Even Mijn Ergernis Kwijt..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NikiNiki

honden foto van Niki

Wat een heerlijke dag vandaag...en toch voel ik me zo slecht...En net heeft alles het nog compleet gemaakt ook...
Vandaag hoef ik pas om 7 uur te beginnen met werken dus tijd om lekker schoon te maken en mijn muziek dus lekker open te zetten...De was buiten, deur open en poetsen maar...!!!!
Ben ik net lekker bezig gaat de bel,,,Lucky begint als een gek te blaffen( Wat ze NOOIT maar dan ook NOOIT doet) ik ga met tegenzin de deur openmaken, de bovenbuurvrouw...
Even erbij vertellen dat ik in een flat woon met ruim 170 mensen...
staat daar een vrouw die zegt:
Ben jij de nieuwe bewoner...
Kzeg Ja wat is er dan..begint ze helemaal ja en jou muziek stoort mij ik wil slapen etc etc...( ja sorry het was 4 uur..als ik om 4 uur rekening moet gaan houden met mensen die slapen kan k helemaal niets meer he) en die praat en praat...en ik kwam er nog niet meer tussen begint ze helemaal:
Ja en dat beest ( beest...? ) Jankt de hele dag als jij werken bent en blaft de hele flat bij elkaar...
:'( Blaft..? Lucky blaft geeneens...en kheb al ZOVAAK staan luisteren wat Lucky doet en ze jankt nooit...en dan daarbij zeg ik zo:
Wanneer heeft U mijn hond horen janken deze week?
Zegt ze zo: Ja iedere dag...
Dus ik zeg:
Dat is knap zeg want Ze is deze week geeneens alleen geweest..Hoogstens een uurtje MAX. en de rest is ze lekker met mij meegeweest Dus von het erg knap..
Begint ze helemaal:
Ik ga ervoor zorgen dat jij het gebouw uitgezet word..in ieder geval dat beest van jou want dat is niet normaal... :'( ...Ik doe zoveel dat de mensen zo weinig mogelijk overlast van Lucky hebben...ruim altijd netjes haar poep op en neem haar meestal overal mee naar toe..maar soms gaat dat gewoon niet en ja dan zal ze even alleen moeten zijn...maar mijn buurvrouw heeft NOOIT last van haar...

Die vrouw komt hier als een of andere asociale..en als ik iets wil zeggen zegt ze:
Ik ben aant praten..
HAALLLOO Ze komt bij MIJN woning en ik mag dan niets zeggen...

Kan het zover komen dat ik mijn Lucky daljk weg moet doen?

Ja sorry moest het even kwijt hoor...ik erger mij er kapot aan, aan zo'n mensen als ik om 4 uur smiddags niet eens de deur open mag doen en lekker muziekje draaien...als het nu sochtends 9 uur was of savonds oke dan snap ik het nog maar kom op zeg...Mijn wasmachine draai ik zelfs overdag omdat anders de mensen onder mij er last van kunnen hebben....Oke moest het eventjes kwijt... :'(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Even Mijn Ergernis Kwijt.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker

honden foto van Marit

Wat een naar mens, om dat op zo'n manier te doen zeg.. Helemaal dat ze dat beest zegt...! Dat is wel jouw Lucky..

In een flat is meestal een vereniging van eigenaren, die kan samen bepalen of {en welke} sancties er tegen een lid genomen moeten worden. Ik heb er verder geen idee van..

Pff.. Kan me je frustratie voorstellen!

Groetjes Marit

honden page profiel IreneHWCIreneHWC

honden foto van IreneHWC

Hoe reageren de andere bewoners?
Misschien staat dit mens wel bekend als de zeikerd uit de flat?? Sommige mensen kunnen zich echt overal aan storen die hebben de hele dag niks beters te doen dan op andere te letten.Ik zou eerst is peilen hoe de andere bewoners er tegenover staan.
Succes!!

honden page profiel ladylady

honden foto van lady

je moet je niet van de wijs brengen
ik kan er over meepraten
hieronder ligt nog zo iemand die perse om 3.00 u zen bed in wil duiken pfffffffff
als jij kan aantonen dat ze er geen last van kunnen hebben
desnoods neem je het op ,schrijf je alles op enzo

ze kunnen je dan niet verplichtten om je hond weg te doen
en het is jouw woning !!!! niet de hare
dus ik zou zeggen hela mens hou je ff je snater !! ja !

succes ermee meissie

honden page profiel NikiNiki

honden foto van Niki

Ik woon hier dus pas pakweg 2 maanden...En ken dus niemand en mijn buurvrouwtje ( een vrouw van pakweg 65 misschien iets ouder) heeft nooit ergens last van..want haar vraag ik het haast om de dag..Ja had die vrouw gezegd dat kwam omdat die half doof was..

Kbedoel als ze nu was gekomen en had gezegd:
Zou jij je muziek iets zachter kunnen zetten ...en kan het zijn dat je hond blaft als jij wegbent etc..dan had ik het nog normaal gevonden maar de manier waarop...Voelde me gewoon bedreigd in mijn eigen woning..
Ja zei gaat morgen naar de huisbaas..Maar ik kan Lucky onmogelijk overal mee naar toe nemen...En ik heb haar nog nooit horen blaffen..Janken ja dat wel maar lijkt mij sterk dat ze dat tot boven horen...

Het ging mij gewoon de manier waarop he..ik ben nog steeds aant rillen ervan..
Ik kan Lucky toch niet straks terug naar het asiel brengen omdat ze (volgens hun) veel blaft...
Nou ja..kdenk dat ik morgenvroeg gewoon eens met de huisbaas ga praten is een hele schappelijke man dus lijkt mij dat ik daar wel een fatsoenlijk gesprek mee kan voeren...
Opzich ben ik nm. best netjes en respectvol voor IEDEREEN behalve voor die mensen die zo op mij reageren...Ik heb nog niet eens, eens iets kunnen zeggen of mijn verhaal kunnen doen...

honden page profiel LiesbethLiesbeth

honden foto van Liesbeth

he jakkes,wat is dit vervelend allemaal
ik hoop dat het morgen goed uitpakt
en mischien is dit wel echt wel de zeur van het flatgebouw,maar ja jij zit er wel mee
niet om je te pesten,maar ik ben blij dat ik vrijstaand woon
gr liesbeth

honden page profiel anneliesannelies

honden foto van annelies

Hee Niki,

Ik zou eerst eens aan je andere buren vragen of ze Lucky horen, ook je benedenburen. En er zullen toch nog wel meer honden in de flat zijn. Lijkt me sterk wat die bovenbuurvrouw allemaal zegt. Maar je kunt haar voor zijn door meteen met de huurbaas te gaan praten. Als je dan bij je buren bent geweest kun je wel tegen je huurbaas zeggen dat de andere buren er geen last van hebben.

Groetjes Annelies

honden page profiel Ik & RoosIk & Roos

honden foto van Ik & Roos

Hallo Niki.

Dat die vrouw om 4 uur slaapt, kan ik me amper voorstellen.. maar, hoe beleefd je ook bent, je moet gewoon zeggen NEE ik doe mijn muziek niet zachter omdat het 4 uur is potverdorie.

Wat betreft het janken en blaffen:
dat zou héél goed kunnen. Wanneer ik Roos toen ze pup was achterliet voor de winkel, dan was ze ook gewoon een keurige nette hond. Geen geblaf, geen gepiep. Ik kwam zelfs soms naar buiten om te checken. Nee hoor, rustig. Maar kwam ik is naar buiten staan er 6 mensen om haar heen en iedereen "aah die arme hond.. kijk je vrouwtje is terug"... Hmm ze heeft duidelijk gepiept. Dat zeiden ze nog.

Dus wat dat betreft moet je je er echt in verdiepen. Controleer wat strenger. Etcetera maar zorg niet dat jouw hond de lasthond van de buurt wordt.

We hebben hier een hond wonen onderaan die blaft echt gewoon heel erg veel lijkt wel gestoord nou dan komt het baasje terug dan houdt hij zich gedijst natuurlijk. Dus wil zij het ook niet geloven dat haar hondje blaft. Het is een lieve hond en baasje hoor maar ze zijn echt eigenwijs hoor. O-)

groetjes

honden page profiel TamaraTamaragoedgekeurde fokker

honden foto van Tamara

Jee zeg...
Daar gaat je lekkere lente dag.

Als anderen buren geen last hebben van Lucky zal 1 klacht van haar weinig zin hebben....
Als je zelf gewoon thuis geweest bent dan weet je ook dat ze onzin verteld.

honden page profiel PaulinaPaulina

honden foto van Paulina

nog veel geluk wat betreft dat onnozel mens !!!

ik heb ne keer voorgehad dat kennissen van mij ELKE DAG POLITIE VOOR DE DEUR HADDEN STAAN LUISTEREN OF DE HOND LAWAAI MAAKT!

het ging zo:
de bovenbuur was een hondenhater, en de mensen hadden een Mechelaar. De man had al jaren ruzie met de Eigenaars,dus heeft het om de hond gemunt!
IS ZELFS BIJ ANDERE BEWONDERS GAAN AANKLOPPEN OM EEN PAPIER TE TEKENEN ZODAT DE HOND WORDT WEGGENOMEN DOOR DE POLITIE!!!!
DE MAN KLOPTE ZELFS EXPRESS OP ZIJN VLOER OM DE HOND GEK TE MAKEN EN OP DAT MOMENT BELDE HIJ DE FLIKKEN OM DE HOND WEG TE HALEN!!
OMDAT DIE ZOGEZEGD LAWAAI MAAKTE!!!

ja de hond jankte wel,en blafte,als er lawaai was, dus ging de man express de waakhond kwaad maken!!

NIKI ik wens je nog veel sterkte,geduld, en stalen zenuwen, want dat wordt geen makkie om van zo een oud madam af te komen hoor!
Laat je niet gek maken!

groetjes paulina

honden page profiel NikiNiki

honden foto van Niki

vandaag helaas niet bij de huurbaas geweest omadt die man er neit was..Ook de benedenburen waren er niet maar mijn buurvrouw wel en die zei dat ze niet zo moeten zeuren..
Ja hoe moet het straks dan als we een kleine krijgen die steeds meer in de planning komt?
Moet ik die dan ook een blafband omdoen omdat de onderbuurvrouw er last van heeft..?
Morgen ga ik weer een poging doen om tot bij de huurbaas te komen maar moet helaas veel werken en heb Lucky bij mijn ouders gedumpt..Morgen kan ik haar gelukkig meenemen naar mijn werk dus dat scheelt...
Hoewel ik het lastig vind omdat ik Lucky nu dus niet meer alleen durf te laten...
Als ik weleens naar mijn ouders ga en mijn vader gaat een uur slapen hoort hij haar ook niet blaffen..
En begrijp wel dat ze eens blaft maar niet achter elkaar door...dat lijkt mij gewoon sterk vooral ook omdat ze HEEL veel tijd in haar bench doorbrengt omdat ze het daar gewoon fijn vind...

Maar goed ik sluit niets uit natuurlijk het kan altijd..
Ja wat muziek betreft heb ik gewoon open gehouden..Want ik vind nu eenmaal dat 4 uur smiddags een HELE normale tijd is...en het is niet dat ik hardcore muziek draai ofzo..En nogmaals als die vrouw gewoon gekomen was en gezegd hd:
Sorry kben wat ziek vandaag zou je de muziek wat zachter kunnen zetten..
TUURLIJK meteen maar niet op die manier..
Het is toch zeker belachelijk dat ik Lucky nu verplicht naar mijn ouders breng omdat ik angst heb dat ze een geluidje maakt..

Mijn man had gezegd je had moeten zeggen:
Sorry het adres van de dokter is ergens anders, dan bent U hier verkeerd..

Waarmee hij dus wilde zeggen: u bent gestoord..

Ja helaas wonen wij weer iets kleiner...de crises maakt meer kapot dan ons eigenlijk lief is... :'(

honden page profiel Ik & RoosIk & Roos

honden foto van Ik & Roos

Niki, geen blafband kopen! Dat is niet diervriendelijk! Gewoon negeren als je zeker weet dat je hond geen lawaai maakt

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

Hoi Niki,

Als je ergens een oude cassetterecorden kunt vinden, ééntje die opneemt, zou ik die neerzetten. En dan met een cassettebandje erin dat twee uur op kan nemen.

Kun je de proef op de som nemen.

groetjes,

Linda.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Hahaha die opmerking van je man is wel een goeie :-)

Sterkte ermee hoor ik zou ook helemaal van slag zijn

honden page profiel aadjeaadje

honden foto van aadje

heeeeel veel succes hiermee!

wij hebben gelukkig geen vervelende buren en kunnen met de deur open gewoon HARDCORE draaien ;-)

honden page profiel kittykitty

honden foto van kitty

je hebt zo'n mensen die op alles commentaar moet hebben en door 1 persoon kun je je beestje al kwijt geraken :'(

echt rottige mensen vind ik ik hoop dat het allemaal in orde komt en dat je daar zeker mag blijven wonen hoor

nog veel sterkte met zo'n buuur

honden page profiel ..

honden foto van .

Hoi,

Kan me voorstellen dat je jezelf nu enorm rot voelt. Ik kreeg een anderhalve week geleden ook te horen van mijn buurvrouw dat Loekie toch wel een blaffertje aan het worden was....tot ziens fijn weekend dus omdat ik me ook enorm klo*&^% voelde. Moet ik de week erop werken en maak ik geluidsopnames en blijkt er dus niks te horen (uiteindelijk dus voor niks giga in de stress gezeten).

Zou gewoon eens opnames maken en kijken/luisteren wat je hondje precies doet als je niet thuis bent.

Veel sterkte er iig mee.


Groetjes Elvira en poot van Loekie

honden page profiel NathalieNathalie

honden foto van Nathalie

Het is jammer dat in onze huidige maatschappij de tolerantie helemaal aan het vervagen is tegenover de medemens. In het begin dat wij hier woonden, in een rijhuis dus geeneens een appartement, vond ik een anoniem kaartje in de bus, waarop stond dat mijn hond van 'smorgens tot 'savonds blafte als ik uit werken was, en dat er mensen waren die de nachtshift werkten, en dus geen geblaf kon getolereerd worden. Gezien het anoniem was en ik dus niet wist van wie het kwam, heb ik aan de achterkant van het kaartje geschreven dat er altijd te praten viel dus dat ze maar moesten komen praten, nooit iemand gezien. Later, toen ik mijn buurt wat beter leerde kennen, had ik het erover, en nu weten we ook waarschijnlijk wie dit kaartje schreef. Het zijn mensen die het niet kunnen hebben dat kinderen op straat spelen, dat er een auto voor hun raam geparkeerd staat, en zelfs niet dat de overburen hun licht in de woonkamer aanhebben met de gordijnen open, want dan schijnt dat licht in hun slaapkamer door, en kunnen ze niet slapen. Ze gaan nota bene om 8 uur al slapen. Diezelfde mensen hebben ooit de politie opgetrommeld wegens "nachtlawaai" omdat er op een mooie zomeravond nog wat buiten gekuierd werd en enkele buren samen een praatje maakten. Dit om te zeggen, vaak heb je mensen die niet gelukkig zijn als ze niet kunnen klagen, en na een tijdje hebben ook de bevoegde instanties vaak op de heupen van hen, want het zijn altijd dezelfde die klagen voor een scheet in een fles. Misschien maak je je wel ongerust over niks. Hopelijk komt alles in orde !!

honden page profiel NathalieNathalie

honden foto van Nathalie

Was er nog vergeten aan toe te voegen, dat geen één van mijn andere buren ooit last heeft van mijn hond, zo zeggen zij zelf, dat hij eigenlijk nooit blaft, alleen als de postbode langs komt want die zit aan "zijn" brievenbus. En ik heb hem ooit eens bespied via de webcam terwijl ik op het werk was, en hij doet eigenlijk niks, buiten eens door het raam turen, en slapen. De mensen overdrijven gewoon.

honden page profiel Jannie Jannie

honden foto van Jannie

Hallo,
Ik.zou vreselijk boos geworden zijn. Wat toon jij nog een fatsoen tegenover zo'n onfatsoenlijk iemand. Knap hoor. Ik had de deur dichtgedaan. Als je directe buurvrouw er geen last van heeft, denk ik dat het met Lucky allemaal wel mee valt.
Er zijn nu eenmaal zeer overgevoelige mensen en ik vind het jammer dat jij zo iemand moet treffen.
Sterkte.
Jannie.

honden page profiel  Martine, TG en Exor Martine, TG en Exor

honden foto van  Martine, TG en Exor

hoi, Nikki

zeg gewoon tegen die ouwe taart dat ze in het bos moet gaan wonen, of neen dan heeft ze last van de fluitende vogels ;-) zulke mensen moeten niet in een flatgebouw wonen, daar woon je met elkaar en tolerantie is geboden, om 4u muziek spelen lijkt me geen geluidsoverlast hoor :-) er zijn altijd mensen die een hele dag niets te doen hebben en dan maar van verveling op alles en nog wat vitten, hoop dat je een goed gesprek hebt met de huurbaas,kop op ;-)
grtjs, Martine

honden page profiel geen lid meergeen lid meer

honden foto van geen lid meer

sommige mensen zijn echt een ramp
ik ben er ook voor verhuisd
alleen deze zeur mensen hadden zelf ook een hond
en maar klagen
toen ben ik ook mijn hondje gaan testen
ging net als altyd langs achter weg
maar deze keer gelijk voor naar binnen dit konden de buren niet zien want daar zat een muurtje tussen
na een uurtje weer stiekum en zachtjes naar buiten langs voor en zo rond gereden naar achter
op het plein aan gekomen en jah hoor de buuv en die hond heeft wel een uur zitten blaffen
dus ik zeg kan niet jawel zegt ze want onze hond reageerde er ook op
dus ik weer kan niet iets duidelijker nu
zegt oh ja ik heb het zelf gehoord
dus toen zei ik
jah klopt ik ook want ik was namelijk thuis binnen
was alleen rond gelopen jammer he
met een super rode kop liep ze toen boos weg hihi
en ze heeft nooit meer lopen zeuren

groetjes elly spikey en muis

honden page profiel anneliesannelies

honden foto van annelies

Hoi Elly,

dat vind ik een goede!!! Heen en weer lopen, en dan de buurvrouw betrappen op een leugen.

Er zullen altijd van die 'zeikerds' blijven. In ons vorige huis hadden we de politie een keer aan de deur staan. We hadden destijds een paar teckels, die zouden volgens een stel aan de overkant van het pleintje de hele dag liggen te janken als ik werken was. Onze naaste buren hadden de honden nog nooit gehoord, ze blaften alleen even als de bel was gegaan.

Heb er verder ook niets meer van gehoord, poltie is bij onze naaste buren gaan vragen, kregen ze te horen dat dat ze de honden nog nooit hadden horen janken en die waren beide de hele dag thuis.
Politie is wel nog naar dat stel van het pleintje geweest, wat er gebeurd is weet ik niet, maar ze hebben me nooit meer wat gezegd.

Groetjes Annelies

honden page profiel  Martine, TG en Exor Martine, TG en Exor

honden foto van  Martine, TG en Exor

Pff, als ik dit zo lees dan heb ik toch superburen hoor, als er iets is praten gewoon met elkaar en lossen het zo op, nu heb ik wel het geluk dat de buren aan beide kanten ook huisdieren hebben, eigenlijk hebben bijna al mijn buren een hond of een kat :-D
Grtjs, Martine

honden page profiel nnatasjaannatasjaa

honden foto van nnatasjaa

pff wat een zeurburen zeg!
ik had toen we sky op ging halen wel even netjes bij mn buren vermeld dat we een pup kregen en dat ik hem als hij ging janken snachts hem toch even wou laten huilen, *(niet gelijk gaan rennen en troosten)* maar vonden ze heel goed want dan had ik er later mee plezier van! :-D

Maar zou even bij je naasten buren informeren of de hond echt veel jankt, ook al weet je bij voorbaat al dat dit niet zo is, en dan zou ik even bij de huisbaas een melding doen dat je buurvrouw erg veel overlast bezorgd door zo tekeer tegaan bij jou aan de deur! terwijl je verder van niemand klachten krijgt wegens overlast!

*(vrienden van mijn zusje hadden hetzelfde probleem. die hebben dan geen dieren maar als ze de afwas deden, dan stond de benedenbuur al aan de deur.. hun hebben toen ook een klacht ingediend omdat ze het gevoel hadden dat die man hun weg wou hebben, en uiteindelijk heeft het wel geholpen dat ze aangaven dat hij enorm tekeer ging aan de deur, en dat de naasten buren verder helemaal geen last ervaren van hun!)*
Heel veel sterkte!!

Liefs natas

Anoniem (Gast)

Lieve Nikki,
Die vrouw reageert haar frustraties op JOU af. Hoef je niet te pikken. Vraag haar op de man af of ze problemen heeft.... DAAR wringt de schoen (niet jij of je honden),

honden page profiel DebbieDebbie

honden foto van Debbie

Nou zeg .. wat een Limburgse burenliefde ..

Ik zou me er niks van aantrekken meis!
Als die mevrouw persé haar zogenaamde schoonheidsdutje om 16.00 uur wilt doen, dan stopt ze er maar een paar oordoppen in!!!
Of staat alles om 16.00 uur stil bij jullie, zelfs de auto's mogen niet op straat of zo haha.

En dat je hondje wel eens blaft .. welke hond doet dat niet?
Die van ons geven een blaf als er iemand voor het raam voorbij komt en als de bel gaat!
Dus? Ik snap niet waarom dat een probleem moet geven.

Je hebt er zeurkousen bij , pfff.
Lekker laten zeuren en lekker om 16.00 uur je muziekje aanzetten!!! En nog iets aan de volumeknop draaien O-)
Als ze dan weer aan de deur staat, zeg je sorry maar u stoort mij behoorlijk bij mijn poetswerk en mijn muziek haha.

Ik zou het idd. wel even bij de huisbaas neerleggen maar dan op een manier van, ik woon hier met veel plezier en houd me netjes aan de regels ( als die er zijn ) en ik ben er niet van gediend dat men hier zomaar aan mijn deur staat en er op zo'n toon tegen mij gesproken wordt.
Ik hoef mij niet op deze manier te laten behandelen en de volgende keer verwijs ik haar door naar u ( de huisbaas )

Bij mijn pa in het app. complex woonde een non onder hem ... nu niet meer!
Mijn pa laat om 06.00 uur de hond uit en gaat dan naar het werk.
Ze vroeg hem of ie niet aub sloffen aan kon doen op de gallerij ... want ze hoorde hem lopen ...
nou, daar vallen je vanzelf toch de schoenen van uit of niet dan?

Groetjes Debbie.

honden page profiel NikiNiki

honden foto van Niki

Vandaag bij de huisbaas geweest en hij zei van ja VOOR wij jou en de hond eruit gooien moet HEEL iets gebeuren..maar zegt hij draai muziek voor jezelf en niet voor heel de flat maar hi jzegt af en toe iets harder mag best..(overigens had hij een klacht liggen voor muziek overlast maar niet van mij)
Hij zegt als Lucky ECHT heel de dag blaft had hij allang klachten gehad van andere mensen ook. MAAR hij zei houd het eens in de gaten en probeer er dan iets aan te doen als het echt zo is want het is eecht niet leuk om de hele dag een blaffende hond om je heen te hebben..

Goed begrijp ik...
Dus bij deze..:
Stel ze blaft echt de flat bij elkaar (al luister ik met regelmaat en als ik wegga hoor ik niets en bij terugkomst ook niet..OFWEL ze is echt doodmoe van het blaffen dan natuurlijk haha...Vandaag heb ik Lucky meegenomen naar mijn werk en we waren naar kinderstad geweest, bij thuiskomst was de buurhond harstikke hard aant blaffen en Lucky niet...!!! Vreemd dan toch?
Kwi lgeen blafband kopen dus ja tips zijn wel welkom...

Verder vond de huisbaas dat ik mi jer niet zo druk om moest maken en hij zei ook van waarschijnljk heeft die vrouw een rotdag gehad en op jou afgereageerd..

Maar ja goed...
Gelukkig werk ik deze maand niet vaak maar ALS ik werk wel een hele dag...Dus zou eigenlijk een oppas uit de buurt moeten hebben waar ik Lucky een keertje kan 'dumpen'

honden page profiel amparoamparo

honden foto van amparo

Ik vond die tip met de cassetterecorder een goed idee, zo kan je er tenminste achterkomen of lucky echt blaft of dat die vrouw gewoon zit te zeiken...

Daarna kan je altijd zien wat je doet ;-)

honden page profiel NikiNiki

honden foto van Niki

Laat het nu zo zijn dat ik zo'n ding niet heb.
We hebben er wel een cd speler maar er zit geen casetteding meer op.
Mijn fotocamera neemt wel op maar max. een uurtje denk ik...ALS hij al zolang opneemt...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Even Mijn Ergernis Kwijt.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^