goed op de ander niet, het ligt er maar aan wat heb je voor ervaringen met een bepaald soort vlees.

en dat het bedorven was ? echt ik heb het nog nimmer mee gemaakt, komt de bezorger bij je thuis , loop mee met hem en bekijk dan de wagen, dat doe ik . en altijd staan er schotten in voor de koeling. en nog nimmer ongedooid vlees gehad van ze, terwijl ik echt niet als eerste krijgt bezorgd.

als ik vlees uit de vriezer haal, duurt het een dag voor het ontdooid is. dan vraag ik me af waar ze met het vlees die nacht zijn geweest dan.

niet tevreden ? niet meer nemen, en ga ergens anders vlees halen, en maak geen bedrijf zwart, want dat is voor geen een bedrijf leuk.

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Trouwens eens even navraag gedaan bij Lotgering

er wordt helemaal niets geslacht op de boerderij, roddel is dat volgens hun
Ook geen vlees verwerkt
Er is daar alleen een grote vriescel

De fabriek in Zaandam wordt hoofdzakelijk hondenvoer gemaakt en verwerkt.

In een gesloten afdeling worden nog wat menselijke producten verwerkt, maar daar gaan ze mee stoppen.
Zeer regelmatig krijgen ze controles van de bevoegde autoriteiten daar.

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

voor menselijke consumptie natuurlijk bedoel ik hahaha :-D

honden page profiel AnnemiekeAnnemieke 3 doggies

honden foto van Annemieke

Hahah ik las het en dacht huh... haha!

Voordat ik Lotgering ging voeren, zat ik natuurlijk aan brokken enjawel de duurste natuurlijk wantja er word altijd RC etc aangesmeerd, maar ik heb mijn honden het nog nooit zo goed zien doen als nu met kvv....

maar goed de ene doet het goed op die en de andere daarop!

Ik ben blij met mijn keuze, vandaag de pens eens proberen hihi :-D

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ja klopt. Eigenlijk zou je het afsnijsels moeten noemen, en organen. Spul wat wij mensen niet willen of mogen eten. Ik geloof trouwens dat dieren ook geen hersenen en/of ruggenmerg meer krijgen na de BSE crisis, maar vooruit.

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Annemieke de KVV Pens of de lappen pens :-D

honden page profiel AnnemiekeAnnemieke 3 doggies

honden foto van Annemieke

Lappen pens haha sorry! O-)

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Dat zal smullen zijn :-D

honden page profiel AnnemiekeAnnemieke 3 doggies

honden foto van Annemieke

Zolang er geen menselijke producten in zitten vind ik het prima haha :-D

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

beendermeel marty, mag niet meer verwerkt worden, vroeger ging dat door de brokken, ook dat mag niet meer, in verband met bse.

vandaag voor het eerst een lamshart gegeven, wat moest ze er mee ? heb hem in vieren gesneden, en dat ging er graag in, vanavond krijgt ze weer een lamshart en een brok pens, dat waren de twee gerechten die niet meer in de vriezer konden. dus bamse boft vandaag. hahahahah


straks wordt bamse gewogen bij de dierenarts, wil exact even weten wat ze weegt, de weegschaal daar is geijkt, hier niet. kost niets. :-D

honden page profiel liesbethliesbeth 3 doggies

honden foto van liesbeth

Hier vanavond (ondanks de hysterie over Lotgering) toch weer een bak Lotgering pens(oeee slechte baas ben ik he,dat ik die rommel blijf voeren whahaha ) ;-)
Lotgering pens,met wat afsnijdels Kipfilet(had ik over),rauw groentenmengsel van Courgette/andijvie/broccoli en Doils skin.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

marty, even een vraag er tussen door, moet kunnen he.

vers voer vraagt iemand wat voor kvv, jij hebt de link van Meike ? wil jij hem er bij zetten voor deze nieuweling, weer een vers voerder. :-D

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

hij staat er al door Kimeta Willemijn :-D

zal hem hier ook nog even zetten http://www.hondenpage.com/hondenforum/84573/kvv-vergelijken-en-een-hulpje-bij-allergie.php

honden page profiel Paul  (Eefke † )  FoskePaul (Eefke † ) Foske 3 doggies

honden foto van Paul  (Eefke † )  Foske

Ik heb in het begin van dit topic al gereageerd. Als je naar de boerderij gaat moet je laarzen meenemen. Het is geen boerderij op zandgrond maar drassig veen. je krijgt dan als je koeien hebt altijd snel prut. Ik kom zelf uit dat gebied. Zoals ik in mijn vorige reactie al zei is de man heel behulpzaam en vriendelijk en kon ik er zelfs op zondag terecht. De fabriek is dan dicht maar kon het thuis bij hem afhalen. Hoe iemand woont, leeft of hoe z'n erf er uitziet heeft een ander niets maar dan ook helemaal niets mee te maken. Dat is zijn privé. Hij geeft alleen maar service door klanten op z'n privéterrein toe te laten. Hij hoeft dit helemaal niet te doen. Het vlees wat ik van hem heb gehad is schoon ruikt fris en is niet duur.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Paul zo is het , en niet anders, de klachten dat het in abcoude zo vies is en smerig ? als bamse hier door de tuin met een strot gaat en een lap pens, is het ook niet erg schoon, nou mijn keuken waar ik het vlees uithaal is schoon en netjes.

en niemand heeft wat te maken dan hoe mijn tuin er uit ziet toch?
zo is het daar ook, de vriescel is goed, staat op invriezen, schoon en netjes, er wordt daar geen koe geslacht, dus wat is nou eigenlijk het verhaal ?

en hier ook, iedereen mag hier komen kijken als er bezorgd wordt, de wagen , bus ziet er netjes uit, en het vlees is niet ontdooid of bedorven, en ik heb het nu al bijna vanaf oktober een jaar, en ik bestel meestal om de zes weken.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Lotgeringvoerders" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 25 van 47 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 2526 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Volgende forumvraag: deense/duitse dog?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^