Wie poepte er ineens in huis?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SproetjeSproetje

Hoi,

We zitten met een groot probleem. We hebben twee honden een baegle van 6 en een tervuerense herder van 4 waar we dol op zijn.

Maar nu ineens begint er 1 van de twee te poepen in huis. Daarnet heeft mijn vriend de beagle betrapt die stond in de hoek van de kamer te poepen nadat mijn vriend was thuis gekomen. S,ochtend hoort mijn zoon de honden uit te laten. En we denken dat het nu niet goed gebeurd aangezien de grote hoop. Maar vanacht heeft er ook eentje zitten poepen en toen heb ik het maar stilletjes opgeruimd maar ik had ze nog samen met mijn vriend om een uur of twaalf uitgelaten dus ik snap niet waarom er dan ineens s,nacht nog poep ligt.

Het is nu al 5 dagen aan de gang zo eingenlijk sinds Billy gestopt is met zijn kuur antibiotica. En hij is gestopt met het dieet voer van Royal Canin. Tja je gaat van alles denken en je probeert maar te raden waardoor het komt.

Hebben jullie nog tips voor ons onze honden gaan 4 x per dag uit. En krijgen 2 x per dag eten.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wie poepte er ineens in huis?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Kan het niet zijn omdat die op ander voer zit nu dat die gewoon ook op andere tijden moet poepen?

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

wat geef je nu aan voer?

honden page profiel SproetjeSproetje

Daar zat ik ook al te denken.

Maar het is vannacht gebeurd en daarnet weer dat is eigenlijk al 2x op een dag er moet toch genoeg tijd zijn voor hem om een keer te poepen.
Ik denk ook dat we ze verlopig ook niet meer los laten lopen voordat ze gepoept hebben zodat we zeker weten dat er gepoept is.

Ik ga zo eens de dierenarts bellen i.v.m. die antibiotica of dat er iets met te maken heeft.

honden page profiel SproetjeSproetje

Ze krijgen cavom

honden page profiel SproetjeSproetje

Net toch nog even de dierenarts aan de lijn gehad met de antibiotica kan het niets te maken hebben. Ik mag geen blikje meer door het voer doen.
De honden mogen alleen loslopen na het poepen en moeten vannacht toch apart slapen.

Zelf ga ik maar een schema maken zodat iedereen iets kan invullen zodat we zien we wel gepoepte heeft buiten en wie niet. Aangezien 3 verschillende personen ze uitlaten.

Eens kijken of het werkt.

honden page profiel SproetjeSproetje

Ze zei ook dat dit voer waarschijnlijk voor meer darmbeweging zorgde dan normaal was en hij daarvoor het voer niet goed kon verwerken.

Hij moest eigenlijk weer op dieet maar dit raad ze nu af omdat het zorgt voor ook weer meer darmbeweging. Dus dit voer moet die verlopig houden er vanuit gaande dat het idd de beagle is.

Laten we niet hopen dat de een aan de ander nu heeft laten zien dat het okee is om binnen te poepen want dat gebeurt ook nog wel eens :'(

honden page profiel Daniela Daniela

honden foto van Daniela

het kan idd zijn dat het door het voer komt.

mijn honden hebben daar namelijk ook last van het is dan geen kwestie andere tijden uit laten maar gewoon vaker moeten poepen.

mensen kunnen daar ook last van krijgen.

zo heb ik verschillende soorten voer uit geprobeerd mijn labrador heeft zelfs door sommige soorten obstipatie overgehouden nou dan maar weer snel terug naar het voer wat wel werkt.

succes

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wie poepte er ineens in huis?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: waka's puppies alweer 5 weken!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^