Hond en knaagdieren....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lisanne & BindiLisanne & Bindi 3 doggies

honden foto van Lisanne & Bindi

Hangt er vanaf hoor,
Mijn Bindi is er vanaf het eerste moment dat ze bij ons in huis kwam mee opgegroeid , ze heeft ze absoluut nooit willen bijten ! De hond van mijn oom een tante Labrador X Duitse Herder vind ze ook hardstikke leuk zeker als ze loslopen terweil hij niet is opgegroied met geen enkel knaagdier dan ook.
Zelfs als je hond zit te trillen of te kwijlen zou ik ze zeker niet weghouden dan blijft het nog zo eng. Je moet een rat uit het hok halen en je hond er voorzichtig bij betrekken en als hij te enthousiast is moet je hem zeker even corrigeren. Je moet dit steeds opbouwen totdat hij weet hoe hij er mee moet omgaan . Dat heb ik mijn hond ook geleerd en ik kan ze nu met een gerust hart alleen in een kamer laten !

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hond en knaagdieren.... " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel BasjeBasje 3 doggies

honden foto van Basje

Wij hebben hier een hamster, en Bas gaat regelmatig kijken of de hamster wakker is, en als hij wakker is, staat Bas er ook bij. Hij kijkt enthousiast en hij wil met de hamster spelen. Hij daagt de hamster uit. Maaaar de hamster daagt onze Bas net zo goed uit!! Maar het gaat heel goed met de twee samen! Ook als de hamster in de hamsterbol zit.
En mijn vorige hondje beschouwde ons konijn, hamster en cavia als haar babytje.

honden page profiel BrienneBrienne 3 doggies

honden foto van Brienne

lang geleden hadden wij een konijn die 's winters in de berging in een hok zat. onze hond (Max was dat toen, Hollandse herder) stond regelmatig voor het hok naar het beestje te blaffen en we letten dus ook extra goed op dat hij er niet te veel bij kwam. Tot mijn broertje een keer vergeten was het hok van het konijn dicht te doen. Ik kwam in de berging en wat denk je? Ligt onze Max rustig en languit op de grond om zich heen te kijken, terwijl het konijn vrolijk tussen en over zijn poten huppelt en overal uitgebreid aan snuffelt... die Max was me dr eentje :-) ik denk dat als je het gedrag van Mojo naar de ratten toe negeert dat het dan snel ophoudt. succes ermee! en ik hoop dat hij de volgende keer rustiger is :-)

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker

honden foto van Uma & Joker

Bedankt :-D

honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn

honden foto van Simone, Cody en Flynn

Cody wil onze 3 cavias voortdurend kusjes geven. Een beetje te wild gaat ie er mee om, maar hij wil ze echt geen kwaad doen. We hebben ook een hamster, waar ie hetzelfde op reageert, maar dat laten we niet toe. Hammie is te klein voor zo`n enorme hondentong.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hond en knaagdieren.... " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: diaree
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^