puppy streken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nicky,Denny en LunaNicky,Denny en Luna 3 doggies

honden foto van Nicky,Denny en Luna

laatst was de stiefmoeder van mijn vriend jarig, dus wij daar naartoe. We gingen buiten gourmette, en Luna had wat gevonden. Er stonden een paar plantjes op de grond die eerst altijd op de tafel stonden buiten. Maar omdat ze gingen gourmette gingen die op de grond. Dus Luna komt heel vrolijk aangewandeld met een plantje in haar mond. En dan ging ze op dur achter poten staan bij mijn schoonvader, alsof ze wilde zeggen van : gefeliciteerd O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "puppy streken" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Cindy & LukaCindy & Luka 3 doggies

honden foto van Cindy & Luka

Luka is een echte tuinier! Ik heb mijn tuin bijna onkruid vrij, hij trekt alles eruit met wortel en al :-D

honden page profiel Arko & Baasje AmaliaArko & Baasje Amalia 3 doggies

honden foto van Arko & Baasje Amalia

als arko iets verkeerd deed ging hij als er gek van door,
ging hij naar boven, pakte hij mijn sok uit de sokkela,, die vaak over dekop lag.. wat hij soms nu ook wel eens doet.. gelukkig niet zo vaak...gelukkig heb ik genoeg sokken O-)

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

ik heb nog wel een paar oude fotootjes van toen cody nog een o zo lieve pup was O-)


een echte sloper was het, we moesten 4x nieuwe stoelen kopen

honden page profiel EvaEva 3 doggies

honden foto van Eva

Vond de was actie van Raaf wel heel gaaf!!! :-D

Heb er een topic over gemaakt bij leuke honden verhalen: Hond kan de was doen.

honden page profiel ArVArV 3 doggies

honden foto van ArV

Onze Willem is zo gefixeerd op eten....als de oven aan is, blijft hij trouw voor het ovenraam zitten te kijken. Net zoals een mens tv kijkt, echt hilarisch :-D

honden page profiel Goele & CasGoele & Cas 3 doggies

honden foto van Goele & Cas

Wanneer wij 's avonds gaan slapen gaat Cas in de bench.
Op een morgen sta ik op en zit Cas al kwispelend in de zetel, met een koppie dat zegt: "Kom nu snel, ik ben al lang wakker!"
Hilarisch was het, zeker omdat ik er vast van overtuigd was dat ik hem in de bench gestoken had en die goed dicht gedaan had... Nja, niet dus :-) Cas kon er onmogeljik zelf uit geraakt zijn.
Ach, hij heeft een leuke nacht op de zetel gehad en alles was nog in tact :-)

honden page profiel imke steevensimke steevens 3 doggies

honden foto van imke steevens

Haha wat doen ze toch een hoop streken uithalen, maar de was lijkt overal terug te komen. Zo ook hier, onze oudste heeft nog steeds deze streken. Hij steelt alles en kijkt dan eerst om te zien dat wij zeker zien dat hij iets heeft. Vindt hij geweldig, vooral het er achter aan komen met de bezem. Onze Darco heeft het dan weer druk, want hij blaft dan alles bij elkaar, zo opgewonden!!

Onze Darco heeft eigenlijk nooit echt streken gehad, hij is een lieve die je met rust moest laten. Wel graven dat had hij juist weer!!

Onze Raico is geval apart die heeft al net zo´n streken als grote broer, volgens mij leren ze het elkaar. Opeens is het verdacht stil en ga je buiten kijken en komen ze met een grote afgetrokken tak aan, onze Raico zo fier wie een gieter uiteraard!! En hij is al bruin, maar dan is hij zwart na de streken met onze Yenzo!!
Wat ook leuk is om te zien bij onze jongen en dat hebben die andere twee niet, is dat hij heel veel op zijn rug ligt, haha!! Zoals je wel in ons fotoalbum ziet!!

Op het moment moeten de rest van de streken nog komen.
Oh, ja!! Darco pesten is een grote hobby, en dat kan hij heel goed!! O-)

honden page profiel ElaineElaine 3 doggies

honden foto van Elaine

Achter mijn bank heb ik een verwarming, die ca 10 centimeter boven de vloer hangt.
Norrit geniet ervan om hier onderdoor te kruipen en ik snap niet hoe ie het voor mekaar krijgt om zo van de ene naar de nadere kant te kruipen; hij lijkt wel een rat, die maken zich ook antichelijk smal.
Echt een maffe hond! Heel lachwekkend!
En als het hem gelukt is kwispelt hij als een gek en gaat weer terug naar de andere kant.

honden page profiel Abby &Google Abby &Google 3 doggies

honden foto van Abby &Google

Hahaha zo grappig allemaal!

Google heeft heel veel gekke streken. Maar een van de raarste was, toen ik ging douchen. Kom ik terug, zit meneer op de krabpaal! Samen met de katten.. ;-)
Hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen weet ik nog steeds niet!

Ik heb er geen foto van kunnen maken.. maar wel van de krabpaal zelf:

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels 3 doggies

honden foto van caro en de teckels

klaas hangt wel eens in de gordijnen O-)
trekt alle dekkens uit zijn bench O-)

honden page profiel Boots , Ado( R.I.P.)  Lady en TukkerBoots , Ado( R.I.P.) Lady en Tukker 3 doggies

honden foto van Boots , Ado( R.I.P.)  Lady en Tukker

Ado groef toen hij nog wat jonger was enorme kuilen midden in de tuin. Hij ging daar dan lekker in liggen slapen. Het meest grappige van Lady vind ik nog steeds dat ze Ado als zitzak gebruikt.

honden page profiel Mandy baasje van GuusMandy baasje van Guus 3 doggies

honden foto van Mandy baasje van Guus

nou, guus heeft zoveel streken, de boeken aan gorden vreten, de lampen van de kast duwen, zakdoekjes kapot eten, sigaretten verstoppen (hij eet ze niet op, hij vind het alleen heel erg geinig om ze te verstoppen), heeeeeel hard achter één van de katten aan rennen als ze binnen komen, en als we buiten lopen trekt hij aan de riem, dan moet hij van ons zitten, en dat doen we net zo lang tot hij lusitert, en dat vind hij niet leuk dat we door blijven gaan, en als we samen stoeien, dan word hij ONTZETTEND kwaad omdat hij het meestal niet kan winnen, daar moeten wij het meest om lachen, dan gaat hij naar je blaffen, keert hij zijn kont om, en gaat in een hoekje zitten met zijn gezicht naar de muur haha.

nou dat was het wel een beetje,
groetjes Mandy en een pootje van Guus ;-)

honden page profiel LupiLupi 3 doggies

honden foto van Lupi

Bij het knuffelen op de zetel, languit uittrekken en zich verschuiven om goed te liggen... om dan boef van de zetel te vallen natuurlijk...

honden page profiel Floortje FaunFloortje Faun 3 doggies

honden foto van Floortje Faun

Iets waar ik zo van smolt...
Toen Caedlih hoogstens een paar uur Caedlih was, haar kersverse baasje met een paard in de piste aan het trainen was en haar enig overgebleven zusje nog maar net weg was, besloot ze dat ze niet langer meer in de puppyren blijven wilde. Ze klauterde eruit en slaagde erin mijn jas van de zadelbok op de grond te krijgen.
Toen ik terug in de stallen kwam met het paard, vond ik een in een bolletje gerold pupje, diep in slaap bovenop mijn jas.
Helemaal vertederd als ik was, liet ik haar fijn slapen. O-) O-) O-)
's Avonds wilde de eigenaar haar officieel aan me overhandigen...maar hij kon het kleine ding (toen 4 maand oud) met geen mogelijkheid van de jas afkrijgen. Dus overhandigde hij haar maar met jas en al.
En ik? Ik smolt nog meer. Het leek wel alsof ik die middag besloten had dat ik niet meer zonder haar kon en dat zij tot datzelfde besluit was gekomen. Mooi, toch? ;-) ;-) ;-)

honden page profiel sansan 3 doggies

honden foto van san

de pup dat door het poortje kon van onze hof. (daar staan groenten in en zo.
ik en ons mama maar kijken, zo van hoe is die daar ingekomen :s
we snapten het niet, tot als we hem het zagen doen :s

honden page profiel den,naat&pup roxden,naat&pup rox 3 doggies

honden foto van den,naat&pup rox

onze pup rox (Toen 15 nu 17 weken)trok de kitten van de buurman aan t puntje van zijn staart zo van de bank af!! ;-)

gr den naat en pup rox

honden page profiel Sophie & BeauSophie & Beau

honden foto van Sophie & Beau

Met het mooie weer had ik gisteren een grote kom water buiten gezet, want Beau heeft het zo niet op die hele warme zon. Ik dacht dat ze niet zo'n waterrat zou zijn als mijn andere hond (een York) maar wat zag ik?
Beau ging er meteen in staan, bekeek het maar (erg schattig ook), dronk er wat van en ging er toen met haar voorpootjes wat zwembewegingen in maken. Of ze nu wou zwemmen of gewoon wou graven weet ik niet, maar ik weet wel dat ik een echte waterrat heb nu :-D Denk dat ik maar eens een vijvertje of meertje ga zoeken waar ze ook echt kan zwemmen.

En dan een echte streek van haar: de chi van mijn oma vindt het leuk om Beau te happen en daarna in zijn mand te vluchten. Nou, mijn meisje trekt sinds kort aan zijn staart als hij dit doet. Grappig om te zien, maar denk toch dat ik het best afleer want als ze dat zou doen als ze groot is..

honden page profiel Floortje FaunFloortje Faun

honden foto van Floortje Faun

Wat ik gisteren tegenkwam met Doby:
We waren op bezoek bij mijn grootmoeder. Zij heeft geen honden, alleen katten. En die geeft ze water in een klein plastic kommetje op de grond.
Doby drinkt natuurlijk meer dan zo'n kat, dat bakje was meteen leeg. Dus ik vul het tot aan de rand en zet het netjes voor hem neer.
Zit ik pas terug in de zetel, zie ik een pup fier als een gieter passeren met dat kommetje in zijn mond. Ik nog hopen dat hij toch het fatsoen had gehad het eerst leeg te drinken. Maar omdat ik zo'n bruin vermoeden had dat dat wel eens niet het geval zou kunnen zijn, kijk ik toch maar eens. En jawel, hoor: waar ooit een klein kommetje water stond, ligt nu een binnenzwembad...
:-D :-D :-D
Nooit werk tekort met een hond...

honden page profiel BeeBee

honden foto van Bee

Toen mijn Smurf aan het puberen sloeg, heb ik dat geweten, en hoe!!
Regelmatig kwam het voor dat ik hem "kwijt'' was, hij kroop overal door/onder/achter, maar daar waar hij wel ín kon komen, kon hij lang niet altijd weer uitkomen, dus na verloop van tijd, begon hij dan te piepen, ten teken dat hij genoeg had van het verstoppen, en dan kon ik weer opdraven om hem te redden.
Maar wat te doen, als je hem wél hoort, maar niet ziet??
Ik hoorde hem, gedempt, piepen, maar kon met de beste wil van de wereld niet achterhalen waar hij was, nadat ik alles uit de hoeken en vrij van de wand had, weer zoeken, en toen bleek hij in de voering van het bankstel gekropen te zijn, dus aan de onderkant van de bank, door een klein gaatje erin, maar hij kon dat gaatje niet meer vinden,
Het was voor mij onmogelijk hem te bevrijden, want dan zou ik de bank op zijn kant moeten zetten, en de kans was groot dat Smurf zou méékantelen, dus zou ik hem pletten, óf hij zou zichzelf tijdens de buiteling bezeren aan springveren of zoekgeraakte zaken, die aan de achterkant van de kussens als het ware werden opgeslokt door de bank.
Hoe ik het heb opgelost???
Ik ben de buurt ingelopen, en heb aangebeld bij een paar huizen, waarvan ik wist dat de heer des huizes behoorlijk aan de maat was, 3 buurmannen, 1 buurvrouw hebben de bank recht op getild, ik kroop eronder, en heb de voering opengesneden, en daar was hij weer, ja, van alle stunts was deze toch het meest besproken, de hele buurt liep uit en ze hebben het nog dagenlang over die rare hond gehad!!

honden page profiel Lien & KalaniLien & Kalani

honden foto van Lien & Kalani

Oh zoveel herkenbare verhalen :p
Maar het ergste bij Kalani is toch die katten pesten dat vind hij zo geweldig. Volgt hij ze door de hele woonkamer en keuken om ze helemaal op te fokken en af en toe eens stiekem zachtjes in te bijten. Om daarna uitgeput in slaap te vallen.

honden page profiel JacinthaJacintha

honden foto van Jacintha

mijn tante kwam hem toen bekijken zeg maar want ze was erg nieuwsgierig dus kwam in haar werk kleding binnen.
en gucci vond al die geurtjes van andere hondjes erg intressant.
en gucci trok zo zijn poot omhoog en plaste haar schoen vol XD.

( wij kregen gucci toen die 8 maanden oud was dus echt een kleine pupie was die niet meer :P .

honden page profiel floskefloske

honden foto van floske

Mijn dochter heeft Mila geleerd om op haar rug te springen als ze gebukt zit, nu springt ze bij iedereen die bv. in de tuin zit te werken op de rug O-)

honden page profiel JudeJude

honden foto van Jude

Wat een leuke verhalen allemaal! :-)

Nero gaat een keer in de week uit logeren bij mijn ouders. Toen hij hier voor de 3e keer was, was mijn moeder bezig met de was. Ze had de donkere was in de bijkeuken neergelegd om in de wasmachine te doen. Ze ging eerst even naar de wc. Daarna wasje erin, toe het klaar was aan de lijn. Toen alles aan de lijn hing, wist mijn moeder zeker dat er 3 paar sokken bij de was moesten zitten. Alles afgezocht, tot in de slang van de wasmachine aan toe, maar geen sokken.

De volgende ochtend kwam ik Nero op halen en moest ik de bench weer in de auto dragen... Toen ik de bench leegmaakte vond ik 6 mooie zwarte sokken van mijn vader, verstopt onder zijn kussen... Direct mijn moeder gebeld en wat hebben we gelachen!!
Ons kleine sokkenmonster!

honden page profiel Jamie & LelaJamie & Lela

honden foto van Jamie & Lela

hahaha..ik lig helemaal in n deuk om al deze verhalen, heerlijk, vooral het verhaal van Bee met smurf die vast zat in de voering van de bank!

Lela heeft in haar 12 weekjes en 4 weekjes dat ze bij mij is nog niet echt streken uitgehaald..dat komt nog wel denk ik (hoop het haast) wel is ze echt een kleptomaan..ik zorg dat ik niks op haar hoogte heb liggen want ze pakt het en rent er meteen mee naar dr mand..wel is ze een beetje een oelewapper soms..

zo had ik haar laatst mee naar t werk..ik loop ff een boardroom in om een telefoontje te plegen..mevrouw volgt mij..maar naast de deur is langwerpig glas waar je door heen kan kijken..mevrouw loopt er 2x tegenaan omdat ze dacht dat ze er door heen kon..maar vrijdag lag ik echt wel in een deuk om haar..:

Ik kom thuis, lela heeeelemaal blij..(ze is nog niet helemaal zindelijk dus ik heb nog een kattebak staan) ik loop met haar de tuin in..loop weer terug het huis in (bak staat in de hal) maar ze is dus zo op mij gefocust..dat terwijl ze naast mij liep ze omhoog keek naar mij ipv voor zich..ze tuimelt dus zo de kattenbak in recht in dr eigen plasje hahaha.

njah hond dus maar in bad.. :-)

honden page profiel Chre & Djago & Anisa & ElvisChre & Djago & Anisa & Elvis

honden foto van Chre & Djago & Anisa & Elvis

Jassen van de kapstok stelen en dan onder de bank gaan liggen. Ze hangen best hoog dus ben iedere keer stom verbaasd dat het hem toch lukt ;-)

Mag er eigenlijk niet om lachen maar doe het dan stiekem toch. ;-)

honden page profiel Elias en LisaElias en Lisa

honden foto van Elias en Lisa

ze heeft alle planten uitgegraven zelfs een boom van 2 meter ze heeft de omheining omvergelopen en daarna sproing ze in het zwembad dat door haar klauwen scheurde en heel de tuin stond onderwater

honden page profiel Elias en LisaElias en Lisa

honden foto van Elias en Lisa

ze heeft alle planten uitgegraven zelfs een boom van 2 meter ze heeft de omheining omvergelopen en daarna sproing ze in het zwembad dat door haar klauwen scheurde en heel de tuin stond onderwater

honden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe

Sinds we Gina hebben is er geen sok meer veilig hier in huis. Vandaag ook weer.. Ik had de was lekker buiten opgehangen om te drogen. Na een uurtje begon het me op te vallen dat er ineens veel minder sokken aan het rek hingen.. Na een kleine speurtocht door het huis vond ik al snel een hele berg sokken... In gina's bench. haha ;-)

honden page profiel deborahdeborah

honden foto van deborah

onze pup is 3 maand en rent heelgraag rond hij heeft ook graag dat tayco achter hem aan zit wat zijn ze grappig samen :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "puppy streken" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Koekhappen met Jazz & Paige
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^