karaktereigenschap labrador ???

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Royco (Gast)

Hallo,
Ik heb ook een Labrador teefje van inmiddels 6 jaar, ik zelf heb haar pas bijna 1 jaar. Ik heb meerdere honden gehad maar zelden zo`n lieve zachtaardige hond meegemaakt!
Er lopen veel honden hier in de buurt (woon naast een park) en ze heeft daar een aantal vriendjes bij, maar er zijn natuurlijk ook honden bij die ze niet in haar buurt wilt hebben. Tegen die honden gaat ze blaffen en grommen als ze te dicht bij komen echter echt aanvallen in de zin van bijten of iets dergelijks heeft ze nog nooit gedaan, dit zit ook echt niet in haar karakter. Dit gedrag zie je vaak bij teefjes als ze andere teefjes tegen komen en mannetjes die te intimiderend voor haar zijn, dus ik denk dat dit minder met het ras Labrador te maken heeft. Mensen en vooral kinderen heeft ze maar al te graag om zich heen..
Waaks is ze inderdaad wat minder dan andere honden die ik eerder heb gehad..
Vergeet echter niet dat dit een teefje in, de mannetjes (en dit heeft meer te maken met het hond zijn dan met het ras) gaan soms vechten om wie het Alfa-mannetje is, wellicht dat dit iets heeft te maken als jij een groepje van 6 andere Labbies tegen komt??
Ik ben ik elk geval heel blij met deze hond en zou haar voor geen goud willen missen! Succes met je keuze!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "karaktereigenschap labrador ???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel leandraleandra

honden foto van leandra

hallo allemaal!!

ik dacht laat ik maar weer ff wat van me horen!
want er is veel gebeurd,
ten eerste heb ik toch besloten om sam weg te doen,met heel veel pijn en tranen heb ik m afgestaan aan een kennis!
die beslising heb ik moeten maken,omdat er zoveel verandert is in mijn leven,en sam daar zo'n klap van heeft gehad,hij was niet meer te houden,
ik ben in november bevallen van een dochter,sam was wild met haar en max ook,maar toen werd mijn man ziek,sam zijn baas,waar ie dol op was,orbert was zijn allesje,toen mijn dochter 5 weken was is mijn grote liefde overleden,mijn hele leven viel in duigen,en die van de honden ook,ik heb zoveel gedaan om er voor die honden te zijn zoals de baas er was voor hun,maar ja labjes zijn gevoels dieren,en waren er kapot van,geen eetlust,weinig zin in het park,en toen werd max ziek,en die is een paar weken na mijn man zijn overlijden ook overleden,die klap kwam hard aan bij sam!

hij werd voor mij onbehandelbaar,erg agresief tegenover andere honden en naar mijn dochter toe,
gelukkig wilde een kennis van mij hem erg graag hebben,en daar woont hij nu,ik zie m nog regelmatig,en hij is altijd weer blij om mij en de kids te zien,hij is weer helemaal de oude,ik ben zo blij dat ik die keuze gemaakt heb,hij is gelukkig,en dat was hij bij mij niet meer.

groetjes leandra

bbuiybolnk (Gast)


:'( bbyyyyyyjvtirv§èrv§§irèbvjkb
45 1256

Anoniem (Gast)

Labrador retrievers zijn de liefste honden die ik ken. Nog nooit een valse labrador meegemaakt.... Nooit. Ik vraag me af of het wel een labrador was of dat elke erop lijkende hond meteen als labrador wordt aangewezen.

Sandy (Gast)

mij valt op, dat de heel veel honden helemaal verkeert worden opgevoed.
Ik heb al 30 jaar honden en heb vroeger in Duitsland gewoond. Daar liet men zijn honden los lopen op grasvelden en met elkaar spelen. Hier trekt bijna iedereen zijn hond strak met de riem weg, de honden kunnen nooit echt contact met elkaar maken. Ook moet bijna iedereen naar een hondenschool. God, heel eerlijk als je jouw hond eerlijk, consequent en liefdevol opvoed, je van tevoren over de ras inleest dan zal je een hele fijne hond opvoeden zoals vroeger iedereen deed en een prachtige hond had. Ik heb zelf altijd honden gehad, neem altijd dieren op en heb nog nooit een vervelende of agressieve hond in huis gehad.

Willem (Gast)

Wij hebben gelukkig ook een scheet van een lab,wat ik wel denk dat de populariteit het ras geen goed doen,kijk maar naar de andere populaire rassen,waar ik wel een beetje om moet lachen is als mensen de
Labrador een sterke hond noemen,komt waarschijnelijk dat ik ook nog 2 rottweilers hebt.

hondenliefhebster (Gast)

Ben een echte labrador liefhebber. Maar heb nu toch andere rassen. Het ras is aardig verklooit over de jaren, hoop doorfok. Veel slechte baasjes die denken een makkelijk ras in huis te halen. Het is helaas ook een populair ras. Kijk eens op MP hoe veel nestjes er aan geboden worden. Zonder testen of wat dan ook. Zo zonde allemaal!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "karaktereigenschap labrador ???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: marktplaats advertentie..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^