ik maak me zorgen...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel marijemarije

honden foto van marije

ik maak me een beetje zorgen... :'( miss stel ik me aan, maar wou het toch ff aan jullie voorleggen! ;-)
Lynn heeft me vanmorgen geholpen met konijnenhokken schoon maken (lees: een heleboel konijnen poep gegeten). Nouo heeft ze dit er vanmorgen (op de vloerbedekking O-) ) er allemaal weer uitgespuugd... Nou maak ik me een beetje zorgen omdat ze ook heel erg rustig is.... is ze anders nooit.... :'( Kan het door de konijnepoep komen???
ze is ook aan het wisselen. Misschien dat het daar ook wel door komt? Soms loopt het kwijl zelfs uit haar mond.... Kan ik er iets aan doen om het makkelijker voor te maken??

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "ik maak me zorgen..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Jacqueline, Jackie, Joy (Gast)

Volgens mij kan dit niet zoveel kwaad maar weet het niet zeker.
Als wij naar het strand gaan liggen daar ook tig konijnenkeutels welke alle honden heerlijk vinden.
Hier hebben ze nog nooit last ervan gehad.

Hoop dat een ander je met zekerheid iets kan zeggen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

konijnenkeutels zal een hond niet gauw wat van krijgen, maar je schrijft, ik heb het konijnenhok schoon gemaakt, je hond ? helpt tie daar bij dan ? houd hem in het vervolg binnen als je de schoonmaak doe. dan hoef je hond geen keutels meer op te rapen. :-D

honden page profiel astridastrid 3 doggies

honden foto van astrid

sita helpt ook altijd het hok schoon maken maar we maken het schoon voor dat ze het kan op eten!!

tegen het wisselen kan je gewoon een ijsje maken dat is lekker verdovend

honden page profiel Paul  (Eefke † )  FoskePaul (Eefke † ) Foske 3 doggies

honden foto van Paul  (Eefke † )  Foske

Eefke eet ook wel eens konijnepoep. Ook wel ganzepoep. nooit ziek van geweest. Ik heb nog nooit gehoord dat konijnepoep gevaarlijk is. Paardenpoep kan gevaarlijk zijn als het paard net ontwormt is. Als ze alles heeft uitgespuugd, zou ik mij er helemaal geen zorg over maken.

honden page profiel Betina van der ZandenBetina van der Zanden 3 doggies

honden foto van Betina van der Zanden

Konijnenkeutels kunnen over het algemeen geen kwaad, maar inderdaad wat Willemijn zegt is een goed idee, want tja, waarom zou je hond daarmee mee moeten helpen?? Mijn mening is dat ze zo rustig is doordat ze aan het wisselen is, daar kan ook het kwijlen van komen, maar wil je zekerheid hebben dan zit er toch niets anders op voor je om even een belletje te plegen naar je dierenarts, die kan jezekerheid geven, wij zijn hier geen dierenartsen en kunnen dus ook niets met zekerheid zeggen.

Groetjes en succes ermee,
Betina

honden page profiel Jos073Jos073 3 doggies

honden foto van Jos073

Wij hebben thuis ook een konijn, loopt altijd los in de tuin onze hond eet de keutels gewoon op en heeft daarna helemaal nergens last van al is het wel een beetje vies maar afgeleerd krijg je het hem niet!

honden page profiel marijemarije

honden foto van marije

@ willemijn: ze is erbij, dat bedoel ik. En ja, er kan dan wel es wat op de grond vallen wat ze dan te pakken krijgt! ze helpt niet, ze is er gewoon bij! O-)

ze lig nu heerlijk te slapen.... zag net ook al, toen ze gaapte, dat er bloed in haar bek zat. rond de kiezen, dus misschien heeft ze toch wel heel erg last van haar tandjes.... arm hondje... :'(

honden page profiel Betina van der ZandenBetina van der Zanden 3 doggies

honden foto van Betina van der Zanden

Marije, dan zal het inderdaad het wisselen van de tandjes zijn waar ze zo'n last van heeft, voor kinderen is er een homeopatisch middeltje verkrijgbaar dat de last wat verlicht, misschien werkt dat ook voor honden, maar dat zou je aan Ilja (is 1 van de modjes) kunnen vragen, die weet alles van homeopathie voor honden .......

sterkte!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dus toch geen hulphond :-D

ijsklontjes uit de koelkast, tegen het tandvlees houden, wil ook helpen. kinderen baby,s hebben een bijtring. je kan de hond een goed bot geven, kauwbot, een veilige. van farmfood. dat wil ook wel helpen. zodat de puptanden eruit vallen, en de goeie tanden door kunnen komen.

honden page profiel marijemarije

honden foto van marije

haha, nee geen hulphond! al denkt zij volgens mij wel dat ze heel goed helpt... O-) ze staa tmij meer in de weg, maar goed...is ook wel gezellig en goed voor haar omdat ze ook leert met andere dieren om te gaan!
Ik heb haar net een nieuw bot gegeven. ze ligt er al op te kauwen. er zit al bloed aan het bot, dus het zal daar wel door komen....

honden page profiel zonnetjezonnetje 3 doggies

honden foto van zonnetje

Ja het wisselen kan ook invloed hebben op de maag. Bij mensen ook trouwens. Blijf wel opletten dat ze goed blijft drinken en maak je je echt teveel zorgen toch even naar een DA gaan.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "ik maak me zorgen..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^