waar komt uw bouvier vandaan?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel paxsepaxse

honden foto van paxse

Ik heb twee bouviers bij van de boevenkop vandaan maar er zijn wat problemen naar voren gekomen en nu magic er niet meer is en frodo zware artrose heeft zijn we op zoek naar een 3e boef voor als frodo er niet meer is.onze vraag was dus waar komt jouw boef vandaan en komt deze uit de show lijn of uit de werk lijn.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "waar komt uw bouvier vandaan?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel wilma  bwilma b 3 doggies

honden foto van wilma  b

Hoi frodo/paxse
Murat komt van een fokster af,maar helaas komen daar geeen nestjes meer van daan.
Weda komt uit Friesland dat was een oeps nestje.
Maar waarom probeer je niet bij kees,hier van de honden page.
Maar wel jammer dat je met je boefjes problemen heb.

honden page profiel CabasjaCabasjagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Cabasja

Misschien kan je bij kennel van 't Hangijzer informeren ;-)

honden page profiel Me and my ShadowMe and my Shadowbijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Me and my Shadow

shadow komt bij een kleine fokker vandaan in zeeland , van de sequoia hoeve! je hebt ook het cupressycoparishoeve in zoetermeer

Anoniem (Gast)

" Ik heb twee bouviers bij van de boevenkop vandaan maar er zijn wat problemen naar voren gekomen en nu magic er niet meer is en frodo zware artrose heeft zijn we op zoek naar een 3e boef voor als frodo er niet meer is.onze vraag was dus waar komt jouw boef vandaan en komt deze uit de show lijn of uit de werk lijn.

"


Welke problemen zijn dit als ik vragen mag?
Ook mijn pup van kennel v.d. boevenkop heb ik met problemen gekregen en ik ken nog iemand die ook problemen heeft met haar pup.

Ik weet dat ik laat ben met mijn vraag want deze topic is al van een tijd geleden,maar ik ben op zoek naar problemen die men heeft met puppy's van v.d. Boevenkop want ik vermoed dat zij het niet zo nauw nemen met het fokbeleid enz...

honden page profiel paxsepaxse

honden foto van paxse

Ik word net benaderd door honden page waarschijnlijk omdat ik hier niet zoveel meer ben te vinden maar ik wil hier natuurlijk wel op reageeren.

Magic had naar binnen groeiende oogleden, Ook had hij last van zijn spieren waardoor hij soms last had van verlammings verschijnselen.Hij kon de eerste 3 jaar bijna geen eten binnen houden en was altijd aan de diarree.Ook had hij kanker.en is net 6 geworden.

Frodo maakte ernstige blaas Kristallen aan waardoor hij al heel vroeg gecastereerd moest worden ( te veel hormonen)., Als zijn vacht te lang werd dan trok hij het er af waardoor hij enorme hotspots kreeg.hij moest om de twee maanden geschoren worden.En Ik heb foto's van zijn heup liggen waaruit blijkt dat hij eigenlijk een nieuwe heup moest hebben.En iedereen die er naar heeft gekeken zijn het er over eens dat het niet de normale gang van zaken is als het om artrose gaat....hij is 7 gewoorden.

Ik weet dat hun moeder na haar 8e nog een nest heeft gehad en uit dat nest heb ik een teefje gezien en die heeft eigenlijk alles wat frodo en magic ook hadden.

overigens zijn we nog steeds op zoek naar een nieuw boefje.....

honden page profiel CathyCathy 3 doggies

honden foto van Cathy

Ik lees dit nu pas want ook ik heb een pup vorig jaar gekocht bij v.d.Boevenkop waar problemen mee zijn.

Ik kreeg de pup al met Giardia en ondanks 2 x Panacur en antibiotica en speciaal voer bleef mijn hond brijerige tot dunne ontlasting houden.

Nu wordt hij verder onderzocht omdat er bij een broertje van hem een tekort aan eiwitsplitsende enzymen zijn gevonden waardoor de honden dunne ontlasting blijven houden en ook veel braken.

Ik kreeg vandaag te horen dat na tussenkomst van een advocaat,de fokker het bedrag van de pup en dierenartskosten heeft terug betaald en de pup heeft terug genomen,maar hier is heel wat aan vooraf gegaan want ook ik heb een aantal keer contact met de fokker gehad en van betalen wilde ze niets weten,er was geen goed woord mee te voeren.

Ik ben dan ook benieuwd of mijn hond hetzelfde probleem heeft als zijn broer,maar echt goede gezonden pups levert van de Boevenkop niet af en garantie geven ze al helemaal niet.

Ze zijn verplicht om een verkoopovereenkomst te geven,maar ook dit doen ze niet omdat ze de garantietermijn van twee jaar te lang vinden.

Ik raad het dan ook iedereen af om daar een pup te kopen ondanks dat deze kennel is aangesloten bij de NBC.

Mag ik weten wie de ouders waren van Frodo en Magic?

honden page profiel Linda en BodhiLinda en Bodhi 3 doggies

honden foto van Linda en Bodhi

Mijn moeder heeft een bouvier gahad bij de kennel fân it Wâldfinnen uit noordwolde weg, dit was in 1995 maar ik zag dat ze nog steeds af en toe een nestje fokken, dit is een goede kennel die er begaan is met haar honden wat ik me er toen nog van kon herrinneren. ze is een officiele fokker met papieren en testen enz.

honden page profiel CathyCathy

honden foto van Cathy

Mijn vorige boef kwam ook van een hele goede kennel,maar omdacht de boevenkop dichter bij huis was,heb ik daarvoor gekozen en natuurlijk omdat ze aangesloten zijn bij de NBC.

Achteraf blijkt dat dit ook geen enkele garantie geeft op een goede bouvier.
In mijn ogen zijn het niets meer dan broodfokkers.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "waar komt uw bouvier vandaan?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: hond voor in de tropen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^