Nieuwe leden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

welkom loes, kende het ras niet, hoe groot moet ik me je hond voorstellen?

honden page profiel LoesLoes

honden foto van Loes

Dank jullie wel voor het welkom. Ravik is in januari twee geworden dus hij zit ook nog in de bananen oren fase. Hij is 72cm hoog en heeft een mooi gewicht van 43 kilo. Op mijn profiel staan een paar foto's van hem en zijn beste vriend Ringo

honden page profiel L VL V

honden foto van L V

Ik meld me ook aan als lid van de berenclub. Mijn beertje heet Ronja en is 14 maanden jong. Ze is een echte stadshond die overal mee naartoe gesleurd wordt. Niet dat ze daar bezwaar tegen heeft, ze wil altijd overal bij zijn. De bemoeial O-).
Mijn eigen naam is Lara, ik ben een 22 jaar oude min-of-meer-student geschiedenis. Tijdens mijn zoektocht naar informatie voor aanstaande hondeneigenaren ben ik op HP terecht gekomen. Omdat ik het leuk vind om allerlei verschillende meningen/ideeën/enz. te lezen ben ik blijven plakken. 

Nu heb ik een vraagje voor jullie mede-beren-eigenaars... zijn jullie lang, groot en breed? Of zijn er ook mensen met een klein postuur bij? Ik vraag me wel eens af of de grootte van deze honden kleinere mensen (<1.70m) afschrikt. Ik ben zelf een mini-mens van 1.60m lang en, al zeg ik het zelf.. niet breed ;-).

pagina 5 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag:
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^