Wat zijn we streng hier ...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Rivka, je hebt aangegeven je hier niet goed te voelen, zelfs een topic aangemaakt waarbij je je vertrek aankondigd en dan kom je hier anoniem reageren. :'(
Beetje vreemd...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat zijn we streng hier ... " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Nog even over het KVV voeren. Ik ben modje en mijn honden krijgen voornamelijk brokken, aangevuld met KVV. Ik raad ook geregeld mensen het merk brokken aan wat ik voer. Dus dat de modjes allemaal pro KVV zijn en dat ook uitdragen, is niet waar.

En Myriam, ik kan ook heel slecht wennen aan veranderingen en vernieuwingen. Mijn hyves, mijn blogs, alles staat nog op de ouderwetse methode ingesteld. Maar we zijn nu 1 dag bezig met het nieuwe systeem hier en ik moet zeggen, na wat aanpassingen van Arjen kan ik toch al heel snel uit de voeten hier. Dus even doorzetten, het went vanzelf ;-)

honden page profiel DD

honden foto van D

ooooo,daar kom ik nooit,daarom had ik dat nog niet gezien zei Krin.

Nou, dan ben je niet de enige want ik kom daar ook nooit, hahaha.

En ja, je kunt toch wel even de tijd nemen om er aan te wennen. Omdat jij er niet aan kan wennen na nog niet eens 1 dag, besluit je nu al niet meer veel te komen.
Geef het de tijd Myriam. Niet zo snel je conclusie trekken.

honden page profiel anais ~ filou&kajouanais ~ filou&kajou

honden foto van anais ~ filou&kajou

goed gezegt ben het met je eens! O-)

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

hou nienke ik kan er ook super slecht tegen. raak er dan ook van in de war . heb ik ook helaas mijn reden voor hoor. kijk het nog wel ff aan en misschien komt het wel goed. in ieder geval bedankt voor je berichtje groetjes myriam

honden page profiel  Yara Yara goedgekeurde fokker

honden foto van  Yara

Myriam, misschien is het omdat alle rubrieken zo onder elkaar staan zonder scheidingslijnen?

Het oogt een beetje saai zo, maar ik ben er zelf al helemaal aan gewent.

Ach het komt wel goed meid, gewoon even gaan zitten kijken waar alles staat.

honden page profiel GriffyloverGriffylover

honden foto van Griffylover

Dat de moderatoren hier veel werk verrichten was me al wel opgevallen, er is met zo'n berg reacties ook veel te regelen en in de gaten te houden.

Ben zelf ook ergens moderator, weliswaar met een minder groot takenpakket en ik heb minder knoppen ter beschikking. Ook ik ben alert als het gaat om spammers, vervelende reacties en overtreding van regels. Ik weet hoeveel tijd erin kan gaan zitten als je ergens met hart en ziel bezig bent.

Het gevaar bestaat echter dat je te fanatiek gaat worden en door routine/vermoeidheid/frustratie de verkeerde toon gaat aanslaan in reacties.
Ondanks het vele werk dat 'de mods' hier verrichten vind ik de felheid van hun reacties niet prettig en niet bepaald getuigen van een goed voorbeeld in de discussie over respectvol met elkaar omgaan = Het topic wat Sammy&Flex pas geplaatst heeft.
Ik heb hier gezien hoe het niet moet.

Jullie bewaken deze site als een stel bloedhonden. Het ziet er daarom ordelijk en verzorgd uit, maar het gehijg van diezelfde honden klinkt voortdurend dreigend in je nek en dat vind ik niet prettig.
Hiermee wil ik niet zeggen dat ik tegen regels ben. Absoluut niet. Het is alleen de manier van handhaving ervan die in mijn ogen minder krampachtig kan of tactischer. Ik voel me hier soms behandeld als een dom klein kind, terwijl ik me niet als zodanig gedraag.
De vergelijking met het vasthouden van droog zand komt bij me op. Hoe harder je in je handen knijpt hoe meer je verliest.
Hoe autoritairder je optreedt hoe meer verzet je oproept en hoe meer werk je krijgt omdat er met je voeten gespeeld gaat worden. Of te wel: mensen zullen je gaan proberen gek te maken.

Kortom: Leiding geven is een hele kunst.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Dit topic is opgeschoond
Willen jullie proberen om onn topic te blijven
Dit topic is niet bedoeld voor mensen die weg willen en dan toch weer willen blijven

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Leiding geven is een hele kunst.

Ik weet niet of het om leiding geven of wat anders gaat, ik heb zelf niet het gevoel dat ik hier met leiding geven bezig ben, maar om dingen te doen die goed zijn voor vooral de honden van de forummers, het is tenslotte een hondenforum en we willen allemaal het beste voor de hond :-)

Mijn persoonlijke mening is dat respect en duidelijkheid naar elkaar toe heel belangrijk is en probeer dat ook altijd te zijn naar iedereen.

honden page profiel HannaHanna

honden foto van Hanna

Soms heb ik het gevoel, zeker bij emoties, dat je je niet bewust bent achter een computerscherm te zitten.

Maar goed je kunt altijd daarna nog reageren.

honden page profiel MackMack

honden foto van Mack

maar om dingen te doen die goed zijn voor vooral de honden van de forummers, het is tenslotte een hondenforum en we willen allemaal het beste voor de hond

Maar is het juist daarom niet goed om minder streng en stringent te zijn. Ik zal een voorbeeld geven.

Ik ben overgegaan van brokken van een, van TV, bekend merk, naar 's morgens brokken van Acana en 's avonds KVV van Lotgering.
Dit kwam absoluut niet door het gedram van sommigen hier op HP. Integendeel zelfs, door dat gedram kreeg ik er zelfs een afkeer van.
Ik ben overgehaald door de vrouw van een collega.

Het zou mij niet verbazen dat dit voor sommigen ook geld voor veel andere zaken hier op HP.

Ik denk dat Willy het niet beter had kunnen zeggen: De vergelijking met het vasthouden van droog zand komt bij me op. Hoe harder je in je handen knijpt hoe meer je verliest.
Hoe autoritairder je optreedt hoe meer verzet je oproept

honden page profiel MackMack

honden foto van Mack

Ps. Vind dit wel een goede en volwassen discussie.

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas

honden foto van Kobus & Cas

Ik ben het helemaal eens met Willy; mooi gezegd :-)

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker

honden foto van Uma & Joker

Super mooi gezegt Willy!

honden page profiel Monique & Jaro & RonjaMonique & Jaro & Ronja

honden foto van Monique & Jaro & Ronja

Toch wil ik nog even reageren :-D Ik moet zeggen dat ik de reactie van Dorby en Angela erg kan waarderen :-) Omdat ze vanuit hun gevoel/gedachten gereageerd hebben op de gedachten/gevoelens die sommige forummers hebben en hier niet overeen walsten alsof het klinkklare onzin was of met zo'n ikweethetbetervingertje O-) :-D
In mijn ogen heeft deze discussie en het feit dat deze discussie discuseerbaar bleef en hopelijk nog blijft al redelijk zijn vruchten afgeworpen. Iedereen kon/kan zijn ei kwijt en ik moet zeggen ik vind de sfeer weer meer als eerst :-) Dus stukken leuker... en dat in die korte tijd ;-) O-)

@ Arjen, nog even terugkomend op die negativiteit die jij niet goed kon begrijpen en die je onderbouwde met de 99,99% wat wel goed gaat, vanuit die kant kan ik wel snappen dat jij het niet goed kon/kan begrijpen waar die negativiteit vandaan kwam maar als individuele forummer plaats en lees je geen 5000 reacties. Als ik bijvoorbeeld 5 reacties plaats en er 10 lees en het topic wordt verwijderd of er word onvriendelijk op gereageerd dan liggen deze percentages al heel ergens anders. Daarbij is het lastig je gevoel wat je hebt, wat is ontstaan in percentages uit te drukken.

ps. uiteindelijk komen we er met zijn allen wel ;-) :-D

honden page profiel Arjen (Webmaster HondenPage)Arjen (Webmaster HondenPage)goedgekeurde fokker

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)

Dat noemen ze de availability bias inderdaad http://en.wikipedia.org/wiki/Availability_heuristic

Vandaar dat ik nu een keertje de werkelijke cijfers geef. Om dat te weerspreken.

Arjen

honden page profiel MackMack

honden foto van Mack

En toch Arjen, cijfertjes zijn cijfertjes. Natuurlijk, de statistieken geven je ook gelijk. Maar dat is ook niet vreemd.
De "problemen" bij velen zitten in slechts een aantal onderwerpen.
Bij het onderwerp "nieuwe foto's van mijn moppie" zal vrijwel zeker niet gestuurt hoeven worden door de modjes, net als onderwerpen over de kleur van het riempje voor een Boomertje.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat zijn we streng hier ... " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 6 van 6 12 3 4 5 6
Volgende forumvraag: Nana
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^