Binky verteld

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel



Hallo iedereen

Daar ben ik weer even, ik hoef natuurlijk niet te vertellen wie ik ben, want dat zegt de titel hier boven al ;-) Oke voor uit omdat jullie zo aandringen.

Ik ben Binky dus ik moet jullie wat vertellen.

Ah ja leuk Natas dat je er even een foto van me hebt neegezet dat ik hier achter de pc zit. Nou ja kunnen ze zien dat ik het wel echt ben.

Wat wou ik eigenlijk vertellen, ja word ook een dagje ouder he,in Augustus word ik 12 mits ik het haal, ja natuurlijk haal ik dat. Ehm maar dat wou ik toch helemaal niet vertellen ? nee ik dwaal af dat moet ik nu ook weer niet doen. dat verveeld mensen.

Er hangt hier een beetje een ruzie sfeer in huis rond haha Vorige week hadden Sjenghi voor de eerste keer van hun leven ruzie, ja ze kibbelen wel eens, maar nooit tot een gevecht, nu moet ik er bij vertellen dat Sjenghi ziek is, maar de meeste van jullie weten dat hier geloof ik wel.

Maar goed Abby liet een stukje koek vallen en wou het weer oppakken en normaal kan dat ook gewoon en gebeurd er niks. Sjenghi stond ook helemaal niet in de buurd, maar mits Abby dat stukje wil pakken, komt Sjenghi aangerend en bijt vollop Abby in haar strot niet te zuinig. Abby die daarom kwaad word en denkt van zeg wat maak jij me nou.

Bijt onmiddelijk terug nou ik stond me toch raar te kijken en zag dat koekje liggen, denk als hun nou even een stukkie opschuiven ren ik wel met dat koekje heen. Gelukkig loopt vrouwtje hier want vond het wel eng hoor. Ja twee van die meiden aan het vechten en waar de kaken van op slot vallen, moeten toch wel uit elkaar.

Ik denk ik wacht nog maar even, Nou je had vrouwtje moeten zien. Hun hielden niet op zij een hele harde brul van en nou KAPPEH en grijpt een van de dames beet net op goede moment. Ze schrokkken er beide van en Abby dook op haar schoot en zat helemaal te trillen. Vrouwtje die heeft haar op de grond gezet en ze moesten beide voor straf gaan slapen.

Haha ik die als doel had gesteld om dat koekje te pakken, rende gauw naar het koekje en rende er mee naar boven. twee vechten om 1 koekje en ik binky rende er mee heen

Abby had een paar gaten in haar strot en Sjenghi had niks. Echt heel raar ze vechten nooit echt waar niet.
Nou vandaag eerst vrouwtje met ons lopen, en we gedraagden ons heel erg goed. Dat zei vrouwtje nog.
We komen binnen, nou wat denk je wat.

Krijg ik me daar ruzie met Sjenghi ja hoor wij ook vechten.Vrouwtje die schrok dr lam ik die win het blijkbaar niet, maar Sjenghi liet me niet los. :'( Ik piepen en piepen en ik zag dat sjenghi bloedde o jee ik heb haar open gebeten, haar neus bloed :'(

Vrouwtje die net boven was vloog de trap af en greep Sjenghi bij haar kladden en was heel erg boos op dr, maar Sjenghi wou niet loslaten. Natas die volgens mij niet echt bang is kon haar aan dr achter poten tillen 30 kilo maar ze liet niet los. nee gaat makkelijker als er iemand bij is.

Vrouwtje denkt wat denk jij nou wel. Ik dacht nou me laatste uurtje is geslagen :'( Abby in paniek, maar vrouwtje niet die bleef rustig en ja stom misschien maar ze pakte Sjenghi anders bij de kont beet en Draaide haar zo op haar rug, draaide haar om en brulde en nou laat je potverdrie los, Sjenghi die behoorlijk schrok liet los.

Natas die Sjenghi nog beet had, zegt wat is dit, dit is de 2de keer dat je hier iemand aanvalt. en nu is het echt zonder reden. ze hadden heel gesprek maar toen zag ik ineens dat Sjenghi opstond en om wou draaien en me weer wou pakken. Natas die niet gek was greep haar weer beet.

IS HET NOU KLAAR !! En heeft haar vast gehouden tot ze rustig werd. ondertussen heeft ze het gat van Sjenghi bij elkaar gedrukt. Zodat het niet verder zou scheuren. Ik ben maar naar de andere kant van de kamer gerend en stond te kijken en uit te rusten. Hemeltje wat is die meid sterk.

Ik heb ook nog gezien dat ze vrouwtje wou happen maar ze pakte haar bek beet en zei wat denk jij mij willen bijten dat doen we niet voor hetzelfde geld heeft vrouwtje een gat, maar ze beet vrouwtje toch maar niet.
Ze heeft toch wel respect voor het vrouwtje.

Beetje jammer is dat we nooit ruzie hebben, en nu zomaar heeft ze ruzie gemaakt met Abby en met mij, vrouwtje zei al als jij begint te bijten dan denk ik dat de keuze zometeen toch gemaakt moet worden, want dit kan zo niet. En jij hebt nog nooit iemand of een hond gebeten. en nu al 2x en goed ook.

Nou ik hoop dat ze 8 augustus op mijn verjaardag er nog wel is hoor. Ik vind haar even zo goed nog wel heel erg lief. Alleen het jammere is dat ze nu met een enorme koortsaanval op de bank ligt. Ja ze heeft een gat en haar druk gemaakt, Dus dat wekt de koorts op.

Ben net toch even weer bij haar geweest maar ze gromt dus blijf maar uit haar buurd ze komt vanzelf wel zegt vrouwtje. Ik ga nu maar even op bed liggen slapen want,ik ben er best wel over stuur van. abby ook die durft bij ons niet meer in de buurd te komen.

Ik zal haar een knuffel brengen en ga dan naar boven. nou sorry was weer een heel verhaal. En hoop dat we snel weer vriendjes kunnen zijn.

Nou hoop de volgende keer weer een beetje een leuker verhaal te hebben. Maak jullie er maar een minder stress volle dag van. Want dit is ook niet leuk.

Liefs Binky en groetjes van mijn vrouwtje.
En pootje van Abby ja Sjenghi zegt niks meer tegen me. Maar zal wel namens haar een poot geven.

Dag allemaal een hele fijne dag.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Binky verteld" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel anneliesannelies 3 doggies

honden foto van annelies

Hoi Binky,

Wat zal jij geschrokken zijn, En Abby ook.
Nee, is inderdaad niet lief van Shengi, maar komt dat niet doordat ze ziek is? Maar ja, dan nog, ze mag het niet doen.
Gelukkig dat je vrouwtje niet bang is uitgevallen en er zomaar tussen in gaat.
Hoe gaat het nu met je vrouwtje, is die ook zo geschrokken?

Hoop dat het gauw weer allemaal goed met jullie drietjes en dat jullie weer wat meer lol hebben.

Ga maar even lekker slapen, daarna voel je je misschien een heel stuk beter.

De groetjes aan iedereen, Annelies en haar beestenbende

honden page profiel LiesbethLiesbeth 3 doggies

honden foto van Liesbeth

Zeker even heel erg schrikken. Wat een geweld 30 kilo er af halen. Moet Sjhenghi gehecht worden? Je zal wel zitten te shaken na zo'n aktie.

Ik hoop dat de rust toch weer terugkeert in de tent. Je zou idd denken dat het komt omdat ze ziek is.

Hou ons op de hoogte, hoop snel leukere verhalen te lezen. Sterkte ermee, en wat een lef heb je.

Gr.
Liesbeth

honden page profiel

Hoi Annelies

Mooie foto heb je :-)

Ik zal voor Bink antwoorden hij ligt op bed.

Dit komt zeker doordat ze ziek is kan het niet anders meer verklaren ze doet dit nooit, en is ook geen macht strijd, Sjenghi heeft nog steeds de macht en de andere testen haar ook totaal niet uit.

Dit komt puur doordat ze ziek is denk ik. En ik weet dat ze een hele hoge pijngrens heeft maar denk dat ze de strijd aan het verliezen is. Weekend was ed eindelijk thuis en dan is ze ineens heel vrolijk en normale ontlasting, normaal al niet meer bloed en alles al in. Dus de keuze kwam al dichterbij. Maar krijg Ed niet helemaal mee.

Ja nu heeft ze niks. Nee net dag niks. Ik ben er wel van geschrokken, maar heb al zo veel gevechten mee gemaakt, dat ik niet meer bang ben of verstijf reageer gelijk.

Ik begin te twijfelen, ik ga steeds meer denken aan dat het haar tijd nu is, ze is nog maar 7, ouder dan me andere pei;s zijn geworden. Maar toch jong en ze wil zelf nog zo graag, dat maakt het zo lastig. En een man die niet helemaal mee besluit nog.

Ik weet gewoon zelf dat het einde naderd en dat maakt het erg vervelend. :'( Ze heeft nu een enorme koorts aanval, en maar evenzo goed weer vrolijk.
Denk dat ik de keuze moet gaan maken. Desnoods maar ruzie maar ik wil haar niet laten lijden. aan de andere kant maakt ze me het erg moeilijk omdat ze me laat zien dat ze zoooo graag wil nog.

honden page profiel

normaal zou ik hechten, maar heb het zo mooi tegen elkaar aan zitten. Met soort hechtpleisters zit het nu tegen elkaar aan. En ze blijft er keurig af. dus denk dat ik het zo kan redden anders bel ik zo de dierenarts en word ze netjes gehecht.

is nu zaak dat de koorts zakt. ze ligt te trillen als een rietje, en maar vrolijk zijn ze kwispelde net toen ik even bij haar keek ging zitten zo van ik ben er wel hoor vrouwtje. doet zeer haar zo te zien vechten.

honden page profiel LiesbethLiesbeth 3 doggies

honden foto van Liesbeth

Kan me voorstellen en ook dat het zeer doet om te weten wanneer is het genoeg. Alle belangrijke beslissingen sta je toch vaak alleen voor. Uiteindelijk is het moment daar en je doet het.
(maar nu nog even niet :-) )

Hoe is het met Bink en Abby?

honden page profiel

Abby houdt me nu extra in de gaten, als ik ergens heen loop dan gaat ze mee doet ze normaal ook wel. maar nu stijf tegen me aan. Ze ligt nu heerlijk bij me op de grond tegen me voeten aan te slapen. Dus ik blijf maar even zitten kan zij ook een beetje weer van de schrik bekomen.

Haar wondjes in haar keel zijn heel mooi genezen.

Binky ligt boven kwam net even beneden een knuffel halen en is weer weggegaan. Die zonderd zich vandaag waarschijnlijk een beetje af. Maar ik laat ze maar even lekker bekomen.

Abby is er nog even niet overheen die houd alles scherp in de gaten, zo van ik blijf veilig bij jou vrouwtje.

maar voor de rest gaat het wel met ze :-)

honden page profiel LiesbethLiesbeth 3 doggies

honden foto van Liesbeth

en met jou?

honden page profiel AnitaAnita 3 doggies

honden foto van Anita

O, o, o...wat een gedoe! Eerst ruzie en nu de gevolgen...
Ik hoop dat de koorts snel weg gaat! En dat er geen hechtingen nodig zijn! Sterkte er maar mee!

Lieve groetjes, Anita.
Pootje van Spike.

honden page profiel

Lief dat je vraagt hoe het met mij is.

Ja niet zo lekker in mijn vel. maar voor de rest wel goed hoor :-) Om mij hoeven jullie je geen zorgen te maken, met mij komt het wel goed.

Zijn even vervelende dingen, En bij mij gaan er meestal meer tegelijk. En de laatste jaren heb ik met mijn honden geen geluk. Doet zeer dat het ras zo kappot is.

zijn schitterende honden ben echt aan ze verkocht maar hier komt geen sharpei meer in. zit ook wel ellende in andere rassen dat weet ik maar dit is echt gewoon te erg. Gun het de dieren gewoon niet zo veel ellende, geef het maar aan mij :-D ik kan het beter hebben dan hun.

Maar met mij is het wel goed. dank je wel voor het vragen vind ik lief van je.

Liefs natascha

honden page profiel LiesbethLiesbeth 3 doggies

honden foto van Liesbeth

Ja, ik moet natuurlijk weer met een gerust hart naar mijn werk :-D

honden page profiel

Je kan met een gerust hart naar je werk hoor :-D

honden page profiel liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithliesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faith

Goh Natas nou dat weer.
Wat een ellende en dan te weten dat Sjenghi helemaal geen vechtersbaas is.
Kan je zien wat ziekte kan doen met een hond.
Hoop dat het allemaal goed komt met Alle drie je honden.
Want ik geloof best dat Abby de schrik er helemaal in heeft want in al die jaren is haar dit natuurlijk nog nooit overkomen.
Maar Natascha als jij denkt dat het de tijd is om haar niet meer te laten lijden voel je dat zelf perfect aan hoor.
Je moet zeker niet wachten tot het helemaal uit de hand loopt en Shenghi straks nog als valse hond naar haar einde gaaat.
Heel veel sterkte.

Liefs Liesbeth,turbo en Luna

honden page profiel LiesbethLiesbeth 3 doggies

honden foto van Liesbeth

Ik had je wel eens willen zien sjorren met Sjenghi, wat een tegenwoordigheid van geest om haar om te draaien. Eigenlijk was jij een enorme tekentang voor haar, gecombineerd met een schreeuw. Maar evengoed vervelend als het in eigen huis gebeurt, en natuurlijk afwachten of er nu rust komt of dat het opnieuw escaleert, ik hoop voor jou dat het eea even uitgezocht is.

Die grote boef Bink was toch niet zo onder de indruk, dat hij het koekje ervoor liet liggen.

Liefs,
Liesbeth

honden page profiel

Hey Liesbeth

Ik wacht ook zeker niet totdat ze als valse hond naar haar einde gaat dat gun ik haar niet. Daar is ze gewoon te lief voor en te goed.

Ja voel het meestal ook wel aan. Alleen zij maakt het me wel lastiger dan mijn andere honden. Maar ik maak voor haar de juiste keuze komt goed. Ik ben niet ego om haar maar te laten lopen omdat ik haar niet kwijt wil. Heb ik met geen 1 hond gedaan. Doet pijn maar is het haar tijd dan is het haar tijd.

Ja ziekte kan je hele hond veranderen. Beessie kan er ook niks aan doen.

Liefs natascha

honden page profiel

Ja ik was inderdaad net een Tekentang hahaha zie het even voor me :-) Ja ik greep haar en gooide haar ook zo in een keer om. Net een kracht die je dan ineens krijgt.

Hoop ook niet dat weer gebeurd maar aangezien dit nu de 2 keer binnen korte tijd gebeurd weet ik het nog zo net niet. Ze ziet woensdag haar zoon weer. misschien wel voor de laatste keer. Maar ik wil dat ze hem nog minimaal een keer gezien heeft.

Dat koekje had niks met hun ruzie te maken hoor. Toen had ze Ruzie met Abby. maar hij was er toen niet van onder de indruk haha hij laat het toch niet liggen.

Net ging Sjenghi naar boven om naar bed, Want als ze echt niet lekker is zondert ze zich af. Binky stormde gelijk naar beneden zo van ik blijf niet bij jou liggen. Nu liggen ze toch samen weer beneden, Sjenghi heb ik naar beneden geroepen en ligt maar te pitten op de bank en bink op de grond zo ver mogelijk bij haar vandaan.

Is toch wat zo zijn ze maatjes ze begon hem net meer te benaderen om te spelen. Zo ineens is het over.

honden page profiel liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithliesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faith

Nee je beessie kan er zeker niks aan doen,het is ellendig genoeg.
Maar ik ben blij dat ze in ieder geval nog goed beseft dat ze jou niks moet doen.
Want ook die tijd kan komen toch dat ze dat gewoon niet meer beseft.
Ik weet heel goed dat jij niet aan jezelf denkt en alleen maar aan je lieverds.
En ja pijn doet het ik weet het maar je weet zelf ook dat je later alleen maar mooi terug kan kijken op de pracht beestjes die je had.
Maar tot die tijd moet je alleen nog maar genieten van je lieverds.

honden page profiel Alie Alie 3 doggies

honden foto van Alie

Ach wat zullen jullie allemaal geschrokken zijn.

Natascha, wat een vervelende dingen moet je meemaken zeg. En je zal vast en zeker een goede keuze maken maar daar wordt het niet makkelijker door.

Heeft sjenghi nu ook vaker koorst dan? Komt dat sneller?
Is dit echt iets wat in de sharpei zit? Deze koorts?

Ja sorry zijn beetje veel vragen geloof ik,niet verkeerd bedoeld hoor.

En ik hoop echt dat de rust bij jullie er snel weer is,dat de honden weer vrolijk tegen elkaar kunnen doen en samen kattekwaad uit kunnen halen.

Liefs,Alie

honden page profiel

@ Liesbeth Dat kan zeker gebeuren heb een mastino napoletano gehad die heb ik in moeten laten slapen net voordat hij een jaar zou worden. Hij had de Zwaarste vorm van Hd die hij maar hebben kon, en hij begon me van de pijn te Bijten.

Zo ook met een groenendaler die was aangereden en de dierenarts had niet zijn nek hernia op gemerkt en ik wist niet dat hij zo pijn in ze nek had, op een geveven moment wist ik dat hij pijn had en begon me op te vallen als ik in zijn nek aaide dat hij me beet.

Dus ja zou zeker kunnen dat ze ook mij gaat bijten en het niet goed beseft.

@ Alie

Sjenghi heeft vaker koorts ze heeft fsf ik kan hier een heel stuk neer gaan zetten wat dat is, kan ik onder medisch wel doen, maar of iedereen daar op zit te wachten, maar goed, Fsf dat is kort gezegd familiaire sharpei feaver, kort gezegd krijgt ze steeds koorts en hele hoge koorts.

Ze kunnen er van alles bij krijgen, suikerziekte, longen, hart, darm klachten. nou ja van alles wat je je beesje niet gunt,

De laatste jaren komt het steeds meer in de Sharpei voor helaas.

Zij heeft de laatste tijd steeds vaker koorts en heeft er ook van alles bij. Alleen haar wilskracht om door te gaan is gewoon enorm, maar is ook wel iets van de sharpei heb het met dit ras nog niet anders mee gemaakt. Ze hebben ook een enorme hoge pijn grens.

Geen sorry hoor Alie hoeft niet hoor. veel vragen zijn het niet en ik vind het niet erg.

Ik geef ze nog een mooi tijdje alleen denk dat het niet te lang meer kan.

Liefs natascha

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny 3 doggies

honden foto van Liesbeth/Skinny

he wat zullen jullie daar allemaal geschrokken zijn
jij niet alleen maar de honden ook
hoop dat de koorts snel een beetje zakt
gr liesbeth/skinny

honden page profiel jolanda jolanda 3 doggies

honden foto van jolanda

he natas,

dat gaat niet lekker met shengi hoor.
ik denk dat je haar goed in de gaten moet gaan houden, voordat er iets gebeurt als je er even niet bij bent.

rot he, als je beesie waar je zo gek op bent dat doet.

xxx jolanda

honden page profiel

Hey Jolanda

Ik hou haar ook heel goed in de gaten.

dat is zeer zeker rot, helemaal als ze nooit zo was. maar we houden haar in de gaten, ik heb de dierenarts al wel op de hoogte gesteld dat ik misschien binnen kort de afspraak maak. Zodat zij goed op de hoogte is.

Doe ik altijd vast de dierenarts in lichten. Die was er ook onderste boven van. :'( Maar die weet ook hoe ik ben ken dr al jaren.


xxx natascha

honden page profiel Jannie Jannie 3 doggies

honden foto van Jannie

Hoi Natascha.

Wat ontzettend naar allemaal :'( :'( Maar volgens mij heb je veel steun Binky, die een hele hoop dingen van jou en voor jou weet te verwoorden.
Hoop dat je nog een leuke tijd met hun allen samen bent. :-)

Groetjes Jannie :-)

honden page profiel AnitaAnita 3 doggies

honden foto van Anita

Die ......ziektes ook! Je doggies zijn je zoooo dierbaar!
En Sjenghi is nog jong...
Goed dat je de DA al hebt ingelicht. En sterk van je hoor!

Liefs, Anita.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Binky verteld" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^