Zindelijkheidstraining; zijn we goed bezig?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Frysk Famke ...Frysk Famke ...

honden foto van Frysk Famke ...

Hallo Joyce,

Mieke plaste eerst ook weleens in de bench s'nachts. Gelukkig poepte ze er niet in, want dat lijkt me echt ranzig...

Nu is ze bijna altijd droog, en als we een keertje willen uitslapen dan horen we haar s'morgens rond een uur of half 8 piepen en dan laat ik haar even uit. Daarna gaat ze dan weer even de bench in en slapen wij nog even verder. Dit is alleen op zondag, want dat is hier een beetje 'uitslaapdag' O-)

Soms is ze nog weleens nat... bijvoorbeeld als ik op vrijdagavond met d'r naar puppycursus ben geweest en ze het erg 'druk' heeft gehad. (veel prikkels enz...) Maar ook als haar nacht weleens wat langer is omdat we wat vrieger op ebd gaan.

Eerst maakte ik me daar wel een beetje druk om, maar nu niet meer... omdat het nog maar heel weinig voorkomt, en het soms ook wel 'mijn eigen schuld' is.

Maar kan me voorstellen dat het een stuk vervelender is als ze er ook nog in poept. Misschein er een keertje uit s'nachts? Ik heb dat ook een paar weken gedaan hoor, ondanks alle verschillende meningen daarover. Had wel het idee dat het iets holp hierzo ;-)

Succes !

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Zindelijkheidstraining; zijn we goed bezig?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel JoyceJoyce 3 doggies

honden foto van Joyce

Vanacht ging (toevallig?) erg goed, ze heeft niet gepoept of geplast in de bench! We gaan er 1x uit per nacht. Maar soms wil ze dan niet doen en dan is de bench nog helemaal schoon. Als we dan 's ochtends komen kunnen we toch weer alles schoonmaken... Hoop dat vanacht niet een eenmalige actie was en dat ze zo door gaat :-)

Gister was ik met haar aan het spelen, balletje weggooien door de woonkamer. Op een gegeven moment gooi ik de bal weer weg, rent ze er achter aan, draait ik halverwege om en rent zo naar het krantje om een plasje te doen. Om vervolgens dus gewoon op de bal af te rennen of er niets aan de hand is :P

honden page profiel marijemarije 3 doggies

honden foto van marije

gewoon geduld hebben...! ik dacht ook toen Lynn de eerste 3 weken elke dag wel één keer (soms ook wel 5x) in huis plastte dat het nooit op zou houden, maar nu heeft ze dat niet meer!
Zo af en toe heeft ze nog wel eens een ongelukje, maar vaak is het dan meer onze schuld.... of we letten even niet op, of mn vriend gaat 's ochtends eerst nog van alles doen en dan pas de hond uitlaten.... O-)
maar echt waar, het komt goed!! haha

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Zindelijkheidstraining; zijn we goed bezig?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Teckel van de hel in de hemel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^