Hebben jullie dat ook wel eens ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PriscillaPriscilla

honden foto van Priscilla

Pff..

Nou een vrije dag...Laten we dat huishouden maar eens goed aanpakken. Vol goede moer loop je naar beneden. Natuurlijk stap je met je blote voeten in de kattenkots omdat de kat blijkbaar weer niet van de plant af kon blijven.

Gelukkig ligt de hond nog braaf te slapen in zijn bench. De hond kijkt de al aan met een blik alsof hij het al weet.

In de woonkamer aangekomen ligt de inhoud van de plantenpot (ja de plantenpot...er staat nog maar 1 plant...de andere zijn al zorgvuldig vermoord door de katten) gelijkmatig verspreid over het parket. Fijn al die aarde tussen de kiertjes. Moet die stofzuiger weer op turbostand...kan die hond zo goed tegen (is nog steeds bang).

Nouja...eerst de hond maar kammen...laatste restjes zand er maar uit. De hond wil eigenlijk nog helemaal niet wakker gemaakt worden maar laat het kammen met een diepe zucht toch maar toe. Ondertussen staan de katten al te gillen dat ze graag hun portie vers vis willen hebben.

Het voer van de katten staat op zolder...De katten doen wel een beetje vreemd...Oh fijn...inderdaad...kattenbakkorrels zijn meer op hun plek op de grond ipv de kattenbak. En het water uit de waterfontijn (omdat die stomme katten te weinig drinken een veel te dure fontijn gekocht) kun je er dan lekker mee mengen. Vervolgens met je poten in je voer rommelen en tegen de muur op lopen. Geeft zo'n leuk pootjes effect op de muur.

Nou alle ellende met stoffer en blik maar weggehaald...stof gezogen...

Ja hondje moet er ook nog uit...Nou okee...maken er meteen een lekker wandelingetje van want het is wel mooi weer. Natuurlijk vind de hond een mooie plas om doorheen te rennen en we lopen in het bos dus het nodige zand nemen we gratis mee. Eenmaal weer thuis gekomen hebben we een verrassing !!

Alle aarde ligt weer fijn over de vloer verspreid. Toch fijn dat die katten zoveel doorzettingsvermogen hebben. En het kleine leuke plantje wat ik gekocht had ziet er ook niet meer uit.
Nou maar even een stoffer en blik want ik ga niet direct wer zuigen. Ik loop naar de container om de aarde weg te gooien...en als je terug loopt ligt er weer aarde over de vloer. Vervolgens ook die plant maar naar de keuken meegenomen (afgesloten keuken) want blijkbaar hebben de katten opeens het plant eten en aarde strooien weer uitgevonden.

Vervolgens staat Dino op en blijft er een hondvormig patroon in zand op de grond liggen. Nou daar gaan we weer..kammen en weer zuigen.

Opeens hoor je een hard geluid van de trap af komen...de katten zijn ook zo lief om een krabpaal van de trap te gooien. De hond schrikt zich rot en snapt er niets van. Waar is dat vrouwtje toch de hele dag mee bezig ?

Nou Het hondje wil ondertussen wel weer een keer naar buiten. Lekker spelen met andere hondjes, heerlijk ! Dino gaat weer heerlijk tekeer in het zand...en eerlijk gezegd...zo onder het zand en modder is het het mooiste...je ziet namelijk dat hij geniet.

Nou vervolgens wat papier sorteren...Allemaal nette stapeltjes gemaakt...even de mappen van boven halen om het op te bergen. Je komt beneden en een speelse kat ligt heerlijk een sliding te maken in de stapels papier en Dino doet het grondwerkt. Dino begint namelijk te scharrrelen in de papieren die nu chaotisch op de grond liggen.

Gelukkig komt op een gegeven moment je man weer thuis...Het valt hem op dat alle beestjes wel erg braaf en rustig zijn..

Hebben jullie ook wel eens zo'n dag dat je de hele dag bezig bent en je eigenlijk niets heb kunnen doen wat je van plan was ? Nou word Dino ook maar onschuldig meegetrokken in dit gedrag door de katten hoor..
Maar wat neemt hij toch een lading zand mee naar binnen...en dan heb ik het nog niet over die plukken puppyhaar die overal rondvliegen.

Gelukkig hoef ik maar naar die beestjes te kijken en ik moet al lachen om ze...zouden ze door hebben wat voor werk ze ons soms bezorgen ?

Gisteren was hij trouwens heel boos op een plukje haar dat achter hem aan zweefde..hij gromde er zelfs naar.. Zou hij het huis ook liever schoon zien ?


Nou genoeg geklaagd haha !

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hebben jullie dat ook wel eens ?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel HannaHanna 3 doggies

honden foto van Hanna

Afgezien van de katten, die heb ik niet, heel herkenbaar.

Ik heb me er bij neergelegt. 's morgens zuigen en 'savonds zuigen, wil graag ook gezellig in mijn opgeruimde huis zitten en computeren/tv kijken.

Als ik met mijn doggies uit het bos kom moeten de mensen die ik tegen kom altijd even lachen. Tobias is wit. Hij ziet er niet uit. Overal zwarte modder vlekken.

Als je dan 's avonds in je opgeruimde huis zit en de viespeuken heerlijk rustig liggen te slapen en af en toe een tevreden knor geven, ach dan ik loop ik over van de liefde.

honden page profiel Carine en Renaud Carine en Renaud 3 doggies

honden foto van Carine en Renaud

Wat herkenbaar.Hier loop ik ook bijna de ganse dag te stoffen,te vegen of te zuigen.De honden lopen binnen en buiten zoals ze het uitkomt.De deur staat hier(Spanje) bijna de ganse dag open.Het liefst wat ze doen is naar binnen komen om te drinken uit het kleine bakje water die binnen staat voor Sarra.Buiten staat er een grote bak water maar schijnbaar is het water binnen veel lekkerder.Resultaat, over de ganse vloer waterdruppels.En papegaaien zijn nu ook weer niet van de properste diertjes voor hun omgeving.Is het geen eten dat ze buiten de kooi gooien dan moeten ze even beginnen met hun vleugels te flapperen of zo.Overal rondvliegende veertjes.Soms denk ik,wat doe ik mezelf toch aan, maar hetgene je ervoor in de plaats krijgt is niet te beschrijven.Ik zou geen ander leven willen.Dan denk ik aan het eind van de dag wat een lieverds,zij houden me jong,fit en in beweging.

honden page profiel Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en KwintAnnelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwintgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint

Zo herkenbaar! Dacht dat dit alleen bij mij was vroeger! Ook ik loop de hele dag achter de beestjes aan om op te ruimen . Er is altijd wel wat!Katten heb ik niet meer maar, in die tijd was af en toe het einde zoek!
Maar ja... als ze zich weer eens lekker uitgeleefd hebben en met een nieuw modderpak aan zich tevreden neervleien om energie op te doen voor het volgende kattekwaad, krijgen we eindelijk even rust en bedenk ik me , dat het leven op zo'n manier eigenlijk nooit écht saai is. Er is altijd wel wat te doen!
Je hoeft nooit met gevouwen armen je te bedenken wat voor nuttigs je eens zal ondernemen. Stilaan wordt je een duizendpoot!
Mijn man vroeg zich ook vaker af , wat ik dan echt gedaan had, als er niet zichtbaar iets ondernomen was, maar hij wist dat je niet stil hoeft te zitten , toen hij eens een paar daagjes mijn taak overnam, ivm een korte ziekenhuisopname.
Je moet er wat voor over hebben. Schoon is schoon,.... voor hooguit een uurtje! :-D

honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem 3 doggies

honden foto van Annelies met  Sem

Ja, heel herkenbaar!!

Zo ben ik net klaar met poetsen en dan zijn de honden weer even buiten geweest en dan ligt er alweer zand , nat gras, modder . En dan moeten de honden weer zo nodig rollen tijdens een wandeling , dat is iets waar ze zichtbaar plezier in hebben, dus ik laat ze. Maar als we dan thuis komen ondanks het afdrogen/borstelen kun je precies zien waar ze gelopen en gelegen hebben, dan is het toch even de stofzuiger weer pakken of even met de bezem.

's avonds komen ze dan bij je zitten om te knuffelen en alles is weer vergeten tot de volgende dag O-)

honden page profiel DorrieDorrie 3 doggies

honden foto van Dorrie

Heel herkenbaar hier...alleen heb ik geen katten..
Maar met 3 honden wordt ook wel eens de boel op stelten gezet hoor..'s ochtends alles heeeeerlijk opgeruimd/stofvrij/fris ruikend...Kom om een uur of 15.00/16.00 maar weer es kijken AAHHRRGG...ach net wat je zegt je kijkt naar ze en je moet om ze lachen...Morgen weer een dag..haha

honden page profiel Rivka met pup Josefientje TakkenbosRivka met pup Josefientje Takkenbos 3 doggies

honden foto van Rivka met pup Josefientje Takkenbos

Whahahahaha meid wat een dag...
Ja heel herkenbaar, ik had vorige week zo'n dag. Mijn kinderen zijn zowiezo meesterknoeiers, kruimelen, drinken omgooien enz, die dag dus ook. De kat verscheurde de kranten op de mat, de hond sloopte de krabpaal door het touw eraf te knagen en op het stof te graven zodat er overal stofdelen rondvlogen. Emma klom op de krabpaal (zie foto profiel) en viel eraf, in haar val nam ze de fruitschaal mee, in 1000 stukken (gelukkig niet erg gewond)dus de krabpaal heb ik maar weg gedaan daarna. De voordeur was geverfd zonder dat de huisbaas dat had gezegd, dus verf aan handen en jassen van ons allemaal... Ja dat was inderdaad ook zo'n dag...

honden page profiel •• Ellun en Evi  •••• Ellun en Evi •• 3 doggies

honden foto van •• Ellun en Evi  ••

Ohw wat heb ik dit verhaal met plezier gelezen... ZÓ herkenbaar, maar toch mogen ze blijven omdat we zoveel van ze houden... Gewoon een keer diep zuchten en ze in de ogen kijken, dan komt die glimlach vanzelf weer!

honden page profiel Ina en BorisIna en Boris 3 doggies

honden foto van Ina en Boris

Er is maar 1 oplossing voor........................

tot 10 tellen en opnieuw beginnen, haha

Idd heel herkenbaar, hier nog zo'n lekkere viespeuk.
O-) O-) O-) O-) O-) O-) O-) O-) O-) O-)

honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt 3 doggies

honden foto van Tim † Yoran Rixt

ik heb geen katten maar wel 2 honden. als je alles denkt aan kant te hebben, hebben zij besloten om vandaag dus wel te gaan zwemmen in een boerensloot. dochterlief heeft een hele mooie witte jas aan, bij thuiskomst is die dus zwart. hondjes afspoelen en dan gaan ze daar waar jij staat uitschudden. ook hebben we dan weer een zandbak vol zand meegenomen zodat we weer kunnen zuigen. ach ik denk maar zo daar heb je beestjes voor, en als ze dan uitgevlogen en lekker uitgespeeld voor pampus op hun bedjes liggen dan is het ook wel aandoenelijk. ;-) ;-) ff doorbijten en genieten van de mooie momenten.

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. 3 doggies

honden foto van Irene Emma.

Heel herkenbaar ook voor mij. Maar als ze de hele dag niets zouden doen, zijn ze volgens mij niet gezond.
Vroeger had ik een hele grote plantenbak, toen de inhoud over het tapijt ging heb ik de bak vervangen voor een bak die hoger kon staan.Hoe ik ooit die zwarte aarde uit het tapijt gekregen heb.Sinds we plavuizen hebben komt het niet meer voor.
Hoop dat het nog een aardige dag is geworden.!!!

honden page profiel Miora,pebbles en quizMiora,pebbles en quiz 3 doggies

honden foto van Miora,pebbles en quiz

zooo herkenbaar!
of dat je in je bed kruipt, je lekker onder de dekentjes wil nestelen, lekker warm naar dromenland, en dan..

een plas kwijl vindt, recht op je hoofdkussen!

honden page profiel DorrieDorrie 3 doggies

honden foto van Dorrie

Ik ben deze week bij 2 verschillende mensen op visite geweest, waar dus geen huisdieren aanwezig waren...en ik dacht echt bij mezelf.....OOhhh zo ziet het er dus uit als je geen hondjes(ed) hebt.hihi O-)Geen haren/zand/spetters en mooie witte sponningen en deuren...
Maar toch kan ik me geen leven voorstellen zonder dieren ...stom he haha..en ik heb thuis gewoon lekker bezigheidstherapie hahahaha, nooit geen verveling

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

haha klagen, van je hebt geen tijd voor de hond. maar een lang verhaal. :-D
hoop dat je gauw aan de wandel kan gaan na het opruimen van de troep. :-D

honden page profiel Sharon & NikitaSharon & Nikita 3 doggies

honden foto van Sharon & Nikita

Heeel herkenbaar...

Maar ik vind het wel fijn om wat leven in huis te hebben. Dan maar een keer vaker stofzuigen en dweilen.
Ik zou ze niet meer kunnen missen.

honden page profiel diane en tankdiane en tank 3 doggies

honden foto van diane en tank

haha zo herkenbaar geen katten maar alleen tank en dan heb je inderdaad net alles weer opgeruimd en schoon en dan komt meneertje thuis onder de bagger en dan lekker rollen op zn fleece(die kan dan ook weer de was in) vervolgens drinken en waterballet en lekker aflebberen aan je broek, eten met smaak uit je bak gooien op de grond en dan opeten , al zn speeltjes door de kamer verspreid want op 1 plek is saai.als ik dan zoals angela zegt kom bij mensen die geen beesten hebben denk ik wel eens wauw wat opgeruimd en schoon maar ik mis iets. dus nee geef mij maar een huishouden van jan steen met tank erbij.

honden page profiel PriscillaPriscilla

honden foto van Priscilla

Ik ben dus niet alleen met dit probleem haha !

@ Willemijn: hond heeft genoeg bewegeing gehad hoor ! Hij gaat er 4 a 5 keer er dag uit. Hij is nu 6 maanden dus we doen wandelingen van 25-30 minuten. ! Wandeling (de 2e) is altijd wat langer maar daar nemen we ook pauzes tussendoor.
Het verhaal is op een andere dag geschreven :-)

Maar vandaag doen we het gewoon weer opnieuw :-D Vol plannen met wat verder allemaal in het huishouden ga doen...ben benieuwd wat er gaat lukken :-D

Mijn man vraagt zich ook wel eens af waar ik het dan precies zo druk mee heb gehad.. :'(

honden page profiel PriscillaPriscilla

honden foto van Priscilla

Het is ook zo heerlijk zo'n beestenbende !
Gisteren na de gehoorzaamheids training was Dino begrijpelijk wel een beetje moe. Ik was zo trots op hem !
Even lekker samen knuffelen dus...het was een beetje koud (nouja...ik had het weer eens koud) dus dekentje op de bank (vind leren bank zo koud) Dino languit op mij...1 van de katten denkt...jaa lekker warm en kruipt lekker op Dino... (Die stapel begint zo onderhand wel steeds zwaarder te worden zeg). en de andere kat komt er gelukkig naast liggen (die is namelijk wat zwaarder...niet dik maar groter dan de andere kat).

Daar lig je dan op de bank...hond op je liggen...kat daar weer op en met je andere vrije hand de andere kat aaien. 1 heerlijk slapende hond en 2 spinnende katjes...wat wil je nog meer ?

honden page profiel Miora,pebbles en quizMiora,pebbles en quiz 3 doggies

honden foto van Miora,pebbles en quiz

deze nacht lag ik hier ook met pebbles in m'n armen, yuna in m'n beenplooi,
en tegen de morgen is lucky, de kat, in een bolletje bij pebbles komen liggen :-)

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

Hahaaaa,

sorry hoor, geen laadvermaak maar ik heb echt genooooooten van je verhaal :-D

honden page profiel patricia,  *Spikey* Nino & Lolapatricia, *Spikey* Nino & Lola 3 doggies

honden foto van patricia,  *Spikey* Nino & Lola

het is heel herkenbaar ;-)
Ik ruim iedere dag het hondenspeelgoed weg, in hun eigen kist, en terwijl ik dat aan het doen ben,( wat door het hele huis verspreid lig) Denkt nino me pup dat is leuk ik ga het weer eruit halen O-)
Als ze gaan drinken, ligt het overal weer vol met druppels water, waar ze vervolgens weer over afglijden.
Spikey gaat ook lekker de baggersloten in, en bij thuiskomt lekker uitschudden.

Wat ik bij mij merk is dat het teamwork is, tussen me kat en de honden.
Ik had een knuffel die half van wol was ontdaan even op de kast gelegd, ik ben even bezig, kom terug, poes op de kast, en weer overal wol haha,
ik kan der ook niet boos om worden hoor :-D
Ga ze wel aanleren om zelf hun speelgoed weer in de kist te leggen O-)

honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea 3 doggies

honden foto van Hannie met Beer en Chelsea

Hahahaha geweldig geschreven!! Ook ik kan me er erg in vinden O-)

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Hahaha, die tijd die jij beschrijft, ligt gelukkig achter mij. Lang geleden had ik dit ook met 5 honden en 4 katten.
Maar in die tijd leefde ik voor de dierenbende, zeg maar en niet voor mijzelf. Nooit spijt van gehad hoor, want je krijgt er zoveel voor terug!

Nu is het hier 1 om 1. Een je-weet-wel-kater van bijna 16 jaar en DJ van bijna 2 jaar. Het zijn beide makkelijke beesten die weinig tot niets doen in huis wat niet mag. Op een kotsje na van de kat, maar och dat mag de pret niet drukken.

Maar ik ben genoten van je verhaal hoor!

honden page profiel SannieSannie

honden foto van Sannie

1 tip: geen planten of bloemen! Ben ik ook mee gestopt. Scheelt veel rommel.

Hier gooien de katten de krabpaal niet naar beneden ( want daar staat hij al), maar de silo met kattenvoer ( die staat wel boven omdat de honden ook graag mee-eten). Dit tot grote vreugde van de honden!

Hier wordt 2x per dag de trekker over de vloer gehaald ( enkele honden haten de stofzuiger: gelukkig heeft zijl geen naden)gevolgd door de dwijl. Ik zou dat de hele dag kunnen herhalen, maar dat vertik ik. O-)

En ach, als ze liggen te slapen om je heen, dan vergeef je ze toch alles...

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

Hehe ik heb 4 Siamezen, begrijp je helemaal!

Ik denk dan altijd hardop, adem in, adem uit Sammy haha!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hebben jullie dat ook wel eens ?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: gebid tonen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^