Pup weer onzindelijk??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Betul en CapkinBetul en Capkin

Hallo iedereen,

Ik heb even een vraagje. Mijn pup is nu bijna 3,5 maanden oud. Sinds 2 weken begon hij voor de deur te staan als hij naar buiten moest. Dus ik helemaal blij, ik dacht hij wordt zindelijk! Maar afgelopen zaterdag was ik boodschappen doen en toen ik thuis kwam had hij in zijn bench gepoept. En sinds die dag plast en poept ie weer in huis en gaat absoluut niet meer voor de deur staan. Hij plaste al regelmatig in zijn bench. Ik maakte het gelijk schoon, zodat hij niet moest denken dat het normaal was dat zijn bench stonk. Maar nu lees ik op sommige site's dat het onzindelijkheid weer kan verschijnen bij verlatingsangst...!! HELPP wat kan ik nu gaan doen? Zijn er mensen die dit ook hebben meegemaakt? Duurt het weer lang om je hond opnieuw (bijna) zindelijk te krijgen?

Alvast bedankt!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Pup weer onzindelijk??" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel jeltjejeltje

honden foto van jeltje

onze hond heeft al 3 andere bazen gehad en heeft ook erg last van verlatingsangst en poept ook nog steeds in de bench! :'( dat valt bijna niet af te leren, je moet hem laten wennen dat je wel eens weg bent en dat moet je oefenen en hopelijk word de zindelijkheid dan ook snel beter;-)

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre**

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Blijf je hond begeleiden..
Een hond kan wel tot een jaar nodig hebben eer het dier het snapt..

Geduld en helpen.. O-)

Belonen met een kaasje ;-) buiten en benoemen als de hond plast, dan doet je hond het straks op commando..

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman

honden foto van corrie koopman

Ga weer gewoon op nieuw beginnen met de training zindelijk maken.En de hond goed belonen als de hond zijn behoefte buiten doet.

honden page profiel Betul en CapkinBetul en Capkin

Ja dat ging ook echt bijna goed! Als we naar buiten gingen zei ik plasje doen en toen begon hij te plassen. Ik ben sinds vrijdag begonnen met een clicker training. Dus als hij nu klaar is met plassen click ik weer en dan krijgt ie een kaasje idd.

honden page profiel Paul  (Eefke † )  FoskePaul (Eefke † ) Foske

honden foto van Paul  (Eefke † )  Foske

Als het verlatingsangst is kun je hem een kong geven met iets van vleespasta er in. Als je dan weggaat heeft hij wat uit te lebberen en is het leuk. Anderzijds, mijn hond was pas na 4 maanden zindelijk. Honden communiceren ook met hun poep en plas. Gewoon opruimen en even na dweilen met een beetje dikbleek. Wij hebben wel een houten en een stenen vloer. Op een hoogpolig gekleurd tapijt is dat dikbleek wat moeilijk.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Pup weer onzindelijk??" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^