gratis chihuahua pups?????

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NynkeNynke 3 doggies

honden foto van Nynke

Ik krijg niemand aan de lijn O-)

Ja ofcourse anoniem hahaha.. En inderdaad het is een heel ander nummer! Waar dus niet opgenomen wordt!

Dit is inderdaad wel iets voor undercover.. Alleen het traceren van die mensen wordt moeilijk. En ik denk dat als ik er toch een stokje voor steek.. Ik gelijk afscheept wordt :'(

Hoe kan ik op een slimme manier even aftroggelen.. Hij heeft de reis al geboekt zogenaamd. Dus officieel Zou ik er zaterdag een mooi dagje van kunnen maken. Alleen heb ik aan die bevestiging niet genoeg denk ik!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "gratis chihuahua pups?????" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel nnatasjaannatasjaa 3 doggies

honden foto van nnatasjaa

niets nieuwsgierig maar ook s dat nr anoniem gebelt
maar dit is gewoon een telefoonnr dat ze zelf hebben, want je word doorgeschakeld naar de voicemail, als het echt zou zijn werd je in wacht gezet of kreeg je tijden dat je kon bellen,..

zulke mensen zouden ze zware straffen moeten geven!!!

honden page profiel NynkeNynke 3 doggies

honden foto van Nynke

Haha ja precies!
Het is gewoon een standaard nummer!
Stinkend zaakje!!

Enne Marit.. inderdaad ik naai ze wel. Maar ik hoop dan ook dat het tot een oplossing komt. Ben hier zo klaar mee.. Dit is nog maar een klein voorbeeld. Waarschijnlijk zijn er al tal van mensen die erin getuind zijn! Het enige wat ze hoeven te veranderen aan die mail is de datum.

Enne was tysie maar een stoere rottweiler.. Hij doet zijn naam niet echt eer aan haha.. Een te goede loebes! :-D

Maar goed eens afwachten op de volgende mail. Die e-mail die erbij staat hoef ik niet te gebruiken. Die hebben ze simpelweg ook al in het bezit!

honden page profiel CelineCeline 3 doggies

honden foto van Celine

dat wat natasja al zij is idd helemaal waar !

maare als ze toch al geboekt hebben kun je toch zeggen dat als het diertje aankomt dat je daarna betaald ??
het geld is toch al uitgegeven aan het ticket!

zit je zometeen met een chi ;-)

honden page profiel NynkeNynke 3 doggies

honden foto van Nynke

Ja maar dat is de hele clu. Maar dat kan niet! Want hij wil juist het geld dat ik hem voor die tijd stort. Gebruiken om de vlucht van de hond te betalen.

Maar dat werkt echt niet zo... Hij hoort het mij gewoon makkelijk te maken.. Vlucht betalen, ik haal netjes het diertje op.. En ik betaal daarna netjes die mensen voor mijn dier!

En als het echt waar was.. Volgens mij was ik dan ook nog zo diep gezonken om de chi nog op te halen ook O-)

Waarschijnlijk heeft hij vandaag of gisteren al 300 euro opgehaald. Mischien wel meer!!

Maar het voordeel aan zijn mailtjes is het slechte Nederlands. Dat werkt enigzins ook wel averechts op mensen. Het zijn geen nette mails. En je krijgt geen antwoorden op de vragen die je stelt.

honden page profiel van 't roedelhofvan 't roedelhof 3 doggies

honden foto van van 't roedelhof

Hallo allemaal, ook in Belgie worden we verwittigd voor dergelijke publicaties, let wel, ze zijn steeds opgesteld in gebrekkig Nederlands, zoals ook hier het geval is. Toch is het niet zo dat altijd de advertenties voor een gatis pup slecht zijn. Ikzelf bijvoorbeeld fok tervuerense herders, momenteel heb ik 2 pups van 7 maanden die verkocht waren, maar slecht zaten. Wel ik heb die pups teruggehaal en ik zoek er nu een nieuwe thuis voor. Ik bied ze ook aan op internet,en ook gratis.Deze pups zitten nu bij mij,liggen momenteel aan mijn voeten, zijn héél lief, en niet getraumatiseerd. Maar ik heb nu al teveel honden, kan ze zelf niet houden, dus zoek ik er een nieuwe thuis voor, en gratis, is dat dan slecht?

honden page profiel 3 doggies

Ik zou wel uitkijken met je pups gratis aan te bieden zo komen ze ook veel in de vivisectie terrecht dan doen ze allemaal onderzoeken op je hond, dus word het een labaratorium hond. Juist de honden die gratis aan geboden worden halen ze daar voor op.

Nee dat je een nieuw huis zoekt is niet slecht. Maar ik zou wel uitkijken met dat gratis er opzetten van je pups neem niet aan dat je ze voor onderzoeken wil laten gebruiken zit dat beestje de hele dag in een lab. wil niet zeggen dat ze daar allemaal terecht komen, maar velen komen daardoor toch terrecht.

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marit

Om even een fabeltje uit de wereld te helpen.

Laboratorium honden worden selectief gefokt en aangekocht door een lab, bij speciale fokkers. Voor één onderzoek worden veel honden (helaas..) gebruikt. Deze honden moeten genetisch en qua achtergrond op elkaar lijken. Vandaar dat de beagle vooral populair is. De beagle in Amerika lijkt (genetisch) op de beagle in Europa en elders.

Een hond waarvan je niet weet wie de voorouders zijn, of met welke stoffen hij de eerste tijd van zijn leven in aanmerking is geweest, is voor een onderzoek nutteloos.

Groetjes Marit

honden page profiel 3 doggies

sorry marit maar ik heb info toch uit een hele goede bron. ;-) anders zette ik het hier niet neer ;-)

honden page profiel NynkeNynke 3 doggies

honden foto van Nynke

Ik zal ook niet zeggen dat het altijd verkeerd is.

En daarom heb ik het spelletje in eerste instantie mee gespeeld. Om te kijken welk valletje ze maakte. En dat bewijst maar weer hoe.

Ik heb dit eerder meegemaakt. En zal nooit beginnen met de zin: He oplichter jij ook weer hier? Nee want van hetzelfde geld is het echt. Dus speel ik het mee totdat het overduidelijk is dat het niet zo is. Ben het wel met Natascha eens..

honden page profiel van 't roedelhofvan 't roedelhof 3 doggies

honden foto van van 't roedelhof

ik heb blijkbaar op een verkeerde toets gedrukt, dus begin mmar opnieuw, het kan dus zijn dat je een gedeelte 2 keer gaat zien.
Het is dus niet zo dat ik de pups die ik moet verplaatsen zomaar aan eender wie meegeef, ik ben er 100,procent zeker van dat tot op heden nog nooit een pup in een labo terecht is gekomen. De mensen moeten bij mij komen, en dan beslis ik pas of ze die krijgen of niet.Het is me op 28 jaar liefhebberij fokken toch al verschillende keren gebeurd dat ik een pup ben gaan terughalen, omdat ze niet goed zitten, hoe goed je het ook wil doen, soms loopt het echt wel fout, en dikwijls bij mensen waarvan je het nooit zou verwachten. Spijtig dat ik het moet zeggen, maar mensen die echt niet bemiddeld zijn zorgen dikwijls véél en véél beter voor hun dieren dan de rijken, maar die kunnen dan weer geen rashond betalen, want laat ons eerlijk zijn, de prijzen swingen de pan uit.

honden page profiel anneliesannelies 3 doggies

honden foto van annelies

Hallo van 't roedelhof.

Is het geen optie om de pups in een gastgezin te plaatsen ?

Groetjes Annelies

honden page profiel van 't roedelhofvan 't roedelhof 3 doggies

honden foto van van 't roedelhof

een gastgezin dat heb ik tot nu toe 3 keer gedaan, en dat is 3 keer mislukt, ééntje zelfs bij iemand die ook een pagina heeft op deze site. Als er dan, om de ene of andere reden toch iets gebeurd met die hond, ben je als fokker ook weer aansprakelijk, das één,zijn het goeie honden, en doen ze er hondensport mee, dan groeit er een spanning, heel raar, maar waar en kunnen vriendschappen echt omslaan, neen plaatsen doe ik nooit meer

honden page profiel CelineCeline 3 doggies

honden foto van Celine

Ja Nynke ik neem aan dat het in dit geval duidelijk is, als ze echt een baasje zochten dan gaan ze niet zeggen dat je die prijzen meteen moet betalen dus voor mij is het overduidelijk bullshit.

@ van 't Roedelhof, zeker is het niet fout om je dieren aan te bieden gratis, ik heb drie herplaatsers en heb ze allemaal gratis gekregen, en ik vind het ook erg goed dat je je honden terug haalt als jij denkt dat ze niet goed zitten !!
maar in dit geval met de chi's is het overduidelijk geldklopperij :-)
en niet alleen omdat het gebrekkig Nederlands is, er word ook verkeerde telefoon nummers opgegeven en een zogenaamde (slecht opgestelde en gespelde) Engelse mail die van de vliegmaatschapij zou moeten zijn.

honden page profiel  G & M G & M 3 doggies

honden foto van  G & M

daar heb ik ook van gehoord, bv mensen die hun hond gratis neer zetten op marktplaats of dergelijke die worden dan opgehaald en in het labratorium gebruikt alle leeftijden!!

trouwens ik heb toen iemand gebeld!!
ja was zo'n mooie golden en die wouden ze gratis weg doen na 3dagen stond dat beesie er nog dus heb ik de beste mensen gebeld en gezegd dat het wel een risico is.

ja het is niet mijn taak maar zou het ook sneu vinden dat als ze daar toch terrecht gekomen is dat niemand hun heeft gewaarschuwd
beter 2keer een waarschuwing dan geen

ja toch...

honden page profiel

Ik begrijp het niet dat mensen hun hond gratis willen wegdoen .
Moest ik ooit mijn hond moeten wegdoen ik zou er toch geld voor vragen hoe oud of jong hoe mooi of lelijk hij ook is .
Als je echt zot bent van die hond doet de prijs er toch niet toe.
Overdrijven moet niet maar toch wel iets he.
Je hebt er goed aan gedaan om het die mensen te zeggen al zeg je het 10keer.
Ze zullen nu misschien de mensen nog beter uithoren voor ze hun hond meegeven en dan nog is het geen garantie dat je hond goed terecht komt.

honden page profiel nnatasjaannatasjaa 3 doggies

honden foto van nnatasjaa

denk niet dat het belangrijk is of je wel of niet geld vraagt voor je hond, .. weet niet of ik als ik sky ooit weg moet doen, geld voor hem vraag heb liever een wat armere baas voor hem die wel verzot op hem is dan iemand die hem kan betalen maar door werk geen tijd voor hem heeft! :-D maar denk dat dat voor iedereen persoonlijk is, wat deze chi`s betreft geloof ik nynke! snap niet dat mensen een ander op deze manier kunnen **** O-) zullen ook mensen met kinderen zijn die hun kind een hondje beloven maar die kinderen zullen dus flink teleurgesteld zijn...
zielig hoor..

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van het Moderatorteam

hier weer zo'n advertentie, maar dan zijn ze wel op te halen, met een kop koffie er bij zelfs...

Blijft toch een raar verhaal

http://link.marktplaats.nl/239965068


En hier weer mensen die geen goed nederlands schrijven:

http://link.marktplaats.nl/239971309

Marktplaats staat er vol van :'(

honden page profiel JulietteJuliette 3 doggies

honden foto van Juliette

sorry, bovenstaande reactie was van mij.

Was vergeten in te loggen onder eigen naam... O-)

honden page profiel NynkeNynke 3 doggies

honden foto van Nynke

Dat bedoelde ik maar weer te zeggen, dit topic die inmiddels alweer bij 3 pagina's terecht is gekomen. Is nog maar een van de zovele!

Trieste zaak.. En het gekke is de chiwa's zijn altijd de sjaak op een of andere manier!

honden page profiel SabineSabine 3 doggies

honden foto van Sabine

Wat zijn er toch weer maffe mensen op de wereld he.
Aan de ene kant snap ik wel als het verhaal waar zou zijn dat ze ze gratis weg willen geven met de hoop dat ze dan eerder weg zijn, maar aan de andere kant, breng ze dan naar het asiel of vraag er een kleine vergoeding voor ofzo :S

honden page profiel NynkeNynke 3 doggies

honden foto van Nynke

Was het verhaal maar waar! Dan waren er ook geen mensen opgelicht. Maar alles van dit verhaal klopt gewoon niet! Van geen kant!


Hoor nou ook niets meer van ze trouwens.. Volgens mij verspil ik teveel tijd aan ze O-)

honden page profiel nnatasjaannatasjaa 3 doggies

honden foto van nnatasjaa

@ Nynke
of ze hebben al een vermoedde dat je het niet vertrouwt? omdat je erg goed weet wat je vraagt! en hoe je het wilt!

chi`s zijn idd wel erg de pineut, die paris hilton ook ;-)

honden page profiel NynkeNynke 3 doggies

honden foto van Nynke

Nja.. dan gaan ze dus nu naar een andere zondebok..
En waarschijnlijk hoort Jolanda daar ook bij..

Ik vind het ontzettend ZIELIG voor de hondjes van Paris.. Chi's vinden het heus niet altijd leuk om zo betutteld te worden hoor.

Ik ben van mening dat een Chiwa nogal wat pit heeft. En graag het stoere hondje wil uithangen.. Al is dat niet bij alles zo..

Me broer is nog steeds bezig! zal hem eens bellen of die wat gevorderd is.. Kijken of hij de provider weet te bemachtigen..

honden page profiel nnatasjaannatasjaa 3 doggies

honden foto van nnatasjaa

neej is ook zo
maar paris gaat ook wel erg ver, die arme chi`s hebben best wat te leiden, vooral show .. rode loper etc etc maar of ze thuis ook echt aandacht aan ze besteedt vraag ik me af?

wat ga je ermee doen dan als je de provider hebt? je kan er in nl niet zoveel mee,.. *(moet eerst wat ergs gebeuren dan)*

honden page profiel NynkeNynke 3 doggies

honden foto van Nynke

Nou dat is me inderdaad wel een goeie vraag... haha

Als ik de provider heb bemachtigd. Mag hij mij natuurlijk geen adres gegevens verschaffen. Tenzij ik aangifte doe bij de politie. Al zullen die mij natuurlijk gelijk de laan wijzen O-) O-)

honden page profiel nnatasjaannatasjaa 3 doggies

honden foto van nnatasjaa

en daardoor blijven mensen opgelicht worden in NL en blijven de oplichters hier geld mee verdienen...

balen.. :'(

honden page profiel nnatasjaannatasjaa 3 doggies

honden foto van nnatasjaa

dat ging niet goed geloof ik ;-)

honden page profiel ladylady 3 doggies

honden foto van lady

ik heb in ieder geval een klacht op verstuurd hopelijk word de adv nu verwijderd door hun :'(

honden page profiel ladylady 3 doggies

honden foto van lady

DE BEVESTIGING

Lieve Mensen,

Ik ben diep getreurd dat er mensen zijn die over het ruggetje van een chi pup zo vreed bezig zijn om mensen een loer te draaien.
Ze zeggen dat ze in Nederland en Belgie gestationeerd zijn, dat zijn deze dus niet. (waarlicht ook in andere landen)
Deze pups moet uit Kameroen over komen, laat U aub hier niet mee in.
U weet niet of U de hond krijgt en of het gezond is, daarbij kost het vele male meer dan het bedrag dat U voor de hond moet betalen als U de hond "koopt" om over te laten komen.
Spaar AUB voor een pup in de buurt, waar u kunt gaan kijken en U zeker weer dat de pup gezond is.
Deze pups kosten meestal tussen de 100 en 300 euro.
Ik wil U allen graag behoeden voor een miskoop.

http://dieren.tweedehands.net/honden-puppy-s/chi-pups.html

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "gratis chihuahua pups?????" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 4 12 34
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^