even voorstellen..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Stefanie & ChelseaStefanie & Chelsea

honden foto van Stefanie & Chelsea

Hallo,

Mijn naam is Stefanie, 24 jaar en woonachtig in Rijnmond.
Mijn hond heet Chelsea, 14 mnd en zij is een AmStaff.

Wat mij na dit verhaal een trotse eigenaar maakt is...

Ik heb in een hele rot periode gezeten met mijzelf. Ik had me katten en vriend maar er was gewoon een leegte en die kreeg niemand gevuld. Ik kwam nergens, mijn vriend werkte en ik zat daar maar... mijn vriend en ik overwogen toen om voor een puppie te kijken, alhoewel ik een Pitje wou en hij een Stafford kozen we toch voor een Stafford. Onwetend en voor mij ook onervaren zijn we er aan begonnen. Hij heeft in zijn pubertijd een Beagletje gehad heel kort maar dat was niet echt te vergelijken dus we zagen wel hoe het ging lopen. Rocky was zo klein en alleen, en die scherpe mini tandjes geklemd om mijn hand was ik ook wel een beetje beu, we kozen voor nog een hond (!)(wie doet zoiets, denk ik dan nu bij mezelf haha) Jaaa daar was Chelsea, oke daar ging ik dan als onervaren en onwetend wat honden betreft moest 2 puppies van 12 en 13 weken jong in mijn eentje opvoeden. Wat had ik mezelf aangedaan??? Ik zat met mezelf in de knoop, 2 drukte makertjes erbij in huis die elkaar alleen met rust lieten als ze lagen te slapen *zucht* maanden heb de computer snikheet aangestaan om van alles te weten te komen over puppies. (ja en dan de rest nog) Mijn geluk was dat Chelsea het onderdanige hondje was en alles wat ik Rocky leerde, leerde ik Chelsea ook (2 vliegen in 1 klap) Chelsea leek een heel onzeker hondje, erg onderdanig, verlatingsangst(!!!!) binnen en buiten met de staart tussen de benen. Speelde niet mee met Rocky als hij met andere hondjes aan het spelen was. Nee, mevrouw ging tussen je voeten geklemd staan. Ik heb al die tijd 2 honden verzorgt tot we besloten niet meer samen te blijven wonen (niet vanwege hun hoor!) en ik met de 10 maanden oude Chelsea naar Rijnmond verhuisde. Weer een puinhoop, wat moest ik nu? We zijn naar een oude kennis gegaan, daar hebben we 3 maanden gelogeerd tevens de 3 verschrikkelijke maanden in mijn leven om met zo'n ontspoorde, doorgedraaide mafkees te wonen! Chelsea is nu bijna 14 maanden, maar in die 4 maanden hebben wij een wereld band met elkaar geschept, zijn we dikke maatjes en onafscheidelijk. O-) Voorheen had ik dit totaal niet en zij ook niet met mij. Chelsea is ook zoveel veranderd de afgelopen 4 maanden ze is leuk, lief, knuffelt heel veel met me en geeft kusjes, lomp, spontaan, grappig, dol enthousiast, leuk met kinderen/dieren echt ik sta perplex hoe een hond zo kan omschakelen! Ik wist ook niet hoe ik het moest aanpakken omdat zij alles leerde van Rocky, maar eigenlijk ging alles vanzelf alsof ze mij met alle respect hielp in die shit periode. Ik heb inmiddels heel veel geleerd van honden, mede dankzij HP :-) We zijn inmiddels een maand uit dat mesthok en hebben tijdelijk ons eigen stekkie, eigen spulletjes, gezondheid, blijdschap en RUST. We gaan samen vooruit en gaan nog een hoop van elkaar leren ;-)
Al met al vind ik best dat ik mag zeggen een trotse eigenaar te zijn van een geweldige Amerikaanse Stafford! Mijn allesie!

Groetjes en een pootje

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "even voorstellen.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny 3 doggies

honden foto van Liesbeth/Skinny

hoi

Skinny woont in februari 2011 4 jaar bij ons,ze is een gedumpt fokteefje van een broodfokker. Bijna 4 jaar geleden kwam ze bij ons aanlopen,na een weekend bij de DA te zijn geweest,mocht ze voorgoed bij ons blijven.
Van een heel bang hondje ,die de eerste weken alleen maar met de staart tussen de benen liep,is het nu een redelijk sociale hond geworden.
Ze is gek op de kids,en op mij natuurlijk :-D
Ze is en blijft bang voor grote onbekende honden.
Heeft 1 grote vriendin,waar we bijna elke morgen een grote wandeling mee maken.


Ze heeft zich goed aangepast,wat we eigelijk niet hadden verwacht,we hopen nog lang van haar te mogen genieten :-D


gr Liesbeth en Skinny

honden page profiel Stefanie & ChelseaStefanie & Chelsea

honden foto van Stefanie & Chelsea

Altijd fijn om te lezen zo'n happy end :-D

honden page profiel happyjan*happyjan* 3 doggies

honden foto van happyjan*

hoi ben jan en zeer trose eigenaar van happy ben 48 jaar en al op pensioen probeer ook altijd posetief te denken greets O-)

honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco 3 doggies

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Hallo allemaal

Ik ben Marty trotse eigenaar van Sam de Labrador met een vleugje Golden.
En 1 van de weinige mannen hier op HP :'(
Sinds een goed jaar actief op Hondenpage, en probeer altijd de humor erin te houden haha.

honden page profiel diane en tankdiane en tank 3 doggies

honden foto van diane en tank

tank kwam bij ons nadat we murdoch hadden verloren aan botkanker, ik vond het te leeg in huis en ik miste mijn maatje.
heb ik nog steeds hoor maar heb een mooie opvolger die veel trekjes van murdoch heeft.
hij zal wel trots op me zijn dat ik niet meer zo veel verdriet heb.
tank is een heel ander ras dan murdoch maar mijn man is er mee opgegroeid dus was de keuze snel gemaakt.
wel wilden we er een hebben van een goede fokker dus hebben we een trip gemaakt van bijna 3 uur maar het was het allemaal dik waard. super lieve mensen met het hart op de je juiste plek en ik was gelijk verkocht toen ik tank in mijn armen kreeg met als resultaat een zuigzoen op mijn arm als aandenken.
toen kregen we elke week veel updates van de pups en veel foto's en zo zag je het kleine boefje groeien en lekker stout zijn met zn zusje pixie.
toen we hem gingen ophalen werden we weer zo hartelijk verwelkomt en even gespeeld met de pups die al enorm gegroeid waren en toen naar huis rijden.

eerst zat hij te piepen want hij miste zijn mama en broer en zusjes maar uiteindelijk toen we thuis kwamen duurde het geen half uur of meneertje liep al rond zo van dit is mijn huis met mijn speeltjes.
mijn ouders wisten nog van niks maar hadden wel een vermoeden dus die belden zo van zijn jullie wezen kijken voor een pup, wij echt zo van hij is er al dus sávonds kwamen ze en waren gelijk verknocht aan hem.
we hebben veel tijd gestoken in het opvoeden en zijn nog steeds bezig maar hij is zo veranderd van een boefje die aan het bijten was op alles naar een lieverd waar je mee kan knuffelen en stoeien en lekker kan wandelen.

we zitten op curus en vinden het erg leuk om het te doen echter blijven liggen een minuut duurt wel erg lang en dat lukt dus niet dus we denken dat we het examen niet halen ach ja dan doen we het nog een keer of misschien niet ,we zijn er nog niet over uit.

kortom ik heb weer een nieuw maatje in mijn leven waar ik voor door het vuur gaat.
murdoch blijft altijd bij me in mijn hart en daar zit ook al een stuk van tank wat nog steeds aan het groeien is.
groetjes diane en tank

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Mijn naam is Wichita en ik ben de trotse eigenaresse van Ashley een chihuahua, Abby een sheltie en onze nieuwste aanwinst Eevee een dochter van onze Abby.

En wat mij op het moment trots maakt op mijn honden...

*Ik ben trots op Ashley dat ze zo goed omgaat met Abby's kleintjes ondanks dat ze soms echt wel een beetje grumpy is en er geen zin in heeft. Ik ben trots op haar dat ze ondanks de kou toch af en toe naar buiten gaat en ze na alles wat we in het begin hebben meegemaakt nu zo een nette en lieve hond is :-)!

*Op Eevee ben ik trots omdat zij nu al zo goed luisterd en leergierig is en ik haar zo prachtig mooi vind O-)...

*En last but not least... Op Abby ben ik trots omdat zij zo een geweldig goed moedertje is voor nu alweer haar 2e nestje en zo veel om de kleintjes geeft. Ik ben trots op haar leergierigheid, haar vriendelijkheid en haar leuke sociale karakter!

honden page profiel Wen's stuiterballenWen's stuiterballen 3 doggies

honden foto van Wen's stuiterballen

Mijn naam is... het lijkt wel wie van de drie :-) .. Wendy. Ik ben de trotse eigenares van Kluif een Prazsky Krysavik.
Ik stop altijd zoveel veren in haar .... als ze het weer eens goed doet en ze doet het altijd goed. Nou oké bijna altijd. Soms denk ik wel eens door al die veren dat ik een pauwtje heb. Zelf krijg ik ook veren in dat zelfde lichaamsdeel gestopt waardoor, ik wel eens het idee heb dat ik niet meer kan gaan zitten. ;-)
Ze is gewoon de mooiste liefste en knapste hond die ik ken. Wilde zeggen van de wereld maar, dat vinden jullie ook allemaal van je hond.
Stefanie respect!

honden page profiel Nadine Nadine goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Nadine

hoi mijn naam is nadine ben getrouwd en heb 3 kinderen.
2 honden (briard)reu van 2 jaar en half
teefje van bijna 3

We wonen in belgie.
we hebben altijd staathondjes gehad.
we hadden een heel mooi langharig reutje.
we besloten om er een hond bij te nemen.een grote !

veel opgezocht en naar de bib gegaan.
We hadden ons ras gevonden !!! een bergomasco.
nu was er een probleem er was maar 1 fokker in belgie en die had maar heel wijnig een nestje.en er moest vraag genoeg zijn,dat was dus niet.
in hondenboeken vonden we dat de bergomasco hetzelfde was als de haren glad waren als de briard.
bergomasco vervilt.
karakter was hetzelfde.

dus begonnen we te dromen van een briard maar we vonden een rashond zo duur.
we besloten op zoek te gaan naar in asiels,en op een dag plots vonden we er 1 onze droom om zo een prachthond te hebben was uitgekomen!!!.

we gingen sanderdaags naar het assiel maar kregen te horen dat hij was geschoren.ohhh dat groeid wel terug bij dachten we.
dan gingen ze hem halen mager! vel over been!
we vonden het zo een zielig hoopje dat we besloten om hem mee te nemen we zouden boy een gelukkig leven geven.
dierenarts gebeld moest hem pupybrokken geven om aan te komen hij was volgens assiel 2 jaar maar volgens dierenarts veel ouder.

fier ging ik eten halsbandje kluifjes kopen.
savonds mocht hij mee bij ons slapen samen met ons klein hondje.

sanderdaags sm sloeg het noodlot toe.
ik gaf boy eten en hij draaid om ziet ons hondje in de keuken staan en valt aan bijt hem.gooit hem rond als een lappepop,
neemt hem mee naar buiten en blijft bijten en mijn kleine schat piepte en we konden niks doen ik en mijn dochter van 15 toen hebben alles geprobeerd om hem te doen loslaten.

plots liet ie los en mijn kleine lucky licht daar zachtjes piepen bloed overal.
dierenarts gebeld ze kwam er direkt aan.
ze heeft ook naar assiel gebeld ze hebben hem komen halen en onze droom onze eerst zo lieve boy was veranderd in een monster.hij heeft spuitje gehad.
ons kleintje had 3 keer zijn lip doorboord bijt en rijtwonden van 9 cm van buik tot aan de ribben .
ze heeft hem kunnen redden.

onze droom was weg onze boy onze briard nooit wou ik nog een hond uit assiel,maar hij bleef door ons hoofd spoken.was zo verdrietig om onze briard en gelijk heel boos.
contakt opgezocht met de rasverreniging.
maanden met mensen contakt gehad met fokkers die ons lieten zien dat een briard niet was zoals ik dacht een aanvalende hond.

omdat we echt geen assielhond meer wouden besloten we een pup te kopen met stamboom.

mijn leven en wereld is zo veranderd sindsdien.
we hebben veel mensen leren kennen zijn ingeburgerd in de show.gaan nu internationaal.
gaan naar shows in duitsland, nederland belgie en volgend jaar frankrijk.

heb vrienden in duitsland en nederland heb dagelijks contakt met ze.ongelooflijk hasco zijn paps in duitsland en zijn mams van belgie die hoor ik bijna dagelijks supper.
bayla komt uit duitsland en echt ze zijn vrienden voor het leven.

en nu verwachten we ons eerste nestje :-)rond 18 december
lang verhaal he

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

Hallo allemaal :-D

Ik ben een trots baasje van 3 japanse spanieltjes.
Quinty,Fleur en Roos.
Ben super trots op mijn mooie lieve dametjes :-D

Gr Marscha :-D

honden page profiel millymilly 3 doggies

honden foto van milly

goede middag iedereen
ik ben heel trots op al mijn dieren man en kinderen
ik heb 2 chihuahua s die niet zo klein zijn en het daardoor heel goed doen daar ben ik trots op
ik heb dit jaar 2 japanse spaniels verloren heel droefig
maar heb nu een pupje en die maakt me heel blij en
heeft veel van mijn overleden schatten
als ik met hem loop loop ik als een trotse pauw
ik ben gewoon stapel op mijn dieren
7 katten en 3 hondjes 2 kinderen en een lieve man
trots trots en trots

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Hallo allemaal.
Ik ben Corrie Koopman en we hebben 2 borderterriers van Bijna 2 en een van 1 jaar.

honden page profiel monique budo & bailymonique budo & baily

honden foto van monique budo & baily

j

honden page profiel monique budo & bailymonique budo & baily 3 doggies

honden foto van monique budo & baily

:-)

honden page profiel SuusjeSuusje 3 doggies

honden foto van Suusje

Hoi Hoi,

Ik zal me ook even voorstellen, ik ben Rashja en ben een Boheemse Herder meisje. Eigenlijk is de officiele naam van mijn familie 'Chodsky Pes' en zijn we de nationale honden van Tsjechie. Mijn baasjes hebben mij helemaal in Duitsland gevonden en toen ik oud genoeg was om de wereld te verkennen mocht ik met ze mee, wat een avontuur! Hier in Nederland kennen de meeste mensen mijn uiterlijk en karaktertrekjes nog niet echt. en mijn famielie is zelfs in de meeste europeese landen nog niet erkend... Ik zal even uitleggen wat ik in grote lijnen voor hondje ben... Mijn kleuren zijn zoals een rotweiler alleen soms zijn de aftekeningen wat vervaagd. Zoals bij mij, ik ben heel donker. Dat vinden mijn baasjes juist heeeel mooi zeiden ze tegen mij! Verder ben ik ongeveer even hoog als een border Collie maar wel steviger haha. Ik heb een dubbele vacht en kan dus heeeel goed tegen de kou. Ik zijn in de sneeuw spelen samen met een frisse duik nemen in het water dan ook twee van mijn favoriete dingen. Ik vind alles interressant en wil met iedereen vriendjes zijn! Hondjes kindertjes grote mensen, maar het liefst hondjes en kindertjes want die gaan echt samen met mij rennen!!!hahaha Mijn baasjes vinden mij een echte knuffelherder! Ik kan ook wel blaffen en stoer doen om mijn roedel te beschermen maar eigenlijk ben ik helemaal niet stoer... ik doe alsof... niet doorvertellen he, maar als een andere hond dan stoer terugdoet en naar mij toe rent dan laat ik meteen merken dat hij/zij wint en boven mij staat... maar dan heb ik in ieder geval toch geprobeert stoer te zijn... Mijn baasjes zeggen altijd al dat ik niet stoer hoef te doen, want hun beschermen mij wel als er iets gebeurt. Van hun moet ik gewoon lekker ontspannen doen bij andere hondjes en lekker spelen! En ik moet zeggen dat bevalt me wel! Voor mensen die nog meer van mijn ras willen weten heeft mijn baasje een link van mijn geboorteadres op haar profielpagina staan. Niet te lang kijken want dan zou je zo een nichtje of neefje van mij adopteren hahihi...

Een lik van mij, Rashja

honden page profiel JojoJojo 3 doggies

honden foto van Jojo

Heeii heeii,

Ik ben Joanna 20jr.
Ik en mijn vriend zijn trotse eigenaar van 2 liefe hondjes. Jayden Onze pup australian kelpie, 9weken waar we heel trots op zijn omdat ie het zo goed doet!
En onze liefe Dwergpincher raytje,1half jaar.

groetjes, joanna,raya&jayden

honden page profiel debby debby 3 doggies

honden foto van debby

ik ben debby en heb een hederx en een bouvier

ik ben altijd trots op mijn honden zelfs als ze bananen in hun oren hebben .

want 1 ding weet ik van beide zeker ze gaan voor mijn gezin door het vuur en wij voor hun

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

honden page profiel johnny en de bulldogsjohnny en de bulldogs 3 doggies

honden foto van johnny en de bulldogs

hallo ik ben johnny en ik ben de trotse eigenaar van 3 amerikaanse bulldoggen,rocco,diesel en kyra

honden page profiel sam sam 3 doggies

honden foto van sam

hey, ik ben Sam de trotse eigenaar van jessy. ze is een langharige teckel en is 1,5 jaar. Ik, ik ben 13 jaar. Ik zit in Geel op school en doe de richting moderne sport wetenschappen. i ;-) y jessy

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "even voorstellen.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Als een vetbult is opengeklapt....
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^