prazsky krysavik

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

"
Hihihi miss dat ik mijn raszuivere pinscher eens zou moeten laten testen...miss zit daar ook wel en setter in O-) "



Haha ja, dat zat ik me ook al te bedenken.

honden page profiel TjaTja

@ Veronique je geeft hier 2 een oordelen... onbezonnen, ondoordacht?


Heb je enig idee van jou oordelen? Die kunnen anderen aanzien voor waarheid. Een mening hebben is luisteren en je mening bijstellen. Een oordeel is vaststellen van je onwetendheid..

Quote 1:-Dit bewijst maar weer eens dat die test voor geen meter klopt.. WAAR IS HET BEWIJS?

Quote 2:Jij hebt het over oordelen. Wat ik doe is puur mijn mening geven. Dat jij denkt mij te kennen, zegt veel over jou mensen kennis. (weinig dus).
Hou jij het maar mooi bij het DNA van kruisingen.
Dan houd ik me bezig met fokken, waar ik verstand van heb.
Dan nog blijft mijn mening dat ik DNA testen van kruisingen geldklopperij vind. Maar goed iedereen moet geld verdienen, en jullie blijkbaar op deze manier.

Een karakter is vastgestelde innerlijke eigenschap. Dit bepaalt hoe je met dingen omgaat. Jij verkoopt honden met een “lief karakter” = jouw waarheid.. (Lief is: dierbaar, geliefd, geliefkoosd, best, aanhalig, aardig, beelderig, charmant, doddig, goed vriendelijk)

Dit is een feit: Ik heb van natura geen een lief karakter toch heb ik “lieve” eigenschappen: Goedaardig, welgemeend, Ongedwongen, Herderlijk, lankmoedig, Verlokkelijk, charmant, aanvallig, innemend, beminnelijk, behulpzaam, welwillend, en vergevingsgezind.

Hier komt mijn mening: ik hoor graag andere meningen, feiten en conclusies: Het instinkt van een “Rattenvanger”/Duitse Pincher: is van natura Snel> Heeft veel beweging nodig, hij kan zich makkelijk bewegen..
Slim> hij neemt je in de maling, hij weet wat er zou kunnen gebeuren.
Allert> Je moet inconsequent (Trouw blijven aan waar je mee bezig bent, lijkt me geen optie, verandering en vernieuwing is beter voor zo'n slim hondje vind ik) anders neemt ie een loopje, want als je stelselmatig hetzelfde doet: dan ben je voorspelbaar.

snel, slim, en alert? ik vind het een felle hond.. hij kan en moet handelen op een actie, hij geeft een reactie. Hij hoort goed en is alert, Reageert fel op onbekende, blaft snel, en is dominant. hij zou zichzelf verdedigen tegen het hetgeen hij bang voor is. dit komt mede door de opvoeding: het heeft dus een angst voor het onbekende: geremdheid, gevoel minderwaardig te zijn, gevoeligheid voor negatieve beoordeling.

Hoe duidelijker je bent over de waarheid, alles vertellen wat waar is, hoe meer je ook onwaar/verborgen houd, onwetendheid creeren. Als je veel gaat uitleggen word het ingewikkeld.

De werkelijkheid, bestaat niet uit alleen uit de waarheid, iets kan nietig of krachtloos zijn. Onbelangrijk maar wel nutig. Het is lullig, mizzerig, weinigzeggend, onnozel, zo klein dat het bijna niet opgemerkt word: ongeldig dus. Maar nietszeggend, voor onze waarneming, De waarheid kunnen wij niet zien.

Als de hond van de wolf afstamt komen alle honden van de wolf af. Is waar en nietwaar dit is een denkfout, De wolf is geëvalueerd in een in een hond. Deels waarheid, want de wolf bestaat ook nog steeds. de coyote en de jakhalszijn een hondachtige. Dit is waarheid, maar er ontbreekt een deel. Canis is een geslacht van de familie hondachtigen waar onder andere dejakhals, coyote, wolf en hond bij horen, dit is een feit waar je een mening over kan hebben.

Je ego opheffen& je intuïtie volgen. Verwijtbaar is vermijdbaar.

Geniaal, wijs, een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en sociaal sterk betrokken: Samenwerken, communiceren, van gedachte wisselen, zo ga je dingen vanuit een andere hoek bekijken.
Tja

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

Ik ga niet met jou in discussie over zaken waar jij geen verstand van hebt, niet eens juist kan schrijven en ook nog eens verdraait.

Jij zal een moeilijk leven hebben. Ik geen mijn mening, dat jij het daar niet mee eens bent prima. Maar blijkbaar kan jij je niet neerleggen bij een ander zijn mening.

Als jij je nou eens gaat verdiepen in zaken waar je over wil discussiëren en zodra je weet waar je weet waar je over praat kom dan maar weer eens terug.

honden foto van anja baasje van rambo  simba †

gewoon een dwerg pincher

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

" gewoon een dwerg pincher "

Ja want jij hebt verstand van honden toch? ;-)

Afijn @ tja heb je een foto van je hond?
Ik ben ook van mening dat die zogenaamde DNA testen puur oplichterij zijn.
Kijk eens naar het menselijke DNA en hoe ze dat nagaan, nu willen ze beweren dat je door die test kan zien welk ras erin zit.
Toch grappig aangezien niet alle rashonden in die database zitten en ze dus nooit kunnen zeggen dat een hond voor 100 procent eruit bestaat.

honden page profiel Eefje • YunaEefje • Yuna

honden foto van Eefje • Yuna

" gewoon een dwerg pincher "

Dat sowieso niet ;-)

honden page profiel SaraSara


stridder6247 (Gast)

Of DNA-testen een betrouwbare uitslag geven kan ik niet zeggen. Ik geloof echter wel dat er in een hond iets kan zitten wat je totaal niet verwacht. 
Als je verschillende rassen met elkaar kruist kunnen er kenmerken naar boven komen die bij beide rassen onderdrukt worden. Daardoor kunnen er verrassende uitkomsten ontstaan. Als je 2 keer de zelfde rassen kruist krijg je ook vaak 2 keer (hele) verschillende uitkomsten. Als je die kruisingen dan ook weer gaat kruisen met andere kruisingen of rassen dan is al gauw niet meer te achterhalen welke rassen er allemaal inzitten. 

Wat betreft de hond van Kim, Jeff , Jake & Benji † , Ik denk dat je pas echt kan gaan vergelijken als je hond volwassen is omdat zijn uiterlijk tot die tijd nog verranderd. 
De kans is groot dat omdat je hond wit heeft er meer in zit dan alleen dwergpincer, maar het kan best zijn dat hij 75% dwergpinzer is of zelfs 87,5% als alleen 1 oma of opa een kruising dwergpincer was. 
Ook kan het wel degelijk een volledige dwergpincer zijn. Soms worden er rashonden geboren die niet aan de rasstandaard voldoen. Rasstandaarden verranderen ook door de jaren heen waardoor bepaalde nakomelingen niet meer voldoen en bepaalde juist wel. In dat geval je hond wel een echte dwergpincer, maar mag hij niet meer ingezet worden voor de fok van dwergpincers.

Omdat het echter een dwergpincer zonder stamboom is is de kans het grootst dat hij/zij niet 100% dwergpincer is.

Marga (Gast)

Het is een Praszky volgens mij, mijn broer heeft precies dezelfde. Ik heb een dwergpinscher, toch iets forser in bouw.

honden page profiel TonnyTonny

Het is echt een Prasky , een kopie van onze Pablo. Hebben hem op een honden show naast pinchers gehad en dan zie je echt het verschil in bouw en ook karakter.

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

oud topic

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^