Mannen en vrouwen verschillen nogal.......

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Odielah & friendsOdielah & friends 3 doggies

honden foto van Odielah & friends

Geloof helemaal niet dat een man eerder respect of iets dergelijks afdwingt bij een hond. Zie toch wekelijks bij Cesar Millan dat het eigenlijk niks uitmaakt, maar dat het alleen te maken heeft met de energie die je uitstraalt naar je hond toe.

Mannen en vrouwen verschillen ja, dat is pijnlijk duidelijk af en toe, maar of de hond daar verder echt iets van merkt als je consequent bent valt denk ik te betwijfelen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Mannen en vrouwen verschillen nogal......." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ericaerica 3 doggies

honden foto van erica

bij ons is mijn vriend eigenlijk iets strenger en consequenter. O-) nee is toch echt wel nee bij hem. maar hij kan ook ontzettend veel met booster knuffelen. met spelen is hij weer wat ruwer dan dat ik ben. mijn vriend zegt altijd "hij trekt altijd meer naar jou toe". oke booster ligt `s avonds altijd bij mij op de bank. maar als mijn vriend thuis komt van zijn werk gaat booster altijd een half uurtje bij hem liggen, dat is gewoon standaard elke dag.

honden page profiel Ronald van Jocey en MatchyRonald van Jocey en Matchy

honden foto van Ronald van Jocey en Matchy

Het is zo leuk om jullie reacties te lezen en ook zo herkenbaar. :-D

honden page profiel Roxy , Bonky en DaisyRoxy , Bonky en Daisy 3 doggies

honden foto van Roxy , Bonky en Daisy

Mijn man is niet zo veel met de training bezig dat is echt mijn terrein.
Wat ik wel merk is dat ik veel meer geduld heb met de hond dan mijn man.

honden page profiel Dewi • Promise • DuukDewi • Promise • Duuk 3 doggies

honden foto van Dewi • Promise • Duuk

Hier in huis ben ik de roedelleider, de opvoeder, de ouder, de feeder, de knuffelaar, de trainer, de verzorger, de wandelaar, de steun en toeverlaat. Kortom ik ben hun allesie.

Maar ik moet ook zeggen dat ik doordeweeks met ze alleen leef, en mijn vriend (int. chauffeur) komt daar in het weekend bij. Hij is gek op hun en zij op hem, maar in een heel andere mate dan wat ik met ze heb.
Toch is het wel lekker dat hij in de weekenden kleine dingen mbt de honden van me overneemt. Alleen wel op zijn manier uiteraard, en daar kan ik dan weer moeite mee hebben.

Pffff, vrouwen.. ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Mannen en vrouwen verschillen nogal......." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Lotgering vers vlees
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^