Vroeg wakker

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Angelique & DoenjaAngelique & Doenja

honden foto van Angelique & Doenja

Sinds een weekje slaapt Doenja beneden in de bench, ze werdt me te groot en te zwaar om elke keer die trap af te lopen. Ze doet het verder prima daarin alleen heeft ze nu de rotgewoonte om tussen 5 en half 6 me wakker te joenken. Ik ga dan als een speer naar beneden om haar naar buiten te laten en mevrouw loopt vervolgens een uur te snuffelen in de tuin voordat ze haar behoefte doet GRRRRRRRRRRR. Als wij savonds naar boven gaan is dit meestal zo rond een uur of 10, en dan heb ik toch een grote ronde met haar gemaakt(ong.20 min)

Wat kan ik doen zodat ik een uurtje langer kan blijven liggen???


Greets

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vroeg wakker" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda 3 doggies

honden foto van Mirjam en Curly Koda

Dat wordt vanzelf beter ze is nog jong. Toen Koda zo jong was was hij ook vroeg wakker dat wordt langzaam aan steeds later.

Gewoon geduld hebben dus.

honden page profiel Ina en BorisIna en Boris 3 doggies

honden foto van Ina en Boris

Helaas...... geduld hebben, ik ben zelf altijd heel vroeg maar merk aan Boris dat hij steeds langer blijft liggen, dus....er is hoop, hihi.
groetjes Ina.

honden page profiel Antoinet & LunaAntoinet & Luna 3 doggies

honden foto van Antoinet & Luna

Dat wordt vanzelf wel beter als ze ouder wordt. Misschien heb ik wel 'n tip zodat je weer sneller in je bedje ligt: haar ook aan de riem doen als je ze in de tuin laat plassen. Ze wordt dan niet afgeleid bij waar ze eigenlijk voor buiten is: plassen! Daarna gelijk weer naar binnen dus niet laten spelen. Zo leert ze dat deze eerste plaspauze ook niet echt leuk is en alleen bedoeld is om te plassen.
Succes ermee!

honden page profiel loekieloekie 3 doggies

honden foto van loekie

ja om 10 uu is erg vroeg ik ga om half 12 uit met onze pup en dan wordt hij rond 7 uur wakker en dan piept hij om uit te gaan
weet niet hoe oud hij is maar de mijne is al 5 maanden en hij kan het ook niet ophouden
toen hij 4 maanden was was dat ook rond 5 6 uur
dus even opstaan en hem uit laten anders vind je mischien iets in huis en dat zou jammer zijn

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marit

De hond is van 7 april of van 4 juli?

Kan ze nog niet goed haar plas ophouden dan?

Ik zou niet toegeven aan haar door naar beneden te racen als je haar hoort. Blijf zelf rustig, neem haar aan de lijn mee naar dee tuin, geef haar even kort de mogelijkheid om een plasje te doen. Doet ze dat niet? Dan gaat ze weer naar binnen in de bench.

Desnoods geef je haar 15 mins later nog een kans. De lol is er zo snel af, ze leert dat ze even mag plassen in de tuin en meer niet.

Gaat ze dan weer tekeer? Niet toegeven. Evt kun je vanaf boven op neutrale toon in een zinnetje zonder komma's haar even toespreken .

Maar of de pup nou van juli of april is, ze begint aardig haar zin te krijgen met haar gejoel :-)

Ik bepaal wanneer ik opsta en wanneer de dag begint en wanneer ik de honden uit hun bench haal. De jonge puppen haal ik 's ochtends wel even uit de bench voor een plasje, maar die gaan daarna - aldanniet met kauwstaafje - weer in de bench en haal ik er pas uit als dat mij uitkomt

honden page profiel Angelique & DoenjaAngelique & Doenja

honden foto van Angelique & Doenja

Okay..... weer een hoop geleerd. Doenja is van april trouwens dus nu 7 maanden. De reden dat ik zo snel beneden ben is, ik wil niet dat de buren gaan klagen, snappen jullie, nu hebben ze dat gelukkig nooit gedaan ze hebben zelf ook honden en snappen het allemaal wel(gelukkig maar dan)maar ik vind het zelf ook vervelend. Maar goed....kwa zindelijkheid gaat het eigenlijk super, al weken niks meer in huis of bench :-D . Dus ik ga jullie tips eens opvolgen en kijken of dat werkt.

Bedankt allemaal

Greets

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vroeg wakker" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^