14 weken oude pup, wil niet doorslapen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Simone, Quint en BoSimone, Quint en Bo

honden foto van Simone, Quint en Bo

Wij hebben een 14 weken oude pup en vanaf dag 1 hebben we er flink werk aan. In het begin vervuilde zij haar bench, eet haar ontlasting en likt aan haar urine, is naar onze andere hond erg bijterig/grommen/snauwen.

Maar ze is ook heel leuk/grappig/lief.

Het probleem wat ons echt opbreekt, zijn de nachten.

We hebben haar de eerste 1,5 week naast ons bed gehad. Als ze wakker werd, dan lietten we haar plassen. Wat we toen verkeerd deden, was tegen haar praten. Nu weten we dat we haar moeten negeren en dat negeren doen we nu ook.

Toen hebben we haar op advies in de woonkamer gezet, kruikje er bij, groot kussen in de bench gedaan, lampje aan, onze oude hond sliep ook in de woonkamer.
Ook toen was het nog keffen/janken. We lieten haar plassen en dan gingen we met de rug naar haar toe zitten, tot ze rustig was. Dan gingen we naar bed.

De buren begonnen te klagen en we hebben de bench daardoor moeten verplaatsen naar de gang.
Ze kwam 2x per nacht, altijd rond 3 uur en 6 uur. We zijn de wekker gaan zetten, om haar voor te zijn. Maar (onze fout) dit zwakte af. :'(

Een tijdje kwam ze alleen om 6 uur, toen lieten we de bench maar open en kon ze in de gang spelen. Ineens kwam ze weer om 4 uur of 5 uur. Dan lieten we de bench ook maar open. Tot onze verbazing stond ze ineens in de slaapkamer. Ze kan traplopen!!!

Nu vannacht hebben we beide honden bijelkaar laten slapen, dat is tot 3 uur goed gegaan. Naderhand gingen ze met elkaar spelen, dan blaffen, weer huilen onder aan de trap ( voor traphekje)....ooh wat hebben we het gehad.

Ik zit nu 's nachts echt te brullen, zo moe ben ik na al die weken. Wat we doen, gaat niet goed.
Laten janken kan echt niet, de buren gaan dan echt over de rooien. Het lontje is erg kort, ik krijg met mijn man steeds meer ruzie. Ik kan me niet goed concentreren op mijn werk en ik heb het gehad...en mijn man ook.

Vannacht dacht ik, "ze gaat er uit". :'(
Na ruim 7 weken met gebroken nachten ben ik het zat.
Wat doen we verkeerd.Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "14 weken oude pup, wil niet doorslapen." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel blackyblacky 3 doggies

honden foto van blacky

Hallo Simone,

14 weken dat is toch nog erg klein lijkt me, en dan 1,5 week naast je bed is wat kort lijkt mij, maar je krijgt vast wel wat raadzame adviezen hier alleen ja ik vind ze nog erg klein, maar ik wens je toch veel succes en kom op hou nog even vol hoor.

:-D Astrid

honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena 3 doggies

honden foto van Shamilla & Zena

pfoe.... ik snap je gevoelens... opgebroken nachten doet niemand goed....

heb je water savonds staan voor de pup...

bij mij hielp het super om tussen 8 en 9 de waterbak weg te halen....

en voor het slapen een grote ronde te lopen, of goed moemaken met spelen...

het blijven baby's.....

honden page profiel DinekeDineke 3 doggies

honden foto van Dineke

Het eerste wat je moet bedenken is dat jouw pupje nog maar 14 weken jong is! Het is nog een baby. Het is helemaal niet raar dat ze nog komt 's-nachts.
Als ik jou was zou ik opnieuw beginnen. Dus de bench weer naast je bed zetten. Vlak voor jullie gaan slapen nog even goed laten plassen, bench in en slapen.
Als ze dan 's-nachts gaat piepen dan kan je eventueel je hand door de tralies van de bench doen, zo weet ze dat je er bent. Blijft ze dan piepen dan er uit en laten plassen. Niet een hele wandeling maken, maar even d'r plasje en eventueel poepje en dan terug de bench in. Buiten haar prijzen voor het plassen/poepen verder niets tegen haar zeggen.
Het zou heel goed kunnen dat als ze een paar nachten naast je bed staat ze minder gaat komen om te plassen. Als ze beneden staat en ze wordt wakker en ziet jullie niet wordt ze onrustig en dan moet er al gauw geplast worden.

Als het naast het bed een tijd goed gaat dan schuif je de bench een klein stukje verder, na een paar dagen weer als het goed gaat en zo ga je door tot de bench op de gang staat en jullie slaapkamerdeur dicht is. Dan zou je haar naar beneden kunnen verplaatsen.

Het is een hele kluif, dat zal niemand ontkennen, maar je moet er echt nog even tijd en het beetje energie wat je nog hebt insteken.

Heel veel succes!

groetjes
Dineke

honden page profiel DinekeDineke 3 doggies

honden foto van Dineke

Ben ik nog even!

Ben eigenlijk wel benieuwd wat voor hondje je hebt! Heb je geen leuke foto's?

groetjes
Dineke

honden page profiel Ina en BorisIna en Boris 3 doggies

honden foto van Ina en Boris

Ooooh, nu ik dit lees weet ik precies hoe je je voelt,
kapot, moe, geirriteerd enz.

Maar................ hou nog even vol, zet nog even door.
Wij hebben het ook meegemaakt met Boris, ik was het helemaal zat maar zo ineens was het gebeurd, hij sliep door.
Toen kon ik de vlag wel uithangen, dus meid, nog even door deze zure appel heen bijten, je krijgt er zoveel voor terug.
Succes en groetjes van Ina.
, :-D

honden page profiel jannekejanneke 3 doggies

honden foto van janneke

hiert een pup 6 maand slaapt nog bij ons in bed omdat ze snachts ook blaft idd. we hebben op slaapkamer geprobeert maar dat ging niet met de bensch en de buren hier hebben een zeer kort lontje.
als we ander huis hebben dan blijft ze beneden met de andere hond.

is niet anders en idd blijf volhouden

honden page profiel Evy & RomiEvy & Romi 3 doggies

honden foto van Evy & Romi

Wij hebben met Romi op moeten staan tot ze 5 maanden was, wekker gezet voor ze wakker kon worde en altijd later gezet en dan begon ze weer vroeger te janken enzo.
Wat wij dan gedaan hebben is als ze jankte gingen we naar beneden en gaven een tik op haar bench en dan terug naar boven zonder iets te zeggen. Die tip hadden we via een collega die dit probleem ook had gehad met zen hond.
Ik wou het eerst niet doen omdat ik bang was dat ze bang zou worden in de bench maar dat is totaal niet gebeurd.
Na 3 nachten sliep ze volledig door, terwijl we al 4 maanden nooit konden doorslapen en bij ons was het inderdaad ook ruzie voor wie uit bed moest enzo.
Wij geven ook maar een bodempje water, zo kan ze wel ff drinken maar niet teveel.

Ik weet wat het is maar blijf volhouden, het lukt wel!

honden page profiel Simone, Quint en BoSimone, Quint en Bo

honden foto van Simone, Quint en Bo

Ze is i.d.d. nog jong en misschien moeten we weer bij het begin beginnen en haar naast ons bed zetten.
We kregen het advies om de bench op 1 plek te laten staan ipv dan weer in de woonkamer en dan weer in de slaapkamer.

Ik ben erg moedeloos geworden en het is zo frustrerend. Ze heeft ook veel last van verlatingsangst en ze is ook een baby....
We doen alles stap voor stap en tot nu toe kunnen we veel regelen qua werk dat 1 van ons thuis is of dat ze net een uurtje alleen is.

Het zou zo fijn zijn als je vooruitgang ziet en dat vast kan houden. Als ik nu naar haar kijk, dan kan ik haar niet missen. Maar in de nacht.....

honden page profiel Evy & RomiEvy & Romi 3 doggies

honden foto van Evy & Romi

Verplaatsen vind ik idd ook niet zo'n goed idee, Romi haar bench heeft altijd op dezelfde plaats gestaan.
Als ik van jou was zou ik mijn tip toch eens proberen hoor, je weet maar nooit he.
Qua verlatingsangst dat had Romi ook, krijgt nu een natuurlijk middel van de dierenarts waardoor ze minder stress hebben en laat de tv aanstaan met nederlandstalige post, vanaf dag 1 dat we het zo deden was ze zo goed als volledig stil.

honden page profiel Simone, Quint en BoSimone, Quint en Bo

honden foto van Simone, Quint en Bo

Ik zal het proberen, wie weet!! Ik ben alles bereid om te doen, als het werkt.

Het drinken halen we om half 8 weg en we lopen nog om 22 uur en voordat 1 van ons naar bed gaat, laten we haar nog even snel een plas doen.

We hebben een D.A.P band gekocht, maar dat werkt niet of niet goed genoeg. In ieder geval met z'n tweeen beneden ( met de andere hond) is geen succes. Ze breken de tent af hier.

honden page profiel antoinetantoinet 3 doggies

honden foto van antoinet

je pup is 14 weken,dan kan het ook bijna niet anders dat ze s'nachts er nog uit moet!
bij knolleke heeft het wel 6 maand geduurt!
eerst s'nachts,later ,,s'morgens" om 5 uur!!
maar gelukkig werdt het steeds een beetje later!'
nu is ze 10 maand en ,,slaapt uit" tot ong. 8 uur!!

honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby

Je hebt de pup nog maar een paar weken, maar toch heeft ze al meerdere slaapplaatsen gehad.

Ik zou denk ik er eentje kiezen wat eerst al goed ging, en dat dan volhouden. Boven in de slaapkamer denk ik dan, want ze is zelf naar jullie toe gekomen in de slaapkamer.

Ik denk dat dezelfde situatie aanhouden en gewoon volhouden tot ze gewend zijn een veel beter effect zal geven, zeker bij verlatingsangst.

honden page profiel gorby2009gorby2009 3 doggies

honden foto van gorby2009

ik zou opnieuw beginnen, naast het bed, maar ook overdag heel gedecideerd en streng voor haar, het mag dan een pup zijn, maar ook pups hebben zich te gedragen, wat dacht wat moederhond eist van haar kroost.

dus overdag ook geen aandacht geven als ze er om vraagt, leren dat vragen niets oplevert, ook overdag niet, nooit niet, klinkt hard, maar jij begint met het spelletje, het uit gaan, eten, nooit iets op haar verzoek, nog geen aai !!!
ze heeft nu geleerd dat klieren aandacht oplevert, en al is die negatief.... het is aandacht en daar gaat het om. Je moet leiding gaan geven, tis jouw huis, jouw leven, de hond volgt, ben jij rustig en consequent, wordt de hond rustiger en gedisciplineerder, "pamper" haar niet, maar ga ook met gehoorzaamheid an de slag, tuurlijk op een leuke en uitdagende manier, vol positieve energie, begin met zo'n sessie en stop hem ook weer zelf, je ziet gauw genoeg of ze dat een minuutje aan kan, of 5 minuutjes. Breng dus orde en regel, en dat door het hele gezin, ik weet niet met hoeveel jullie zijn, maar ga rond de tafel met elkaar en maak leefregels.
en no.1 is : geen enkele vorm van aandacht/ respons als zij er om vraagt, ze zal in 1e instantie erger worden, maar ze zal ook capituleren, want honden zijn veel liever "volge" dan leidinggevend, en al helemaal die jonkies.

en je mag best streng zijn, mijn vorige hond bleeft met 14weken rustig 3 uur alleen thuis, waar ik niet mee wil zeggen dat wij het zo goed deden, maar dat een hond van 14 weken al tot veel in staat is. ;-)

honden page profiel Valerie &. ArcoValerie &. Arco 3 doggies

honden foto van Valerie &. Arco

De eerste nachten sliep Arco bij ons in een bench beneden. Ik sliep dan mee in de zetel (Bench naar boven ging niet). Ik durf gerust zeggen dat ik die eerste nachten maximaal 3u sliep. Toch ben ik blijven volhouden. Na enkele dagen ging ik boven slapen. Als Arco begon te huilen meteen naar beneden, snel even buiten zetten en terug bench in. Uiteindelijk heeft het zo 2 weken geduurd voordat Arco de nacht doorsliep. Ik heb ook gevloekt wanneer hij weeral huilde voor een plasje. Bij ons ging het tamelijk vlot, maar ik zou zeggen: Blijf bij je pup in de buurt slapen. Blijf steeds rustig, want de pup neemt je gedrag over. Probeer evt inderdaad de wekker te zetten om je pup voor te zijn. Hij zal dan ook minder geneigd zijn om te huilen omdat hij weet dat jullie zelf gaan komen.
Hou nog even vol!!!

Veel succes!

Liefs Valerie en Poot Arco

honden page profiel AnjaAnja 3 doggies

honden foto van Anja

Ik zou zeggen probeer het eens zonder die bench, wie weet slaap je heerlijk door.

honden page profiel pippa en ikpippa en ik 3 doggies

honden foto van pippa en ik

aaaaaaaa arme arme vre-se-lijk! Wat een mazzel had ik dan zeg. Pip heb ik eerst bench training gegeven. Dat waren slapeloze nachten. Ik liet haar een aantal weken s nachts uit. En de ochtendplasje om 600 daarna mocht ze bij mij in bed. Afijn na vijf weken lag ze prinsheerlijk de hele nacht in bed:-) En was ze droog ook! Nog steeds ligt ze thuis bij mij in bed. Bij leandro slaapt ze naast zijn bed (oppas 2 nachten per week) en op mijn werk in der bench.
Maar goed je hebt belangrijke tips gehad. Nachts plassen is niet gezellig. Der wordt niet gesproken alleen beloond voor het plasje zelf. Geruststellen kan beter uitgesteld en even met een aai dan met je stem. Houd der toch maar naast jullie bed. Ik weet hoe lang tien minuten piepen duren...ik was ervan overtuigd dat pippa nooit aan de dichte bench zou wennen en we hele nachten wakker lagen. Tot de nacht dat ik besloot dat het niet klaar was. Punt uit ik moest slapen. En verrek als het niet waar was. Dus ja ik ken dat breekpunt maar al te goed. Verdrietig genoeg lijkt die pupsels jou wanhoop te voelen en huilen met je mee....dus ja dweilen met de kraan open. Ik kán niet anders zeggen dan houd de moed erin. Blijf optimistisch. Bedenk je dat in mei dit achter de rug is....een soort einddatum is een prettig idee he:-)en dan kan je het je niet eens meer herinneren hahaha want ik weet het ook niet meer precies. Ik lees jou wanhoop en denk nee dat hadden wij niet....maar wel hoor ik was ook weleens kapot...sterkte. Ik zou bijna aanbieden om wat weken te komen logeren

honden page profiel BilouBilou 3 doggies

honden foto van Bilou

Dat de bench op dezelfde plek moet staan is niet zo volgens mij. Wij hebben ze ook lang op de slaapkamer gehad, en per week ofzo een meter verschoven richting de woonkamer. Toen ze naast t bed sliep, sliep ze al snel van half 12 tot 6u half 7 door. Dat hebben we langzaam opgebouwd. Steeds 10 minuten erbij. Daarna nog een hele tijd dat ze om half 8 écht wakker was en eruit moest, maar nu is ze 11 maanden en slaapt ze uit! Heerlijk. Ik heb ook vaak gedacht, t lukt nooit en werd ook gek van de korte nachten maar je moet echt consequent blijven en doorzetten. Als je het laat verslappen ben je uiteindelijk zelf de dupe want dan duurt t nog langer.

Ik zou dus ook teruggaan naar het begin en haar naast je bed zetten.

honden page profiel Evy & RomiEvy & Romi 3 doggies

honden foto van Evy & Romi

Ja wij hebben ook een DAP stekker gehad, hielp bij ons echt niks :s

honden page profiel marijemarije 3 doggies

honden foto van marije

zoals ik het lees heeft ze al veel verschillende plekken gehad. ik zou haar eens lekker 1 vaste plek geven.
vervuild ze haar bench nu nog steeds? als ze dat niet doet, zou ik haar 's nachts helemaal negeren. laat haar maar een poosje janken/piepen. als je er nu aandacht aan geeft, blijft ze het proberen en weet ze dat ze aandacht krijgt als ze gaat janken.
Ik hoop dat je er wat aan hebt en ik snap dat je er even door heen zit. gebroken nachten is geen pretje.... :'(

honden page profiel Gerina, Timo en ZendéGerina, Timo en Zendé 3 doggies

honden foto van Gerina, Timo en Zendé

Kan het niet zijn dat ze te vroeg bij de moeder is weggegaan? Ik lees dat je haar al 7 weken hebt en dat ze nu 14 weken is. Dat zou misschien ook een hoop verklaren. Zendé kwam pas bij mij toen hij 10 weken was en sliep meteen de hele nacht door. Ik ben er niet 1 keer uitgeweest. En je had het ook over verlatingsangst.
Ik zou haar in elk geval nog een poos op de slaapkamer houden. Zendé sliep vanaf het begin boven en dat gaat perfect. Hij is nu ruim 13 weken. En ik denk dat hij nog wel even boven blijft slapen.

Heel veel sterkte in elk geval. En ik hoop dat het snel beter gaat, zodat je weer lekker door kunt slapen.

honden page profiel Sara & GummiSara & Gummi 3 doggies

honden foto van Sara & Gummi

Het eerste waar ik aan dacht toen ik je verhaal las, is consequent zijn...
Je pup heeft regelmaat nodig. En de eerste weken zijn heel vermoeiend, en soms wil je gewoon eens kunnen doorslapen, maar dat lukt niet altijd. Je zal zien, als je volhoudt, en de pup regelmaat geeft, zal alles makkelijker worden.
Ook geen water laten staan 's avonds en op bepaalde tijdstippen (voor ze zich meldt) naar buiten. Plasje laten doen en opnieuw de bench in. (Soms helpt een donkere doek over de bench voor het gevoel van veiligheid van de pup)
Het zal beteren! Echt wel! Maar de eerste weken zijn enorm zwaar!
Veel succes!!!

honden page profiel LindaLindagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Linda

Het enige wat je kunt doen is de bench weer in de slaapkamer zetten en de pup `s nachts naar buiten laten.
Een pup van die leeftijd kan zijn plas nog niet ophouden.

L.

honden page profiel Simone, Quint en BoSimone, Quint en Bo

honden foto van Simone, Quint en Bo

Dank je wel voor alle reactie's. :-D

We kregen Bo met ruim 7 weken. Bo is een pup die heel snel leert. Ze is ook voor niets bang, ze stapt zo af op hele grote honden. Ik wil haar best in bed nemen, maar ze wordt wel een flatcoated...dus dan heb ik wel weinig ruimte straks in bed. Dit wil ik liever niet aanleren.

Ik heb net mijn DA gebeld, omdat we daar op consultatie zitten. Zij vermoed dat het niet met verlatingsangst te maken heeft, maar dat Bo (gezien haar pittige karkater) haar roedel roept en dwingt dit af. Ze is zodanig slim dat ze alles oppakt/ aanvoelt en daarin sensitief is.
De DA adviseert ons om naar een gedragstherapeut te gaan, om daar een plan van aanpak te maken. Zowel overdag's als in de nacht.
Mijn man en ik zitten niet altijd op 1 lijn, onbewust doen we wat op dat moment goed voelt. Maar Bo voelt die verandering of ons gedrag haarfijn aan. Reden om toch te `klieren`en te testen....

PFFFFFFFF me hoofd zit zo vol....waarom is er geen hondenverlof...

honden page profiel peggypeggygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van peggy

het is erg jammer dat je pup niet door wil slapen.
helpt het niet dat je voor dat ze gaat slapen eventjes te spelen, dat ze moe is dan??

onze pup is nu 13 weken en slaapt eigenlijk van het begin af aan al door.
en zindelijk is ze ook vanaf het eerste moment.(afkloppen O-) )
kan het begrijpen dat je een beetje gefrusteerd word.
veel suc6 ermee

honden page profiel BilouBilou 3 doggies

honden foto van Bilou

Een gedragstherapeut kan natuurlijk, maar ik vraag me af of dat echt nodig is voor een pup, lijkt me dat het nog niet zo diepgeworteld is.
Ik zou samen met je man afspraken/ plan van aanpak maken, en je daar ook echt aan houden. Consequentie is belangrijker dan het plan van aanpak zelf. Jij en je man moeten toch wel op 1 lijn zitten.

In bed zou ik ook niet doen, maar zeker wel terug op de slaapkamer voorlopig.
Naar mijn ervaring hebben dierenartsen niet speciaal veel kennis van honden gedrag, en klopt hun advies vaak niet.

honden page profiel gorby2009gorby2009 3 doggies

honden foto van gorby2009

je laatste verhaal (van de da) sluit aan met wat ik al eerder zei, dit hondje heeft een consequente aanpak nodig, onderschat niet de wil van een hond om de dingen naar zijn of haar poot te willen zetten!!.

pups zijn daar meester in, geeft niks vaak, maar wel bji pups die er echt (mis) gebruik van maken.

bepaal met je gezin wat mag en niet mag, er valt voor deze pup niets meer af te dwingen, alleen te krijgen.

wat betreft snachts..... ik vind dat een pup van 14week van dit formaat prima een nacht door zou moeten kunnen slapen, zet haar naast je bed, en jij bepaald wanneer ze eruit mag, en weer erin, doe desnoods oordopjes in je oren, maar ze gaat er NIET uit als je dat niet wilt. Ik zou haar in een grote doos doen (als verandering van de gewoonte), je kan dan met je hand haar bereiken, maar ze kan niets meer zien , geen impulsen, en dat werkt soms ook, de bench kan dan op de vaste plek blijven, de doos is om in te slapen snachst, honden zijn heel slim, ze begrijp dat de 2e nacht al.

wij zeggen weleens: pups zijn heel leuk, maar vooral bij een ander...... das niet heelmaal waar hoor, maar je kan heftig van de roze puppie wolk vallen, of het nu met dit is, of andere problmeen waar je voork an komen te staan, het wordt nog weleens onderschat.

maar het komt vast goed, want dit is nog heel goed om te te buigen, een flat coat is een geweledige hond !

honden page profiel Gerina, Timo en ZendéGerina, Timo en Zendé 3 doggies

honden foto van Gerina, Timo en Zendé

Met een gedragstherapeut zou ik ook nog even wachten. Ik was vorige week woensdag met Zendé voor het eerst bij mijn dierenarts en ze wilde graag zijn tanden zien. Maar Zendé dacht daar anders over en beet haar en wilde zijn tanden absoluut niet laten zien. Hij is dan ook pas een puppy van 13 weken en het was zijn eerste keer bij een vreemde. Toen zei de da ook dat ik eens aan een gedragstherapeut moest denken. Ik bedoel maar.

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy 3 doggies

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Mijn DA gooide het ook op dominantie ipv verlatingsangst.
Wat het ook is, het moet opgelost worden.
Zet de bench op je slaapkamer neer en dan elke week een klein stukje naar beneden of desnoods helemaal niet.
Hier stonden ze ook onder aan de trap te janken en te blaffen.
Je kan ook op de bank slapen desnoods als je perse wil dat ze beneden slapen.
Ik heb dat de eerste tijd gedaan, op de bank slapen als ik haar hoorde dan hup naar buiten zonder wat te zeggen en daarna meteen weer de bench in.
Het is een kleintje die nog overal moet wennen en dingen moet leren.
Een GT heeft nu nog geen zin want dit is gewoon normaal puppie gedrag.

honden page profiel Simone, Quint en BoSimone, Quint en Bo

honden foto van Simone, Quint en Bo

Ik heb net mijn man gebeld en ook hij wil wachten met een gedragstherapeut. Kost €75,- euro!!

We gaan vanavond samen zitten en duidelijke afspraken maken. Ik zet die ook op papier en hang die ergens op, zodat ik het telkens terug kan lezen....
Ik neem jullie tips zeker mee en dan maken we zelf eerst een plan van aanpak.

Ik heb na alle verhalen/tips die ik lees, ook echt zoiets van: "het moet lukken"! Het is gewoon een leuke hond.

Ik merk vandaag al dat de regels behoorlijk zijn versoepeld. Als Bo in slaap valt, dan legde we haar meteen in de bench. Dat doen we nu ook niet meer. Dus vandaag weer meteen met slapen in de bench gelegt.
Net gewandeld, daarna met koekje in de bench en geen aandacht meer gegeven. Ze is stil....

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "14 weken oude pup, wil niet doorslapen." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 15 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^