zindelijkheid

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel c.l. van langenc.l. van langen

honden foto van c.l. van langen

beste lezer(s)

Sinds 12 mei heb ik een 3-jarige amerikaanse bulldog in huis genomen, omdat zij elders bijna alleen in een kennel verbleef en nauwelijks contact had met anderen. nou gaat mijn liefde voor honden erg ver. 6 mei heb ik helaas mijn 15-jarige tervuerense herder in moeten slapen bij constatering van baarmoederhals kanker.. maar goed dat terzijden..

Het geval is nu dat ik de hond dus in huiselijke kring wil laten opgroeien. Ik heb m nu zover, dat hij overdag voldoende buitenlucht krijgt en zijn behoeftes ook buiten doet tijdens de wandeling of achter in de tuin op de zachte gedeeltes :-) dat mag van mij.

Het beestje is zo blij nu met de aandacht die hij krijgt dat hij niet bij me weg te slaan is. s Nachts mag hij dus in huis blijven, met het gevolg dat ik s morgens wel drollen zie liggen. (In de Kennel was dit gewoon) hoe krijg ik dit opgelost? voor de nacht ben ik nu van plan een bench aan te schaffen, maar daar zie ik het probleem niet mee opgelost. hooguit een schoner huis..

met groet, Charles en Rambo

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zindelijkheid" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel D&GD&G 3 doggies

honden foto van D&G

Ik denk dat het met de juiste maat bench het probleem opgelost is. Omdat de hond niet zijn slaap plek bevuild, en een kennel is groter dus daar kon hij poepen en ergens anders slapen.

honden page profiel Jannie SchrijverJannie Schrijver

honden foto van Jannie Schrijver

Inderdaad net als Doowey hierboven al schreef. Een bench om de eerste tijd je mooie hond s'nachts in te leggen. Wat ook wel eens wil helpen is de etenstijd te veranderen. Dus een paar uur vroeger te geven. En voor het slapen nog een kleine snack. Ik heb me laten vertellen dat het 7 uur duurt om wat er aan de voorkant in is gegaan er aan de achterkant eruit te laten persen. :-D

honden page profiel c.l. van langenc.l. van langen

honden foto van c.l. van langen

Goedemorgen hondenliefhebbers,

Goh, zo vroeg en zo snel al reacties te ontvangen geweldig :-)

Het idee om een bench aan te schaffen was dus wel okay, prima die ga ik dan zeker gebruiken. Sinds de dag dat zijn baasjes vertrokken (donderdagavond), wijkt hij dus niet van mijn zijde en heeft mij in dusverre gelijk geaccepteerd, terwijl de voorgeschiedenis mij anders deed vermoeden. Als ik naar bed wil wil hij graag mee, (terwijl dat nooit de gewoonte was) hij zat perslot in de kennel. uiteraard sluit ik de slaapkamer deur af en hoor hem dan nog een uurtje doorstommelen en pogingen doen om binnen te komen. Ik geef hier geen gehoor aan, omdat ie toch weer de aandacht op zich vestigt.Ik wacht tot hij rustig is tenzij ik zelf in slaap val natuurlijk. :-). het gaat een zware beproeving worden met hoop ik met de gewenste resultaten. Rambo heeft ook nog wat sociale vaardigheden nodig met betrekking tot andere dieren en soms kinderen tijdens het uitlaten.

dank voor jullie reactie.

Charles

honden page profiel corinacorina

honden foto van corina

Die bench is waarschijnlijk de oplossing, een lekker bedje er in maken, alleen gebruiken voor leuke dingen en niet als straf voor het binnen poepen.
Hem iets lekkers geven in de bench.
Maar voor dat hij/zij gaat slapen nog even een poepje of plasje laten doen.
Mijn pup kan s'nachts wel 9 uur zijn behoefte ophouden met gemak, als ik hem er 's ochtends uit haal duurt het een half uur voordat hij zijn eerste plasje gaat doe, hij moet natuurlijk eerst even gekroelt worden en wakker worden en zich uitrekken. Dan dus ff plassen, dan eten en daarna poepen, heerlijk als je weet hoe je hond in elkaar steekt.

honden page profiel c.l. van langenc.l. van langen

honden foto van c.l. van langen

Ja Corina,

dat is weer het voordeel van een pup, maar goed deze ruwe bolster heeft even wat andere aandacht nodig. zoals je kunt begrijpen. Ik weet nog niet wat me te wachten staat met het gebruik van de bench, Hij is allang blij dat hij geen kennel meer in hoeft. Hij ziet de woning dan ook als een gedeelde kennel. maar de tijd zal het leren, Kleedjes en kussens zijn taboe, meneer ligt liever op een koude ondergrond..

honden page profiel corinacorina

honden foto van corina

Oke dan geen kleedjes kussens, maar hem paaien met iets wat ie heeeel lekker vind, of een favoriet speeltje, of kong, het is zeker de moeite om het te proberen,
Wens je veel succes

honden page profiel c.l. van langenc.l. van langen

honden foto van c.l. van langen

dankje.. komt helemaal goed

honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala

honden foto van Shawna & Nala

Een bench kan zeker een goede oplossing zijn. Ben heel blij dat je hond het zo naar zijn zin heeft bij jullie. Dat hij nu eindelijk veel aandacht krijgt en in huis mag leven. Met een bench kom je waarschijnlijk al een heel eind. :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zindelijkheid" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Husky's uit Dokkum
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^