eindelijk slaapt ze.....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel marijemarije

honden foto van marije

jee wat was ze vanmorgen irritant!!! :'( aan mn broek hangen, blaffen naar de katten, haar kleed uit de bench (die ik gisteren net gekocht heb!!!!) slopen..... plassen in huis....heb haar maar ff in de bench gedaan en na een kwartier blaffen en piepen ligt ze nu lekker te slapen...!!! soms dan twijfel ik wel es of ik het dan wel goed doe, maar als ze zo irritant is, dan is ze toch gewoon moe??? Ik had al met haar gespeelt en gewandeld. ze was ook al de hele ochtend wakker.....
en heeft iemand ook een idee hoe lang ze erover doen om zindelijk te worden? we hebben haar nu 3 weken. zelf is ze 12 weken en soms heeft ze dagen dat ze niks in huis doet, maar regelmatig laat ze haar plasje lopen....dit is toch nog wel normaal voor een hondje van 12 weken????

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "eindelijk slaapt ze....." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Suze en de 3Suze en de 3

honden foto van Suze en de 3

haha hier een van 4 maanden die ook nog niet zindelijk is dus niks raars aan!

honden page profiel Jannie SchrijverJannie Schrijver

honden foto van Jannie Schrijver

Natuurlijk is dit normaal. En dat ze niet stil te krijgen was is gewoon dwingen. Niet op ingaan. En het zindelijk worden daar moet je toch even de tijd voor nemen hoor. Er zijn erbij die het in 3 maanden zijn en er zijn erbij die er een half jaar over doen. Als je de pup goed hebt uitgelaten en lekker mee hebt gespeeld dan willen ze nog meer. Dus komen ze met van alles aandraven. Gewoon pakken en wegleggen. Geen aandacht geven dus... Sterkte.

honden page profiel marijemarije

honden foto van marije

ze deed het aardig goed met het zindelijk zijn.... :'( net had ze in huis geolast, ik met haar naar buiten en toen we weer binnnen waren, was het nog geen 5 minuten en had ze weer geplast..... :'( en dan ook nog lekker er door heen lopen!!! :'(

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman

honden foto van corrie koopman

Wat een heerlijk puppen gedrag.haha :-)

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker

honden foto van C

Klinkt als overprikkeld gedrag.

Heel goed dat je haar verplichte rust hebt gegeven in de bench!

Het is het best om dit gedrag voor te zijn, 1 uur spelen betekend 2 uur slapen.

Een pup heeft minimaal 18 uur slaap per dag nodig, houd dat goed in de gaten.

honden page profiel RianneRianne

honden foto van Rianne

Een hond kan er heel erg lang over doen om zindelijk te worden, heel erg vervelend.. Probeer in ieder geval zodra de pup aan het plassen is hem op te pakken (dan stopt die met plassen op dat moment) en dan buiten op het gras (in de tuin bijv.) neer te zetten en te wachten tot zijn/haar plasje gepleegd is.

Ik kan je er helaas niet veel verder mee helpen want die van ons was al zo goed als zindelijk toen die bij de fokker vandaan kwam, 4 dagen ietswat aan problemen gehad, maar daarna niet meer.

honden page profiel marijemarije

honden foto van marije

ze plast ook niet elke dag in huis hoor, ze had een paar dagen dat ze ook gewoon begon te janken bij de deur dat ze eruit moest... :-D maar het lijkt wel of ze dat de afgelopen 3,4 dagen weer helemaal vergeten is..... :'( maar komt vast wel weer goed. ze ligt nu lekker (tussen haar nieuwe, verscheurde bench kussen) te slapen.... ik laat de bench nog maar ff lekker dicht, kan ze mooi paar uurtjes slapen! :-D

honden page profiel hondhond

honden foto van hond

@ Caitlin

Ik heb mij de eerste weken strikt aan het 1 uur spelen 2 uur rusten gehouden maar vanaf dat meneer bijna 11 weken was neemt hij daar geen genoegen meer mee. Ik heb het bijna een week volgenhouden en toch dit ritme aan gehouden. Ik had bij het uitlaten opeens een belgisch trekpaard en binnen was niks meer veilig. De kinderen werden in handen, voeten en paardestaarten gebeten en alles wat niet mocht gebeurde toch. Toen maar eens voor raad naar de fokker gebeld en daarvan het advies gekregen laat hem 1 keer per dag langer uit. Na wat verschillende tijden uitgeprobeerd te hebben heb ik nu de tijd gevonden die zorgt dat hij weer een leuk hondje in huis is en dat is voor hem een half uur. De rest van de dag houd ik me wel aan het ritme en dat gaat goed.
Ik wil hier alleen maar even mee aangeven dat het niet voor iedere hond gegeven is om 18 uur per dag te slapen. Ik heb het ook geprobeerd om een dag niet te doen met als resultaat een hond die de hele tuin overhoop haalde en niet te genieten was.

honden page profiel GeaGea

honden foto van Gea

Ook Mayra heeft soms moeite om tot rust te komen. Alles is zo leuk, ze heeft soms geen tijd om te slapen :-) Ze eet in de bench, die dan dicht gaat. Inmiddels weet ze dat het dan meteen slaaptijd is. Daar doet ze het goed op.
Enne, je pup is nog zó klein! Wat vandaag een drama lijkt, daar kun je morgen (of volgende week) om lachen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "eindelijk slaapt ze....." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Er is er een jarig!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^