Hoe maak ik hem duidelijk dat hij iets verkeerd doet?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel fortunafortuna

honden foto van fortuna

ik denk echt dat het iets met hormonen te maken heeft,waardoor het telkens terug komt:het niet eten,en de vreemde reacties.ik zou naar de dierenarts gaan

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoe maak ik hem duidelijk dat hij iets verkeerd doet?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Beste Petrie

gezien de reactie van je vriend ,daar ga je het echt niet mee redden,iemand die zó weet te reageren.

Het feit dat hij zich zo aangevallen voelt(maak ik op uit zijn tekst) maakt ook duidelijk dat hij vrij weinig tot niks snapt van honden.Helaas.

honden page profiel ..

honden foto van .

@soraya
Ik ga toch maar even reageren.
Ik voel me totaal niet aangevallen, in tegendeel ik wil graag leren.
Wat ik niet wil is klakkeloos dingen van mensen aannemen, logisch toch?
Misschien kom ik stom over toen ik het tegen jou had maar dat komt door het feit dat je dingen niet goed leest / dingen erbij verzint die er niet zijn. Daar kan ik slecht tegen, dat komt bij mij over dat je iets post om maar iets te posten en daar kan ik ook geen waarde aan hechten.

Het ligt denk ik niet aan mij als ik zeg dat een heleboel mensen hier maar de helft van de posts lezen en de rest erbij verzinnen, iets waar je op andere fora's een threadban voor krijgt.

Nogmaals, ik wil graag leren maar dingen als nee dat mag je nooit doen zonder enige onderbouwing heb ik gewoon geen boodschap aan.

Voorbeeld:
Als je zegt dat hij stijf op de grond gaat liggen omdat hij bang is dan an ik daar inkomen en klinkt redelijk.
Maar simpelweg zeggen: nee niet in z'n nekvel en dan op een vervelende toon gaat er bij mij niet in.

Er wordt gezegd dat hij alleen maar krijst als hij in zo'n bui is en normaal dat hij er niet op reageert, dan kan ik niet zomaar geloven dat het niet ok is.
Als hij nou altijd zou krijsen als hij in z'n nekvel gepakt werd dan had ik zelf de hint ook wel begrepen....

honden page profiel ..

honden foto van .

En nu ben ik ook wel klaar met dit Forum.
Leer eens zelf denken en laat anderen niet voor je denken.

Dennis (Gast)

@. Ik ben het helemaal met je eens (PUNT).

@allemaal, zoals . al in een van zijn/haar eerste posts aangaf is: "Onderbouw jullie argumenten eens!!!" Jullie gaan nog steeds argumenten op het forum plaatsen en aannames jegens anderen doen terwijl jullie hetgeen helemaal niet onderbouwen. De definitie van ?onderbouwen: "on·der·bou·wen -bouwde, h -bouwd een hechte grondslag geven" (bron: vandale)

Zoals inmiddels al een aantal keer onderbouwd is door verschillende deskundigen. Bij het nekvel pakken is GEEN doodsbedreiging. Bij het nekvel pakken en schudden is idd een doodsbedreiging.

En waarschijnlijk word dit bericht voor de zoveelste keer verwijderd maar eigenlijk interesseert me dat inmiddels al niet zoveel meer.

Nogmaals, gooi niet zomaar allerlei argumenten die jullie ooit tussen neus en lippen door gehoord hebben in het forum. Als je dat wel doet, onderbouw het dan, dan kunnen wij deze gegevens op een eigen manier interpreteren en gedegen conclusies trekken.

Dennis (Gast)

O ja, vergeten te vertellen. Hondentaal is niet voor iedere hond hetzelfde. Ook het "rustgevende signalen" gapen e.d. is niet voor elke hond hetzelfde. Sommige honden denken zels bij het gapen dat er iets gaat gebeuren waardoor hij/zij op zijn/haar hoede moet zijn.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoe maak ik hem duidelijk dat hij iets verkeerd doet?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Morgen is het zover!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^