Ik wil jullie nog even wat vertellen (Binky)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel




Hallo zoals jullie zien lig ik in de badkamer, waarom lig ik daar nou omdat ik geen moment zonder mijn lieve vrouwtje kan. (slijmbal) Ik loop haar alle stappen achter na, dus ja ook maar mee de douche in. Ze is wel een beetje gek hoor, wat denk je wat....zegt ze kom maar mee in bad, ja ben de belazerd wil wel zwemmen, maar niet in bad daar word ik te schoon van hoor.

Vrouwtje toch nee laat mij hier maar lekker liggen, maar moet jullie wel zeggen pffff wat word het hier toch heet.
Ze doucht volgens mij met erg heet water, pfff verga hier bijna, (ouwe zeur je wou zelf mee)
Maar goed zo ondertussen vermaak ik me wel hoor.

Ik ga me zelf liggen wassen nou ja bijt mijn nagels er af. En daarna val ik in slaap. En dan heeft natas hele verhalen tegen me en ik luister ook wel, maar zucht die hitte hé.
Ik moest jullie van vrouwtje ook nog even vertellen hoe het nu met mij gaat.

Nou ehm met mij gaat het super hoor ik vermaak mij hier prima,En begin al supergoed naar vrouwtje te luisteren. Ze heeft tegenwoordig wat nieuws verzonnen, ik heb namelijk de neiging om te gaan blaffen als ze de riem pakt. Nu zei ze ineens van Bink we spreken wat af. Ik denk nou daar komt het. O-)

Als jij de behoefte voeld om te gaan blaffen neem dan eerst maar eens een slok water. Dus iedere keer als ik blaffen ging zei ze UH bink water !!! en wat doe ik dus ik ga water staan te drinken. En dat heeft ze zo een paar keer gedaan, en wat denk je wat....als natas de riem pakt....ja dan ga ik dus staan waterdrinken en zo blaf ik dus niet.
(werkt wel moet ik zeggen !)

Af en toe vergis ik mij nog wel eens maar dan zegt ze Binky ga waterdrinken...en dat doe ik dan maar weer. In het weekend ben ik zo maar een half uurtje alleen geweest. Ze had me uitgelaten en zei toen van, ik moet even eten voor jullie halen dus ben zo weer terug. Ik die dat dus maar niks vind en al tekeer ga als ze de container buiten zet, dacht owneee ze komt niet meer terug.

Maar ik heb me gedragen zo goed als ik maar kon...en was natuurlijk niet helemaal alleen,want de dames waren er natuurlijk ook. Ik ben maar naar bed gegaan...en JAAAA vrouwtje kwam terug en had wat lekkers voor ons mee genomen. Een lekkere oor. mmmmm die gaat er wel in. En ze vond dat ik me keurig gedragen had. Ze zei ik stond eerst stiekum aan de deur te luisteren en je was stil.

En toen we terug kwamen hoorde ik je ook niet. Ja toen Abby het door had dat de auto er weer was. Maar het gaat met mij dus super goed en wil hier dan ook graag blijven. En het gaat tussen de dames en mij ook steeds beter alleen spelen we niet met elkaar. Maar ja daar heb ik natas dan weer voor. Maar voor de rest gaat het met mij supergoed. Nou dit wou ik jullie even laten weten. Tot de volgende keer maar weer. Dan mag sjenghi of zo even typen, ik ga nu even natas pesten.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ik wil jullie nog even wat vertellen (Binky)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel 3 doggies

zo zo, het gaat super met je:-D
fijn om te horen.
Mijn hondjes liggen ook graag in de badkamer als ik ga douche, Glenn en Gangster gaan dan liggen slapen, die zullen wel onderhand hetzelfde denken als jij ;-)

honden page profiel anneliesannelies 3 doggies

honden foto van annelies


Hoi Natas,

Oh nee, ik moet zeggen Binky. je bent echt een Bink aan het worden. Fijn dat je nu zo goed luisterd naar Natas en dat je het blaffen aan het afleren bent. Super!!! Vind ik dat van je. Neem mijn petje voor je af dat je ook al stil bent als ze even weggaat. Zal ik je eens wat vertellen? Natas komt toch altijd terug, ze laat jou en de dames echt niet te lang alleen. Je hebt daar echt een goed huisje gevonden.
Nou ja, , en dat je Natas overal achterna loopt, dat is alleen maar gezellig.

Groetjes en een knuffel van Annelies ;-)

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 3 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Heerlijk om te lezen.. ;-) :-D

Lieve groet, Ilja

honden page profiel jolanda jolanda 3 doggies

honden foto van jolanda

eindelijk weer een update. :-D
een half uur alleen?
dat is een goed begin!!

groetjes jolanda

honden page profiel LiesbethLiesbeth 3 doggies

honden foto van Liesbeth

Nog steeds geweldig hoe je met Binky omgaat. Binky tussen de Shar peien O-)

honden page profiel Jannie Jannie 3 doggies

honden foto van Jannie

Hoi Binky.
Wat goed dat je je nu zo lekker voelt en dat je vertrouwen begint te krijgen. Dat betekent toch wel dat jouw Natas het goed doet, nietwaar?
Jannie. ;-)

honden page profiel nnatasjaannatasjaa 3 doggies

honden foto van nnatasjaa

Heej wat een leuk verhaal! en wat grappig dat hij nu ook elke keer water gaat drinken!! moest wel ontzettend lache dat ie zelfs mee gaat de badkamer in! O-)

Liefs natas

honden page profiel ladylady 3 doggies

honden foto van lady

binky goed van je hoor
ik kan het nog niet :'(
ik blaf gelijk een rotweiler hahah

zo erg dat mijn vrouwke haast niet durft weggaan :'(

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marit

Hej Binky!

Mag jij in de badkamer?? Ikke niet hoor.. De drempel mag ik niet over, de katten hier wel..

Dus als we aan het spelen zijn, gaat de kat snel de drempel van de badkamer over, en kan ik hem niet pakken.. Gemeen he van mijn baasje!

Ik wacht als zij gaat douchen dus altijd tegen de deur aan. Moet ik wel oppassen, anders gaat de deur - net als laatst - weer over mijn pootje.

Ik vind het wel heel stoer van jou, dat je lekker gaat slapen als Natas weg is. Wel lief dat ze nog wat lekkers meeneemt.. Doet mijn baasje niet zo vaak..

Ja Binky, jij hebt het getroffen hoor met Natascha als baasje, wat een lieve meid O-)

Pootje van Daantje

honden page profiel Helga & ZoëyHelga & Zoëy 3 doggies

honden foto van Helga & Zoëy

Hoi Binky,

Wat stoer van je dat je wel in de badkamer durft te liggen... mij niet gezien! Ik ben veels te bang dat vrouwtje mij ineens oppakt en ik weer dat natte spul op mijn koppetje krijg.... Als ik al over het randje van het bad gluur, begin ik al te trillen... Ik denk dan: Als ik me maar hard genoeg aanstel, hoef ik er niet in..

Ik verstop me dan gewoon in de slaapkamer onder het dekbed.. Dan ga ik heeeeeeeel stilletjes liggen en hoop ik dat vrouwtje mij vergeet als ze klaar is met badderen... Dan heb ik lekker het hele bed voor mij alleen...gna gna..

Maar ik heb gisteravond wat opgevangen.. Volgens mij moet ik vanavond in bad.. Vrouwtje zei dat ik de pan uit stink en dat ik nog steeds verhaar...En dat ik maar weer eens in bad moet...
Moet ik mijn act vanavond maar weer eens opvoeren, misschien hoef ik dan niet in dat natte gedoe.. brrrrr

Maar jij bent wel knap hoor Binky!

Lik van Zoëy

honden page profiel LiesbethLiesbeth 3 doggies

honden foto van Liesbeth

ben blij te lezen dat het zo goed gaat
gr liesbeth

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Margje & Biko

Hey Binky,

Mag jij in de badkamer? Ik niet.. want het is er al zo krap, zegt het vrouwtje. Ik lig er dan ook, net als Daantje graag voor.. je kan niet rustig in slaap vallen, want dan krijg je dus een deur tegen je hoofd.. Soms doezel ik weg.. en dan schrik ik me dus helemaal een hoedje.. Mijn vrouwtje zegt dat het mijn eigen schuld is, ik kan ook een stukje verderop gaan liggen, maar dat is toch helemaal niet gezellig??

Ik moet ook weleens alleen blijven en vind dat ook helemaal niets. Ik heb een paar keer geprobeerd om dan, als het vrouwtje door de deur gaat er ook snel door te glippen en dan gewoon niet meer naar binnen te gaan, zodat ze me wel mee MOET nemen.. dat doe ik niet meer.. het stoom kwam uit de oren van het vrouwtje, terwijl ik net deed of het een leuk spelletje was O-) Nou, mn vrouwtje kon er niet om lachen. Ik dacht, nou de tweede keer zal wel beter gaan.. maar nee.. nog steeds kon ze het niet waarderen. Na de derde keer ben ik ermaar mee op gehouden, want ze liep zo paars aan dat ik vreesde voor haar gezondheid. Ja, natuurlijk doe ik dit alleen als ze erg haast heeft, dan moet ze me wel meenemen omdat ze geen tijd heeft om me te vangen en weer naar binnen te doen ;-) Ik noem dat slim, mn vrouwtje noemt het 'strondvervelend'.
Toen ik trouwens hoorde dat ik vaken alleen moest blijven om te 'oefenen' ben ik maar braaf in mijn mandje blijven liggen.. want dat was natuurlijk niet de bedoeling.. vaker alleen blijven, booooorrringgg...

Nou, ik ga even wandelen. (ja, ik let goed op of ik een 'kommaar' hoor voordat ik de deur uit stap.. anders zijn de rapen gaar...)

Maar Binky, ik ben trots op je. Misschien is jouw vrouwtje minder snel paars en kun jij wel goed wegglippen.. succes he!

Poot, Biko

honden page profiel

Hallo Biko

Bedankt ik ga dat zeer zeker eens proberen O-)

Flauw he dat je vrouwtje dat strondvervelend vind ik vind het juist heel erg slim van je.

Sjenghi wil het ook wel eens proberen,maar die komt dan de eerste 3 uur ook niet meer terug,dus dan loopt mijn vrouwtje wel erg paars aan. Ze moet ook nog wel eens lachen er om hoor. Sjenghi kan zo lekker eigenwijs kijken van, kom maar pak me maar.

Maar ik zal het ook eens proberen,kijken of het mij lukt O-) (zeg Biko wil je Binky niet op rare gedachtes brengen)

Nou ik ga dat zeker proberen,

O ja en lieve mensen ik vind zeker dat natas een heel lief vrouwtje is SLIJM SLIJM :-D

liefs Binky en pootjes van de dames. Owjee sjenghi heeft het ook gelezen O-)

honden page profiel NynkeNynke 3 doggies

honden foto van Nynke

Oh weer een geweldig verhaal ;-) Tis gelijk ook een super handige tip!! Ik ga het ook proberen met chico.. Mister blaf graag! hahah

TOPPIE!

Liefs!!

Nynkie

honden page profiel joke&taatjoke&taat 3 doggies

honden foto van joke&taat

Hoi natas
Fijn om te horen dat het zo goed gaat .
En binky goed van jou hoor dat je je zo goed aan past hou de vrouw maar goed in de gaten
:-D :-D :-D
Ik heb weer genoten van jullie verhaal heerlijk
groetjes joke

honden page profiel jojo 3 doggies

honden foto van jo

hey bink je wordt nog eens een bink.
Een half uurtje alleen je gaat het leren.
Volgende keer 45 min alleen he.
Heerlijk verhaal binky.
Groetjes de 4 rakkers ;-)

honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel 3 doggies

honden foto van Thea/Rebbel

Hoi Natascha

Ik heb weer heerlijk genoten van Bink zijn verhaal :-D
Wat doet hij het toch geweldig :-)

Liefs Thea/Rebbel

honden page profiel AnitaAnita 3 doggies

honden foto van Anita

Wat een leuk verhaal Natascha en meteen een fijne update...
hartstikke fijn dat het zo goed gaat!

Groetjes, Anita.
Poot van Spike voor Binky.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ik wil jullie nog even wat vertellen (Binky)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^