Blaffen als ik niet thuis ben!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Femke & Gizmo !Femke & Gizmo !

honden foto van Femke & Gizmo !

hallo!

ik heb een puppy van ruim 6 maanden
sinds ik hem heb ben ik eigenlijk altijd thuis geweest
maar sinds 2 weken werk ik 3 dagen in de week en mijn buren beginnen erg gek te worden van het geblaf van mij hondje.
hij blaft non stop wel is mij verteld als ik hem los laat dat het minder is maarja dan sloopt hij veel.
het gaat om een jackrussel.. heeft iemand enig idee wat ik kan doen
ik heb al heel veel geprobeerd paar min weg gaan als ie stil bleef flink belonen, als ie ging blaffen hem straffen maar niks helpt..nou is mijn hondje ook nog een typje dat het hem niet uitmaakt of ik kwaad of blij ben zolang hij maar aandacht krijgt!

hoop dat iemand mij kan helpen

gr
Femke

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Blaffen als ik niet thuis ben!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Romy en TakkieRomy en Takkie

honden foto van Romy en Takkie

Heb je hem niet geleerd dat hij dingen niet kapot mag maken? dat kan nog steeds :-) en als je hem lekker lang uit laat , zodat hij lekker kan rennen en spelen, dan is hij moe..dan gaat hij slapen..Maar ik en mn mam hebben de honden altijd geleerd niks te slopen daar steek je bij de ene hond wel meer tijd in als de andere, maar dan hoeft hij niet in de bench. wij hebben nooit een bench gehad! groetjes

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Hallo Romy en takkie,


Nu ben ik benieuwd geworden hoe je dat slopen afleert,ik heb zelf geen idee namelijk.Of bedoel je "nee"zeggen als je het ziet gebeuren.Ja dat is het nu juist dat doet ze niet.In het aller begin wel,maar na een paar keer waarschuwen niet meer.En als ze alleen is zijn wij er niet om te waarschuwen.

Tips graag.

Bedankt,

Groetjes Soraya

honden page profiel Romy en TakkieRomy en Takkie

honden foto van Romy en Takkie

Hey, Ik heb ook idd nee gezegd, en bij zn nekvelletje pakken, en dan op zn plaats sturen! niet te hard natuurlijk, maar de moeder hond corrigeert ze ook op die manier, en nee is nee. blijven volhouden, proberen op heterdaad betrappen! want anders heeft het geen zin dan snappen ze het niet! Je kan eens iets neerleggen in de kamer wat ze zou kunnen slopen dan ga je even uit beeld en kijken wat ze doet, en mocht ze er aan gaan bijten gelijk corrigeren dan..Heel veel geduld hebben, gelijk van de eerste keer zal het wel niet lukken maar blijven volhouden. Bij ons is het nog altijd gelukt, ik heb een labrador gehad en die staan er wel om bekend.. :-) we hebben thuis herder gehad bulldog en bouvier. we hebben het altijd op die manier gedaan. De hond die ik nu heb deed het nooit, dus dat was gewoon geluk. groetjes, en misschien hebben andere ook nog wel tips

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

Maar wat nou als je hond alleen sloopt als je zelf er niet bij bent?
Heb je daar ook een oplossing voor, onze honden kunnen best alleen thuis zijn.
Maar ik ken honden die alleen slopen als jezelf weg bent, dan helpt jou methode natuurlijk niet Romy, en is een bench wel een handige manier om slopen tegen te gaan.

Groeten Veronique

honden page profiel blackyblacky

honden foto van blacky

Hallo Femke,

heb je een bench? Misschien anders een andere kleinere ruimte waar hij in kan verblijven als je wegbent, bijv de gang - ik heb ons hondje wel altijd in de bench gehad - nu overdag als ik ga werken ook niet meer maar ze beschouwt het ook wel als haar holletje, lekker dekentje erin een grote doek erover.

Tja je zult vast nog wel goede tips krijgen hier, succes ermee hoor en laat nog een swat horen,

Groetjes Astrid

honden page profiel Felien & BuddyFelien & Buddy

honden foto van Felien & Buddy

Ja ik dacht zelf dan gelijk aan een anti-blafband maar als je dat niet wil.. zou ik het zo niet 1,2,3 weten. nouja suc6 als ik op een idee kom zal ik het je zeggen

Groetjes Felien

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

Hoi Femke,

Een jonge hond kan niet van de één op de andere dag hele dagen alleen blijven, daarvan schieten ze grondig in de stress. Het is iets wat je moet aanwennen door het rustig op te bouwen. En een blafband voor blaffen uit verlatingsangst maakt de verlatingsangst tien keer zo erg.

Ik zou oppas regelen tot je het alleen zijn hebt aangeleerd, en dan als hij een hele dag alleen thuisblijft, zorgen dat iemand hem uitlaat.

Voor tips en adviezen over het opbouwen van het alleenzijn kun je in de encyclopedie kijken maar ook de zoekfunctie gebruiken, en dan zoeken op verlatingsangst.

groetjes

Linda.

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Een blafband is zeker geen optie, daar raakt je hondje alleen maar bang en gefrustreerd door. Het hele probleem is dat je in het begin waarschijnlijk je hond nooit geleerd hebt om alleen te zijn, omdat het toen niet nodig was.
Ik denk dat hier in de hondenencyclopedie genoeg info staat hoe je vanaf het begin de hond leert alleen te zijn en dit steeds verder opbouwt en steeds wat langer weg kan blijven.
Wat ook vaak een probleem is, is dat je als baasje al wat nerveus wordt, omdat je denkt dat het mis gaat. Je hond voelt dat perfect aan en wordt dan ook nerveus. Want als je gewoon even de deur uitloopt heeft hij geen last?
Je zal het in ieder geval weer stap voor stap moeten leren.

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra

honden foto van Yvonne en cyra


Hoi
Hoelang heb je de pup al???
Het is wel een lieverd zeg heb zelf ook een j.k
Wij hebben het ook langzaam opgebouwd en Cyra kan gelukkig goed alleen zij vindt het erg fijn in de bench
Liefs Yvonne

honden page profiel Femke & Gizmo !Femke & Gizmo !

honden foto van Femke & Gizmo !

hallo allemaal!

ik heb hem nu sinds november en ben vanaf moment 1 al met hem aan het oefenen op het alleen zijn even een paar minuutjes op de gang en reageren op wat hij doet maar dat schijnt niet te helpen buren van 4 huisen verderop horen hem de hele dag blaffen en dit is natuurlijk voor hem zelf ook niet fijn;-)
het slopen valt nog aardig mee meestal vuilnisbakkie om en wat dingen van tafel en omdat ik geen zin had om iedere x alles te moeten verbouwen vanwege mij hond..het klinkt mischien heel hard maar het is een hond en ik weiger dingen weg te zetten voor hem!
en voor de rest luisterd hij ook echt onwijs goed is helemaal zinderlijk en weet hoe die moet zitten en liggen enz. dus leren kan ie wel maar dit wil er maar niet uit!
natuurlijk is hij ook nog jong dus mischien gaat het er ook nog wel uit dat weet ik niet..
moet zowieso van de week met hem naar de dierenarts voor controle dus ga daar ook nog even navraag doen..
want ik wil heel graag dat hij rustig is als ik er niet ben voor hem en voor mijn buren .. ik zou er niet aan moeten denken dat ik hem weg zou moeten doen vanwege dat blaffen

honden page profiel Romy en TakkieRomy en Takkie

honden foto van Romy en Takkie

Je kan net alsof doen of je weg ben..proberen op heterdaad betrappen..groetjes

honden page profiel elianne elianne

Asbak ed opruimen is een kleine moeite vind ik. Op het moment dat ze daar geen interesse in toont dan kun je alles gewoon weer laten staan. Tis een jonge hond... Voordat je gaat werken heel erg moe maken eten geven...lekker voldaan gevoel..gaat je hondje goed slapen. Je moet er toch niet aandenken om hem weg te doen?????? Dit probleem komt toch voort uit de opvoeding. Zielig voor je hondje dat je die gedachten hebt... Voer het alleen zijn langzaam op en geef niet te snel op, Veel succes

honden page profiel  G & M G & M

honden foto van  G & M

toch weer vanaf begin af aan beginnen, en steeds een half uurtje langer,
en echt goed laten rennen van te voren
en dan verstop je koekjes door het huis heen
want als hij wat gaat zoeken dan vindt hij alleen maar koekjes
en dan is ie wel moe en slaapt hij

zo gaat het bij mylo
hij vindt het steeds leuker dat ik weg ga (koekjessssss!!!) ;-)

honden page profiel Femke & Gizmo !Femke & Gizmo !

honden foto van Femke & Gizmo !

ja dat met koekjes heb ik ook geprobeerd. heb zelfs zo'n bal aangeschaft waar je brokken in kan doen en die draaid dat van zichzelf en daar is ie wel even zoet mee tot hij hem te pakken heeft en hem helemaal uitelkaar haalt en de battarije eruit vallen dan is het ook weer klaar!
en natuurlijk snap ik dat mensen zeggen je moet wat over hebben voor je hondje..
alleen ik ga niet mijn halve huis verbouwen omdat mijn hond alleen moet zijn!
hij moet gewoon leren dat hij niks mag doen wat ik niet wil !
en mischien klinkt dat heel hard maar het is een hond simpel.ik zou ook niet als ik kinderen heb alles weg halen ze moeten gewoon weten wat wel en niet kan!
en idd het is een puppy..dus hij is zowieso wat drukker dan normaal en dat vind ik ook helemaal niet erg heb ook juist voor dit ras gekozen omdat het lekkere drukke speelse hondjes zijn en dat hoeft ie voor mij ook echt niet af te leren. ik moet er niet aan denken dat mijn hond alleen maar de hele dag in zijn mandje ligt;-)
laat hem ook altijd lang uit voordat ik weg ga ben dan echt ruim een half uur met hem weg en dan loopt ie ook lekker los te rennen .. en soms helpt dat idd ook maar soms ook niet!
ach zoals ik eerder ookal zei mischien gaat het er met de maanden ook wel uit merk zowieso dat hij al veel rustiger is dan in het begin:-D
iedereen in iedergeval bedankt voor de tips ga er zeker een aantal proberen en hopen dat het werkt:-D

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra

honden foto van Yvonne en cyra

Hoi
Als je een muziekje aanzet dan horen ze toch constant geluid.
Wijwonen in een erge kinderrijke buurt en als ze kinderen hoort dan blaft ze steeds,staat de tv aan dan niet dus midchien hoort hij teveel geluid.
Wij hebben in het begin ook een hemdje in de bech gedaan waar de geur van ons aan zit.
Die sleept ze nu dus nog steeds elke nacht mee in de bench

honden page profiel Snoo......Snoo......

honden foto van Snoo......

Hier een pup van 4,5 maand. Ik wist dus niet dat ze blafte als ik weg was, maar kwam er net achter. Gelijk bij de buren gevraagd, en ze doet het dus heel vaak. Dacht juist dat het zo goed ging. Ze zit max. 1,5 uur in de bench. Ze gaat er in als ze uitgelaten is. Ze heeft water, kluif, speelgoed in de bench. Geen idee wat het is. Overdag als ik thuis ben ligt ze gewoon los, dus ik loop vaak genoeg naar boven ofzo, en ik ga ook wel eens naar de brievenbus en laat haar dan ook los.

Ik zal haar eens bespieden door het raam en misschien proberen met de radio aan. En anders alleen maar 's nachts erin ofzo (dat doet ze uit zichzelf).

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Blaffen als ik niet thuis ben!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^