Dit is echt belachelijk!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Kim en Mika!!Kim en Mika!!

honden foto van Kim en Mika!!

@ Diane:
Idd is er bij deze mensen een steekje los!!
Wat zijn volgens hun dan hondenliefhebbers??

Echt heel lammer dat je op deze site niet kunt reageren op een frum of iets dergelijks.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Dit is echt belachelijk!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Kim, dat doet zeer, zeker als je zelf zo,n hond hebt, maar negeren is het beste dat je kunt doen, je weet het allebeste van je eigen hond dat je een goeie hond hebt, negeren.

ik weet wel dat dat moeilijk is, want als ze dat van mijn hond zouden zeggen zou ik ook boos erop zijn, maar negeer het, hoe moeilijk dat ook is. :-D

honden page profiel Kim en Mika!!Kim en Mika!!

honden foto van Kim en Mika!!

Ja dat is waar maar ik snap niet dat mensen hier een site op internet over kunnen openen en dan zelf zeggen dat dat een site is voor honden liefhebbers.

en dat het pittbull ras een moordend ras is.
echt te gek voor woorden

honden page profiel ericaerica 3 doggies

honden foto van erica

:'( bah wat een verschrikkelijke site. die mensen sporen echt niet. :'(

honden page profiel Roxy , Bonky en DaisyRoxy , Bonky en Daisy 3 doggies

honden foto van Roxy , Bonky en Daisy

Deze zwaar belachelijke site heb ik idd al eens eerder gezien.
Ik vind het zo'n bull sh*t wat erop staat en ik vind het verschrikkelijk respectloos naar de hond toe.
Dit zijn van die bangpraterij sites ik vind het echt waardeloos dat mensen zo iets doen :'(

honden page profiel isabelle isabelle 3 doggies

honden foto van isabelle

O-) en omdat er telkens weer topics worden geopend met linkjes naar dit soort sites, komen ze hoger in de zoek resultaten van Google terecht en kunnen nog meer mensen ze vinden..

geweldig.. :'( O-)

honden page profiel Gerina, Timo en ZendéGerina, Timo en Zendé 3 doggies

honden foto van Gerina, Timo en Zendé

Ik zeg altijd maar zo: Verstand komt met de jaren en bij sommige mensen nooit. De mensen die deze site gemaakt hebben praten naar hun verstand en kennelijk hebben ze dat dus niet veel.

honden page profiel Tara de bordercollieTara de bordercollie 3 doggies

honden foto van Tara de bordercollie

heb net gekeken en ik vindt het grote onzin maar je zou nu eigenlijk een site moeten oprichten tegen de mensen die een hondenras mindervinden want aan iedere hond is wel wat op te merken maar dan verlaag je jezelf tot hun niveau en dat moet je al helemaal niet doen :-D

honden page profiel Thera, Kyra, Tess en LivThera, Kyra, Tess en Liv 3 doggies

honden foto van Thera, Kyra, Tess en Liv

Als je hond is aangevallen door welk ras dan ook, dan ga je ongewild toch oppassen voor dat ras, dit gaat wel erg ver! Te ver!

honden page profiel fortunafortuna 3 doggies

honden foto van fortuna

ik kende hem ook,en kan er alleen maar om lachen:als je een pittbull of andere vechthond aan ziet komen,ga dan op de grond over je hond heen liggen.
hahahaha,ja,dat zal helpen,dus als ik morgen iemand ineens over zijn hond heen zie duiken,als ik met mijn "vechthond" loop,dan weet ik waar die heeft gezeten op internet.zoiets verzin je toch niet?
trouwens,een dogo is een jachthond,en is nooit gefokt als vechthond.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Isabelle heeft wel een goed punt, ik zet m alleen om die reden op slot zodat we hier even met het team over kunnen overleggen.

honden page profiel fortunafortuna 3 doggies

honden foto van fortuna

reageren heeft trouwens ook geen zin,want je krijgt geen antwoord.

honden page profiel FayFay 3 doggies

honden foto van Fay

Ik ben aan de eene kant wel blij dat er dit soort site´s zijn, het laat duidelijk zien wat er gebeurd als jij je hond niet onder controle hebt.

Om voorbeeld te geven, akita inu, is een zogenaamde gevechtshond, het ging mee met de samourai, waakte verdedigde, en heeft een sterk karakter, nu is die leuke hond in een geweldig mooie film gekomen, hij word afgedaan als een hele leuke lieve hond, dat zijn het ook, want als ze die camera in een hoek van 90 graden hadden gedraaid, had je daar allemaal trainers van dieren zien staan.

Nu gaat een naief hondenbaasje opzoek naar informatie over de akita, in al die reclame boeken die we encyclopedie noemen, allemaal prachtige foto´s erbij, er word in 100 zinnen uitgelegd hoe prachtig en hoe sterk die honden zijn, dat eene kleine zinnetje van ze hebben een consequente opvoeding nodig zijn en een sterke baas, ach dat staat ergens in een hoekje verstopt tussen allemaal prachtige foto´s

Op zo´n site staat ook de harde werkelijkheid, wat als je niets aan opvoeding doet, wat als jij als baas niet sterk genoeg bent om je hond in de gaten te houden, wat als je hond wel ontsnapt wat kan die dan uitspoken.

Inplaats van erover fitten kun je beter ook het voordeel zien, het schud mensen ook wakker, want om heel eerlijkte zijn, iedereen prijst hier zijn ras maar de lucht in hoe lief en hoe schattig ze wel niet zijn, maar ik zie nergens staan ik heb toch wel anderhalf 2 jaar training erachter zitten, en je moet een consequente baas zijn, nee er word hier verteld lekker op bed zo lief voor de kinderen enz enz enz.

Heb het al eens eerder gezegd en zeg het nu ook weer als jullie iets meer de nadelen zouden bedrukken en hoeveel tijd je in een hond moet steken waren er niet van dit soort sité´s want dan gingen potentiele hondenbaasjes meer nadenken voor ze een schattige pup ophaalden en dat geld eigenlijk wel voor elk ras

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Dit is echt belachelijk!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: soort verlatings angst
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^