help een kwaadaardis gezwel!!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Yvonne Flippie Simba Yvonne Flippie Simba

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Dank je Daphne, je hebt PB ;-)

Vanochtend weer 150 gram Cavom in zijn bak gedaan, hij bleef echt staan en naar mij en zijn eten kijken zo van: Is dat alles, nou zeg...na even begreep hij dat er echt nix bijkwam en begon dus aan zijn ontbijt ;-)

Vanmiddag heb ik Simba tussendoor wat wortel gegeven, was wel even wennen voor de lekkerbek, uiteindelijk nadat ik ook wat ervan at, begon hij toch wel, en at een paar verse worteltjes :-)

Vanmiddag ook wat komkommer meegenomen voor het weekend als tussendoortje voor Sim, vandaag is hij wat meer in beweging en ook meer buiten dan de laatste 2 dgn, goed teken dus...

Liefs Simba Flippie en Yvon :-D

honden foto van •• Ellun en Evi  ••

Tsja, het is niet veel wat ze dan krijgen...
En al helemaal niet als ie op dieet moet!
Maar een tussendoortje van wortel of komkommer is waarschijnlijk voor die lekkerbek beter dan niks, toch?!
Ach ja, hij moet er maar ff doorheen... Als ie straks lekker op gewicht is, zal ie ook vast beter in z'n vel zitten!
En dat ie nu meer in beweging is: vergeet niet dat het ineens extreem warm is.. Daar moeten wij aan wennen, maar de honden ook! Dus dat komt wel weer! Gewoon lekker rustig aan doen op zijn tempo! Komt allemaal goed! Goed weekend! Liefs

honden page profiel Yvonne Flippie Simba Yvonne Flippie Simba

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Ja Ellen, dacht ik ook al...

als hij weer goed op gewicht is hoeft hij bovendien niet zoveel op zijn gewrichten te dragen ;-) dat is iets waar hij altijd al zelf op let, loopt geen trappen enz.

Flip sprint de trap op en af als een wervelwind...,heb Simba vanaf het begin dat hij bij me kwam, nooit trap zien lopen.

Het is ook de reden waarom Flip boven eten krijgt, zij laat het wel eens staan, beneden zou de lekkerbek in kwestie het wel even soldaat maken ;-) gezien zijn gewicht heb ik het jaren geleden al zo opgelost.


Jij ook fijn weekend
Liefs en pootjes

Simba Flippie en Yvon

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†



Wel, 'k heb vandaag gezorgd dat ik in de buurt van de conducteur uitstapte :-) Die doet al zeker een deur open ;-) Want 2 dagen na elkaar.. dat zou echt van het goede teveel zijn :-)

Ook een fijn Paasweekend gewenst van mij voor jou Yvonne, je hondjes en iedereen die hier zo met je meegeleefd heeft en goeie tips gegeven :-)

honden page profiel Yvonne Flippie Simba Yvonne Flippie Simba

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Hahaha, ik zie het helemaal voor me hoe je die sprint zou nemen, allesbehalve wat om nog een x zo'n 14,5 km te lopen ;-) In jouw ogen vast niet grappig...maar in die van mij wel ;-)

Simba heeft vanavond weer zijn kleine hoeveelheid wbv eten binnen, en vanavond lijkt hij erin te berusten, hij slaapt op mijn voeten en zucht af en toe, niks abnormaals nu te melden alleen maar jodelgevoel...
van onze kant O-)

Het is wel erg vroeg, maar duik zometeen na de moppies eruit gelaten te hebben toch
echt mijn bed in, ben eigenlijk heel erg moe...eigenlijk hebben die twee moppies hetzelfde in mijn ogen ;-)

Ik wens jullie nogmaals fijne paasdagen,

Liefs en pootjes
Simba Flippie en Yvon

honden page profiel  martine martine

honden foto van  martine

Dag Yvonne, ben weer even komen lezen, en wat ben ik blij te horen dat Simba een super uitslag gekregen heeft in Utrecht.....ben zo ontzettend gelukkig voor jou en natuurlijk voor Simba himself. Alles komt wel goed, geef het allemaal een beetje tijd, ook voor jezelf!!

Ik wens jullie allen een vrolijk paas w-end toe :-D

honden page profiel Yvonne Flippie Simba Yvonne Flippie Simba

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Hoi Martine, ik had een drukke dag en lees net je berichtje, bedankt ;-)

Net nog even een foto toegevoegd van Lola, de hond van mijn ouders, echt een schat, en mijn vader (73) traint met haar met zeer veel plezier...

Met simba en flippie gaat het goed...flippie is de laatste tijd erg gestresst als ik wat langer weg ben zoals vandaag, zal ze toch weer aan moeten wennen, omdat ik nu eenmaal niet in de positie ben om fijn met de honden alles te ondernemen, want we moeten toch alledrie eten en de rest...moet ik ook ophoesten in de vorm van salaris, hoe vervelend ook.
Maar op dat soort dagen hebben ze elkaar. ;-)

Het schilderen heb ik van de week niet gedaan, wel veel foto's gekregen om te beginnen aan andere schilderijen...maar ik moest even zoveel andere dingen doen, dus wat dat betreft...word vervolgt ;-)
echt niet over, maar zoals jezelf al zegt, even op een laag pitje gezet, weet dat ik het kan, maar...als ik wat meer op doek heb staan laat ik je dat zien ;-)

Liefs en pootjes,
Hele fijne paasdagen allemaal en nogmaals bedankt voor jullie steun de afgelopen moeilijke tijd,

Simba Flippie en Yvon

honden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*

Je hebt een PB hoor, maar ook even hier;

Wat een mooie kop heeft Lola zeg, wauw...
en zie nu voor het eerst bij je foto's de foto's van Daisy...ach...gos.....wat een lieverd.

Fijne paasdagen, geniet ervan en...alvast succes voor morgen ;-)
P.s. doe vooral morgen een RODE ketting en paarze schoenen aan ofzo ;-)

honden page profiel Yvonne Flippie Simba Yvonne Flippie Simba

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Ja dank je Daphne

en idd morgen 2de paasdag mijn eerste werkdag, ken het werk zie ik niet tegenop dus...wat ik me wel afvraag hoe het zal gaan als de moppies weer zo'n dag samen alleen zijn.

Morgen om iets na 7.00 de deur uit en er plm 15.30 weer binnen, lange dag voor ze en ben dan ook benieuwd hoe het weer gaat.
Bij mijn vorige baan maakte ik veel langere dagen, maar was tussen de middag een uur thuis...

Simba ligt wel vaak bij zijn bak, maar doet het goed op minder eten, het laatste restje korst op zijn poot is er ook afgevallen en het litteken ziet er goed uit O-)
Zo naar bed, na de moppies nog even naar buiten aan te sporen, morgenochtend loopt de wekker om 5.30 af, heb dan ook ruimschoots de tijd voor simba en flipse,

Geniet van het paasweekend en de zon,

Liefs en pootjes

Simba Flippie en Yvon

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Hallo Yvonne,

Ik hoop dat je eerste werkdag goed meeviel en dat Flippie en Simba het ook goed gedaan hebben. Morgen moet ik ook weer vroeg uit de veren. Hopelijk nog een beetje zon door de dag :-)

Groetjes,

honden page profiel Yvonne Flippie Simba Yvonne Flippie Simba

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Hoi Kylie,

Ja mijn eerste werkdag was eigenlijk een soort van thuiskomen in een hele leuke baan die ik alleen achter me had gelaten omdat het zo slecht betaalde...,
had het hier altijd heel erg naar mijn zin...en weer dus O-) Deze dag van plm 8 uur heeft mij het dubbele aantal uren ook nog opgeleverd, omdat het pasen is, mooi meegenomen.

De moppies hebben zich denk ik goed vermaakt, niks gesloopt, niks in huis gedaan.
Toen ik thuiskwam eerst beiden in de tuin gedaan, maar simba lag vrijwel al gelijk bij zijn bak te kijken, zo van...krijg ik niks??
Heb ze allebei een bruine droge boterham gegeven, en vanavond pas het eten gegeven ;-)

Ik moet zeggen, bolletje is de laatste tijd echt veel meer in beweging, of het nou de combi is van de operatie, en minder voer, of heeft hij zich al langer niet lekker gevoeld in zijn zieke lijf...ik weet het niet, maar ik weet wel, dat hij het hardstikke goed doet O-)

En jij Kykie, fijne dagen gehad? Heb je een beetje kunnen opladen voor je volgende sprint, of zorg je weer dat je bij de conducteur in de buurt bent? :-D
Sorry, maar ik zag het helemaal voor me, en ben dit niet gauw weer vergeten, haha, :-D
Werkse morgen,

Nou liefs en pootjes

Simba Flippie en Yvon

honden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*

Je hebt een PB :-D

Jeetje Yvon, wat is het goed gegaan; jouw werkdag én in huis met Sim en Flippie :-D

Ongelooflijk, heb vanmorgen (ja, ik was vroeg wakker) vanaf het begin weer eens heel je topic doorgelezen....jeetje, maakte weer zoveel indruk.
Het begin;die angst/ wanhoop, het medeleven van alle HP-ers en lees nu eens....kijk eens hoe prachtig alles nu gaat en verloopt !

Het is jullie zó gegund...

Liefs,
Daphne

honden foto van Annika • Balou † • Kyra

Hoi lieve Yvonne!

Ik ben erg blij om dit positieve nieuws te lezen! :-)
Je bent een doorzetter. En je lieve moppies ook! :-D

Ga zo door! En ik blijf uiteraard volgen.
Heel veel succes en plezier met je oude/nieuwe baan. Hihi! O-)

Liefs,
Annika

honden page profiel  martine martine

honden foto van  martine

hoi Yvonne,

Wat leuk dat alles goed is meegevallen op je eerste werkdag en dat de honden zich best vermaakt hebben, zonder jou aanwezigheid :-D Het komt allemaal weer op zn pootjes terecht...met die wilskracht van jou lukt dit zeker, het voorspoedige herstel van Simba....dus de moed erin blijven houden.

Liefs Martine

honden page profiel Yvonne Flippie Simba Yvonne Flippie Simba

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Ha Daphne, ik stuurde net PB,

Ja idd, heb ontzettend veel steun gehad hier van HP-ers, en was/ben hier onwijs blij mee O-)

Al die tips en medeleven/denken, deed mij de afgelopen tijd echt dat ik de eindstreep haalde, had het zonder al die tips en meeleven moeilijk gered, met dank voor al diegene die mij hielpen in de afgelopen tijd O-)

Moet ik daarbij wel vermelden dat ik het zonder die trouwe hondenogen die zo hoopvol op mij gericht waren ook niet had gered..., want wat ben ik zonder een paar van die...in dit geval Simba.

Ook mijn kinderen die mij steunen waar ze maar kunnen, en ga zo maar door...

Vandaag hadden ze een lange dag samen, ik was oppassen vanaf 7.30 tot plm 17.00, tussendoor even thuis geweest om de moppies eruit te laten, maar daarna bij tom, mijn zoon gegeten, en er pas om plm. 20.30 weer thuis...

Ze zijn superrelaxed, allebei weer, flip heeft de laatste tijd wat nachten gehad dat ik d8...niet weer, ze deed echt eng, nu is de rust weergekeerd gelukkig.

Simba doet het supergoed O-) Ligt nu met zijn mooie lijf op de bank, hij kwijlt met drinken veel meer als voorheen, maar als dat alles is? zoals ze in Utrecht zeiden, daarom was zijn onderkaak zo naar binnen genaaid om dat wat te voorkomen, nou maakt me dat op zich niks uit, want vroeger had ik Duitse Doggen, en die konden er ook wat van ;-)

Deze week zal ik nog wat nieuwe foto's maken van simba en flippie...mijn kleinzoon heeft vandaag wat foto's gemaakt, van zichzelf, van mij en van daisy, hun hond, de batterijen zijn dus weer leeg..zit echt een fotograaf in dat miniventje ;-) Heerlijk, zulke creatieve kleinkinderen O-)

Nou mensen, een fijne nacht en voor morgen werkse

Liefs en pootjes

Simba Flippie en Yvon

honden foto van Annika • Balou † • Kyra

Leuk om weer een update te lezen!! :-)
Ik ben benieuwd naar de foto's.

Werk ze vandaag en een dikke knuff voor de moppies! :-D

Liefs,
Annika

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Gaat nog steeds goed hier, geen rare dingen, behalve het voer....de Cavom is op, en ze moeten hier even het mindere voer opmaken....valt ze niet mee, het is mij duidelijk, dat ik dit niet meer haal in het vervolg, maar, kom op, ik heb het niet, en ze moeten echt dit eerst eten...ben nu eenmaal niet in de positie dat ik even ander voel haal, zelf heb ik niks, mijn moppies weing...maar, een PB tje bracht mij op ideeeen, de slager die in het conferentieoord komt waar ik nu weer werk, heeft veel afvalvlees....dus benader ik hem even morgen, opent perspectief,

Zal zo nog een enkele foto toevoegen van 2 zeer ontevreden honden, want ze krijgen niet naar hun stand eten gegeven, haha, toch komen ze echt niks tekort,

Liefs en pootjes Simba Flippie en Yvon

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Zo, Ik ben weer bijgelezen :-) en wat gaat het goed he :-) Zodadelijk nog even de fotootjes van die sukkelaartje ;-) bekijken.

Morgen nog vrij... Geen treinen te halen en vooral geen treinen waar ik uit moet zien te raken ;-)

Groetjes!

honden foto van Annika • Balou † • Kyra

Hoi Yvonne!

Mooie nieuwe foto's weer van je moppies. :-) Ik blijf volgen en dat van die slager biedt indd perspectief! :-D

Liefs,
Annika

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Ja de slager die er natuurlijk atijd, is, was er de laatste paar dagen niet, tenminste hij was er wel of ik was er niet, je kent dat wel...
Gaat ongetwijfeld helemaal goedkomen.

Wat betreft het cavom voer, is voor nu niet haalbaar voor mij, maar ik bedoelde, ik kan niet zomaar even cavomvoer halen omdat er nog een restje is van het voer dat ik ook bij die groothandel meenam en wat ze niet lekker vinden.
Een zakje cavom kosten dacht ik iets van 11.35, heb vandaag even tussendoor een zakje frolic gehaald wat ik dan meng...van plm 3.80. Ik kan nog 30 euro opnemen, dussss...mijn honden en ik hebben even geen noten en wensen op onze zang....daarentegen zingen wij wel op ons hardst O-)

Met Simba en Flippie gaat het goed, ik zit in de lift wat werk betreft, en bovendien ben ik benaderd een tijdje terug door een bekend ontwerpster, met haar hart op de juiste plaats, zij start iets nieuws, en zoekt hooguit 8 mensnen, ik was de eerste in een nieuw te starten iets meer kan ik niet zeggen, maar over een tijd zeg ik toedeludokie tegen mijn geldzorgen, en kan dan kijken wie ik kan helpen, mensen en dieren helpen, eerst nabij, dan binnen ook ver buiten ons land.

Nou wat een gezwam denk je dan, is echt niet zo, je zult zien...

Voor nu liggen mijn moppies lekker te slapen, en ik ben voor de verandering vanavond ernstig laat in bed, moet morgen vroeg op, en terwijl ik dit schrijf...sorry Kylie, ik moet er steeds aan denken op deze site, zie het voor me en geef toe...ik heb soms iets van leedvermaak, zou je jezelf niet liever roadrunner noemen O-)

Liefs en Pootjes
Simba Flippie en Yvon

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Yvonne... Ik ben benieuwd :-) Hoop dat je plannen uitkomen en dan maar eerst jezelf en je hondjes verwennen hoor! :-)

honden foto van Annika • Balou † • Kyra

Hey Yvonne!

Leuk. Een update. :-D
Ben blij om te lezen dat het met Simba & Flippie goed gaat.
En in de lift wat betreft werk?! Je maakt me wel erg nieuwsgierig.. ;-) maar... ik wacht geduldig af. Ben iig heel blij voor je! :-)

Liefs Annika
& pootjes van Balou en Kyra.

Anoniem (Gast)

Ja dank jullie voor de berichtjes,

De hele avond aan het puzzelen geweest, want mijn schoonzoon heeft hier een betere computer neergezet, vervolgens ben ik wel alles kwijt ;-) , kan ik ook niet mijn PB openen, maar dat zie ik van de week wel weer, ik weet echt niet hoe ik dat nu even kan doen...

Het viel mijn dochter en schoonzoon vandaag op, dat simba zoveel speelser was, en het viel ze ook op dat sim zijn kaak zo netjes naar binnen was genaaid, he fijn, niet alleen mij valt dat op maar ook de kinderen...
Bovendien doet het beertje het hartstikke goed, en moet ik nodig even zijn borstkas wassen..

Maar voor nu gaat het super met hem, en flipse, waarom ze zo onrustig was...die dame is loops, dussss alles is naar wens hier en gelukkig geen nare dingen te melden, dit was alleen een update

Liefs en pootjes

Simba Flippie en Yvon
O-)

yvon (Gast)

Kan nog niet op de site mijn PB berichtjes bekijken...
en niet inloggen, dan kom ik op een blanco site...

Dus dan zo maar even als anonieme gast, echt wel yvon, maar...
Was pas om 23.30 thuis uit mijn werk, en ik wil zo graag even iets positiefs melden...dusss doe ik dat maar even (anoniem)

Heb vandaag bericht gehad van 1 van de instanties...ze maken het maximale bedrag van 500 euro over rechtstreeks naar Utrecht....WHAAAA, echt geweldig, superblij, echt een kado O-) O-) O-) Zo ontzettend fijn :-D

Als ik even geen PB kan beantwoorden, weet je waaraan het ligt, geen onwil, maar eerder onkunde..

Hoop dat ik morgen een mail krijg van de modjes want dit is door mijn eigen schuld en wel heel onhandig ;-)

Morgenvroeg weer werken, hoop dan niet te laat thuis te zijn, kan ik dit misschien oplossen, met hulp natuurlijk, ben hier niet handig mee,

Jut en jul liggen bil aan bil, ik heb van 2 zakken 1 giga grote gemaakt, met een zachte grote deken er omheen, zelfs bolletje vind het wel beter dan de bank, dat wil wat zeggen ;-)

Fijne dag morgen,

Liefs en pootjes

Simba flippie en Yvon :-D

honden page profiel Nadja & BinkNadja & Bink

honden foto van Nadja & Bink

Dat is inderdaad zeer goed nieuws!
Dan is eindelijk een beetje de druk van de ketel. En het werken gaat ook goed begrijp ik uit je berichtjes.

Een fijne dag!

honden foto van •• Ellun en Evi  ••

Wat fijn dat het zo lekker gaat bij jullie! Allemaal meevallers en het is jullie gegund hoor! Jullie komen er wel!

honden foto van Annika • Balou † • Kyra

WAUW! :-D :-D
Superfijn zeg! Ik ben zo blij voor je Yvonne. Dit hebben jullie gewoon hartstikke verdiend. :-)

Een dikke knuff van ons.

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Hallo Yvonne. Dat is goed nieuws zeg :-)

lij het te lezen. Fijn weekend gewenst en een poot van Kylie voor Flippy en Simba.

yvon (Gast)

Ja bedankt jullie,

ik heb al 2 x een bericht gestuurd om op te lossen dat ik niet kan inloggen...heb per ongeluk opnieuw geregistreerd met inloggegevens, kom er gewoon niet uit, heeft 1 van jullie een tip?
Vast een fijn weekend ;-)

Liefs en pootjes

Simba Flippie en Yvon

honden foto van Yvonne Flippie Simba

hehe...eindelijk weer in de lucht...ik had een spatie moeten doen in het WW, Arjen heeft het opgelost, nogmaals bedankt Arjen O-)

Simba gaat voorbeeldig, is enthousiast en heeft meer energie dan de laatste...ja, weet ik niet precies zoiets sluipt erin net als die ziekte die hij bij zich droeg.
Flippie is nu dus loops, en simba, gecastreerd en wel, likt haar telkens over haar koppie helemaal, oren worden van binnen en buiten compleet gewassen. ;-)

Voor de rest alles redelijk rustig, soms werk ik tot plm. 23.00, en begin de volgende dag weer om 7.30.
Volgende week alleen ma ochtend om 7.30 werken, dan lekker die week vrij, kunnen mijn moppies een beetje inkomen van mijn rare werktijden.

Morgen naar mijn ouders in Soest, zal gelijk even zeggen van de 4de vergiftiging en dood van een hond daar, las ik vanochtend op HP. De Soester Duinen, worden veel honden uitgelaten, mijn vader laat Lola daar ook uit, maar ik weet niet precies waar in Soest zo'n idioot bezig is honden te vergiftigen.
Je zou bijna gaan posten met een stel mensen...

Morgen moederdag, dus eerst naar mijn ma, daarna komen mijn kinderen BBQen, ze hebben de tas met boodschappen al gebracht die schatten..
O-)
Ik wens jullie allen een supergezellig weekend

Simba Flippie en Yvon

pagina 14 van 28 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1415 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende forumvraag: Hoe oud kan een Mechelaar worden ?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^