Extreem blaffen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Maaike en Kufo (Gast)

Hallo,

Sinds afgelopen weekend zitten we klein beetje met onze handen in het haar. We hebben een jack russeltje van 8 maanden. Een poos geleden hebben we een honden luikje in de achterdeur gemaakt en nu kan hij naar buiten wanneer hij dat zelf wil, en dat gaat prima.
Zo ook zaterdag tegen de avond was hij buiten aan het spelen. We hebben echter ook pad achter ons huis lopen met daarbij een speeltuintje. Daar zijn af en toe wat kinderen uit de buurt aan het spelen. Alleen verdenken wij hun erop dat ze af en toe wat afval over onze schutting heen gooien ( en bij meerdere buren) Dat is waarschijnlijk zaterdag ook gebeurt, want opeens kwam ons hondje blaffend binnen en hield ook niet meer op met blaffen :'( Hij blafde daarbij steeds in de richting van de achtertuin dus ik denk dat daar iets is gebeurt waar hij erg van geschrokken is. Even later ben ik maar eens met hem mee naar buiten gegaan om hem te laten zien dat er niets aan de hand was en toen kwam hij aanlopen met een pakje kauwgom, wat niet door ons gekocht is. Ik denk dat dat de boosdoener is. Dat iemand die heeft gegooid en dat hij daar bang van is geworden. Dus nu staat hij elke avond als het donker wordt te blaffen als een gek (en hij heeft een schele stem :-( )) tegen de schuttingdeur. Zelfs de buren klaagden er al over.
Weet iemand wat we hier tegen kunnen doen, tegen het vele blaffen. Ook binnenshuis begint hij er al mee, als hij een vreemd geluidje hoort of mensen voorbij ziet komen.

Groetjes Maaike en Kufo

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Extreem blaffen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Toch gedaan!!! voer Acana
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^