M.Gaus bij Pauw en Witteman

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. 3 doggies

honden foto van Irene Emma.

Van de week wilde ik zeggen dat er in een tv programma geknip en gemonteerd kan worden .Toen ging de topic op slot en terecht.
Wat mij opviel was dat de golden er aan de achterkant niet goed verzorgd uitzag.Hij had een mooie wollige achterpoten moeten hebben en de staart kon ook wel een beurtje gebruiken. Het leek wel of de hond net gezwommen had. Een beetje stom dat het dier zo lang op een stoel moest zitten met een moeilijke stand met de kop op tafel.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "M.Gaus bij Pauw en Witteman" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* 3 doggies

Persoonlijk haal ik best wat leuke tips bij CM vandaan. En Martin Gaus zal die ook best kunnen geven, ik volg hem niet zo.

Volgens mij moet je kunnen scheiden, wat bruikbaar is, voor jezelf, en wat niet.

Maar beiden heren verdienen een hoop geld, met de hondenbusiness, en natuurlijk laten ze vooral de positieve resultaten op tv zien. Zo werkt dat toch?!

Martin Gaus is ook maar gewoon een hobby-ist, die mazzel heeft gehad. Hij is begonnen als honkballer, werd toen directeur van een staalfabriek.
Vast een slimme man, want hij was ook degene die de 1e professionele hondenschool opzette
Hij kreeg veel bekendheid daardoor, en als tv dan interesse heeft, gaat de rest vanzelf, als je geen rare misstappen maakt.
Martin Gaus was op het goede moment, op de juiste plaats. Net als Cesar Millan, denk ik.


Maar ik geloof niet, dat we beiden heren nou moeten ophemelen, of het hondengoden zijn :-D
Ik denk dat er veel meer mensen rondlopen, die verstand van honden hebben, zonder dat ze op tv komen ;-)

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

Voor de mensen die het niet gezien hebben is er vanmiddag de herhaling.
M.G. brak een lans voor een andere manier van een hond opvoeden. Het zou leuk zijn als het topic daar over ging. Dus heb je ervaringen daarmee en ben je er over te spreken of heb je er commentaar op, plaats het in een reactie.
"De man van 100 miljoen" vertelt geen nieuwe dingen en is op Hp al genoeg besproken. Laten we er dus geen voor/tegen discussie van maken. het topic zal dan ongetwijfeld op slot gaan.
Ik zelf heb een 3 weken basiscursus bij de M.G. hondenschool van Debbie van den Ban gedaan en mij is dat prima bevallen. Er werd op voorhand duidelijk verteld dat er de cursisten een manier van trainen zou worden geleerd en dat dat dus niet betekende dat je hond na 3 weken perfect zou luisteren :-) Er werd gekeken of je de theorie begreep en in praktijk kon brengen met je hond. De vordering van een eigenaar met z'n Jr, die de aandacht van z'n hond eindelijk kon krijgen werd net zo waardevol geschat als de vordering van de baas met z'n herdershond die "het volgen" ging door krijgen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "M.Gaus bij Pauw en Witteman" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: de 2 liefste schatten...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^