Wat moet ik doen....help

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Ik vind het goed dat je de mening van andere hondenbaasjes komt vragen. Sommigen hebben al dergelijke keuzes moeten maken en anderen weten dat ze er (ooit) voor (kunnen) staan. Er wordt over nagedacht. En het komt erop neer dat geen enkele beslissing een makkelijke is en dat je uiteindelijk zelf zult moeten overwegen wat het beste voor je hondje is.

Als leven lijden is kun je het beter laten inslapen. Wel zul jij samen met de DA zo goed mogelijk moeten bepalen of het hondje lijdt of zal lijden. Als je al vindt dat hij het nu heel moeilijk heeft, dan zal het zeker geen oplossing zijn om hem alleen in een (vreemde) schuur op te sluiten als hij gewend is in huis onder zijn huisgenoten te zijn. Als hij het nog relatief goed doet dan kan een makkelijk schoon te houden kamer in huis een oplossing zijn. Maar zoals velen voor mij hier al zeiden : Jij kent je hondje, jij kent de situatie en wij kunnen je niet met kennis van zaken zeggen wat de oplossing is.

Knuffel voor je hondje en sterkte voor jullie met de wens dat je een juist besluit neemt.

Groetjes.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat moet ik doen....help" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra

honden foto van Annika • Balou † • Kyra

Wat moeilijk zeg! En wat emotioneel ook! Wij hebben een Border reu van 12 jaar. 14 jaar is wel echt oud voor een hond hoor! :-) Daarmee wil ik niet zeggen dat je je hond meteen in moet laten slapen. Heel goed van je dat je naast de mening van je dierenarts toch nog andere hondenbezitters om hun mening vraagt.

Ik vind indd dat je er naar moet kijken of je hondje lijdt. Heeft hij nog plezier? Is hij nog blij om je te zien? Ik denk dat het heel goed is om te kijken hoe je hondje het doet in zijn nieuwe omgeving. Kan hij daar aarden? Hoe gaat het met geluiden die hij niet kent.... hoe reageert hij daarop? Een leven in een schuur lijkt mij indd geen optie.

Ik wil je veel sterkte wensen met dit moeilijke besluit! En een dikke knuffel voor je lieve Border. :-)

Groetjes,
Annika

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat moet ik doen....help" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: 2 of 3 keer per dag eten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^