Carnibest uitgeprobeerd!! Goede service

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Mandy en NovaMandy en Nova

honden foto van Mandy en Nova

Nova eet nu Energique, maar de laatste tijd merk ik dat ze dit niet zo lekker meer vindt.. Soms eet ze het wel, maar zeg maar “met lange tanden”. Ik ben nu een beetje aan het orienteren/experimenteren met een andere kvv. Ik heb de medewerkers van Carnibest een mailtje gestuurd, kreeg een hele leuke reactie: mocht 2kg Carnibest op hun kosten aanschaffen en uitproberen. Dus dat heb ik natuurlijk gelijk gedaan. En ik moet zeggen, Nova vindt het superlekker en eet haar bak in een keer leeg (had het nu gemengd met Energique). Ben benieuwd of dit blijft bevallen…. Maar mijn complimenten voor Carnibest, goede service moet ik zeggen! Het enige wat ik jammer vind, is dat het best wel aan de prijs is.. Heb ook nog andere lekkere dingen voor haar gehaald: pensstaafjes, lamslong, gedroogde pezen, vond ze allemaal top! Stinkt wel haha!
Nova vond Energique eerst ook helemaal super… Wil ook een keertje een rol van Lotgering halen, kijken of dit bevalt. Het is nu niet zo dat ik alles door elkaar heen geef en elke dag wat anders geef, begrijp me niet verkeerd, Energique is en blijft voorlopig even het “hoofd-voer”.
Hoe hebben jullie dat gedaan om uit te zoeken welk voer het beste beviel?
Nova is een witje en een kieskeurige eter…. Haha! Had ik vroeger met mijn Labje Daila totaal geen problemen mee, die at “alles”…

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Carnibest uitgeprobeerd!! Goede service" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel JasperJasper 3 doggies

honden foto van Jasper

kiara haalde op een gegeven moment haar neus op voor eukanuba brokken.

Een vriend van ons raadde toen Carnibest aan. En ondanks dat het best prijzig is maken we Kiara er wel ontzettend blij mee iedere maaltijd. Dus denk dat wij voorlopig wel goed zitten :-)

Hoop dat je snel het idiale voer vindt voor Nova!

succes.

honden page profiel Mandy en NovaMandy en Nova

honden foto van Mandy en Nova

Hey Jasper! Bedankt voor je reactie! Mag ik vragen hoeveel jullie pup eet per dag? Ook andere kvv uitgeprobeerd? Blij om te horen dat zij het er goed op doet! :-) :-)

honden page profiel JasperJasper 3 doggies

honden foto van Jasper

Er staat op de verpakking tussen de 40/60 gram per kl lichaams gewicht. Kiara is nu 13 kilo en we nemen dan er tussen in 50 dus..

Ze krijgt van ons per dag 650 gram iets meer dan de helft dus.

Ja ze vindt het super. Heb eigenlijk verder nog niet veel geprobeerd omdat ze nog zo jong was/is..
dacht voor de darmen van zo n pup maar niet te veel te switchen.
Al vreet ze van alles van de grond als je niet oplet en heeft ze soms van een klein beetje diarree nergens last van.

Misschien kun je carnibest via internet bestellen en scheelt het iets?

honden page profiel *~ Izzy ~**~ Izzy ~* 3 doggies

honden foto van *~ Izzy ~*

Ah komt me bekend voor, een pup die alles van de grond raapt O-) ik heb er ook één thuis.

En op zich maakt het niets uit hoor, als je verschillende KVV wilt gebruiken dan kan dat gewoon, ook bij een pup. Alleen als ze erg gevoelig zijn (dus snel aan de diarree) dan moet je wel opletten.

Via internet is het eigenlijk net zo duur als in de winkel, gewoon 3,50 voor een kilo natuurlijk. Maar je hoeft niet alleen Carnibest te gebruiken, je kan ook kijken naar wat anders :-). Al zitten goede KVV's toch wel aan die prijsklasse.

honden page profiel Mandy en NovaMandy en Nova

honden foto van Mandy en Nova

Hey! Bedankt voor de reacties! Nova smult echt van haar carnibest, ik meng het nu met haar normale eten van Energique. Energique is ook geen goedkope kvv. Het gaat mij ook om kwaliteit. Heb ook goede verhalen gehoord over Lotgering, dat ga ik binnenkort ook eens halen. Tot nu toe eet ze Carnibest met veel smaak en dat is ook belangrijk :-) .

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Je zou ook kunnen afwisselen met iets goedkopers. Er komt meestal wel een tijd dat honden even niet willen eten. Is dan meestal ook doorzetten, zodra ze merken dat ze niets anders krijgen, dan eten ze wel weer.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Carnibest uitgeprobeerd!! Goede service" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: automatische voerbak
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^