Miskraam

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RoosmarijnRoosmarijn

Hallo,

Mijn hond is ruim een maand geleden loops geweest. Ik vond het wel van korte duur. Ik heb namelijk ook een reutje en het is maar 3 dagen geweest dat hij er steeds bovenop wou. Ook bloeden heeft ze weinig gedaan. Mijn reutje heeft kans gezien toen ik haar het broekje was vergeten om te doen om er bovenop te gaan. Het ging niet helemaal goed dus ben ik er vanuit gegaan dat zijn poging tevergeefs was.
Nu bloed ze wel heel veel. En mijn reutje besteedt er niet echt veel aandacht aan. Kan ze misschien toch zwanger zijn geraakt en dat ze nu een miskraam heeft gehad? Wie heeft hier ervaring mee en heeft iemand tips?

Groetjes,

Roosje

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Miskraam" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Het kan zijn dat je teefje een gesplitste loopsheid heeft, een paar dagen loops, dan een twee weken niet en daarna weer opnieuw. Mijn jongste hond had dat laatst ook. Maar vaginale bloedingen buiten de loopsheid om, zeker als er kans is geweest dat ze gedekt is, kunnen ook duiden op iets anders, dus ik zou het toch na laten kijken bij de dierenarts.
Dat je reu maar 3 dagen belangstelling heeft getoond is heel normaal, de teef is van de loopsheid maar een dag of 3 vruchtbaar.
En...het is heel erg dom om te denken dat een broekje zou kunnen voorkomen dat ze gedekt wordt. Broekjes zijn alleen om je vloer en meubels tegen bloedverlies te beschermen. Een hoogloopse hond, of een opgewonden reutje, krijgt dat broekje heus wel uit hoor!
Volgende keer moet je echt je reu en teef gescheiden houden tijdens de loopsheid, of één van de twee steriliseren / castreren.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Miskraam" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^