louna gesteriliseerd

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DorienDorien

honden foto van Dorien

Hallo allemaal,

ik moet echt even wat kwijt. Gisteren mijn lieve hondje weggebracht voor haar sterilisatie en vandaag mocht ze weer naar huis toe komen. Wat ben ik geschrokkken zeg!!!

Ze kijkt me alleen nog maar aan zo van dit heb jij mij geflikt en is helemaal niet lekker. Ze heeft veel pijn en is erg duf nog. Ook in de auto werdt zij heel misselijk (kwijlen).

Mijn vraag is hoe maak ik het weer goed met haar???

Ik weet wel dat het goed is dat ik haar heb laten helpen maar ik wist niet dat ze er zo veel last van zou gaan krijgen! Normaal is het een hele blije en vrolijke lieve aanhankelijk hondje, maar nu wil ze niets van mij weten.... :'(

Voel me dr niet lekker bij zo en hoop dat ze spoedig zal opknappen

Groetjes Dorien, Louna en Toby

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "louna gesteriliseerd" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DeniseDenise 3 doggies

honden foto van Denise

Lieve Dorien

Zo een sterilisatie is voor Louna inderdaad geen kleine ingreep, er word toch een geheel orgaan verwijderd!
Maar neem het jezelf niet kwalijk dat heb ik ook niet gedaan. Je weet dat dit de beste keus is voor je meisje en zo moet je denken. En weet ook dat Louna je echt niks kwalijk neemt hoor. Zo lijkt het misschien maar een hond kan op die manier niet denken al denken veel mensen dat zo. Het enigste wat je kan doen is je kleine schat veel verwennen en lief voor haar zijn, alleen ik twijfel er ook niet aan dat je dat niet doet.
Als je het alsnog wil goed maken met haar kan je het beste haar gewoon lekker even met rust laten. Veel gesteriliseerde honden willen liever met rust gelaten worden eventjes nadat het is gebeurd. Bijkomen van alles. Verwen haar lekker met een warme kruik, zacht kussen en veel liefde. Meer dan lief kan je niet voor haar zijn maar ik begrijp je gevoelens wel hoor! Chica is in Januari gesteriliseerd en ik voelde me precies het zelfde.

Veel sterkte meid!

Lieve warme groetjes Denise en knuffel voor Louna.

honden page profiel SusanSusan 2 doggies

honden foto van Susan

Hallo Dorien,

Het is net wat Denise al zegt,neem het jezelf niet kwalijk.
Ik weet het is moeilijk vooral als je het gevoel hebt.
Zelf heb ik mijn maltezer Mikki een enkele jaren geleden laten steriliseren en dan duurt wachten lang.
Lang voordat je bericht krijgt hoe het gegaan is,lang voordat je je moppie weer mag gaan halen,en ga zo maar door.
Wat ik gedaan heb naderhand is haar op alle manieren in de watten gelegd,zoals een lekkere knuffel,een warm mandje.
Je moet het gewoon even tijd geven en neem maar van ons allen aan..Louna is echt niet boos op je,ook al lijkt het nu zo even.
In elk geval heel veel beterschap met Louna

Groetjes Susan en een pootje van Mikki en Scooby

honden page profiel AnjaAnja

honden foto van Anja

Sterkte en geloof me, morgen ziet alles er heel anders uit.Jammer dat ze bij je hond alles verwijderd hebben. Tegenwoordig is het juist fijn dat ze bij het helpen van de teef alleen de eierstokken verwijderen, een uur later is de hond weer ok. En schuldig voelen hoeft niet hoor ;-) Geef haar maar een flinke knuf

honden page profiel DorienDorien

honden foto van Dorien

Heel erg bedankt voor jullie steun allemaal!! Het is gewoon zo dat ik het heel zielig voor haar vind, maar inderdaad het is wel het beste voor haar.

@anja: ze hebben ook alleen de eierstokken verwijderd de baarmoeder zag er goed uit geen afwijkingen en dus dan verwijderen ze die tegenwoordig niet meer O-) Echter heeft ze een behoorlijke jaap en veel pijn. Ze heeft net wat extra pijnbestreiding gekregen in overleg met de arts.

Voor de rest eet ze haar brokken nu niet dus geef ik haar lekker vlees en rijst. Daarnaast steeds een lekkere kruik en een flink portie knuffels en kusjes :-D

Groetjes Dorien, Louna en Toby

honden page profiel AnjaAnja

honden foto van Anja

Joh Dorien, dan loopt ze vanavond weer hoor, ik heb er twee zo laten helpen die s avonds al weer liepen te spelen. Maar ze hadden maar een snee van 2 cm. Maar dat ze zielig zijn staad vast he ;-)

honden page profiel DorienDorien

honden foto van Dorien

ik denk het niet anja ik heb namelijk extra pijnstilling gekregen daarstraks. Ze heeft er erg veel pijn aan. Ze loop wel wat heen en weer maar de pup houdt ze bijvoorbeeld al op afstand.

Dit is niets voor haar want ze bemoederde hem juist heel erg. Daarnaast mag ze de eerste 10 dagen alleen maar lopen en rusten. En natuurlijk 3 weken niet traplopen en of springen.

Ook zie ik dat jij grote honden heb ik maar een heel kleintje haar gewicht is 5,1 kg.... en bij haar is het een grote jaap dit over bijna de helft van haar buikje loopt.

Ben blij dat jij het anders ervaren hebt, maar ik vind het erg zielig voor Louna.

honden page profiel AnjaAnja

honden foto van Anja

Is het ook :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "louna gesteriliseerd" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^