Het wordt nog wel eens wat...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ingeinge

honden foto van inge

... met die Yori van me... ;-) Ongeveer een maand geleden had ik af en toe nog flinke problemen met m, om het zo maar te noemen. Als we in het park liepen, en hij zag andere honden, was hij weg. Ik kon op mijn kop gaan staan, springen, wegrennen, me verstoppen, lief roepen, boos roepen, snoepje of koekje of balletje roepen, niks hielp! Hij kwam wel hoor, dat wel, op zijn eigen tijd... Maar het is gewoon niet de bedoeling dat hij zomaar besluit om naar andere honden toe te rennen!!!
Dus we zijn eens hard gaan trainen... Vraag me niet hoe ik het heb gedaan, maar ik heb gewoon voor het grootste deel mijn intuitie gevolgd. En natuurlijk met koekjes O-)
En het gaat steeds beter. Vanmorgen kwamen we een aantal mensen tegen, waarvan 1 met 2 kooikers; Yori's dikke vriendjes. De kooikers zaten aan de lijn, en de mevrouw zei "ja, ik heb ze maar even aan de lijn gedaan, want die ene hond is loops!" (handig dag het baasje van die ene hond dat dan even zegt...) Maar Yori snuffelde wat, keek wat, en toen ik m riep, kwam hij direct mee. Hij heeft niet meer omgekeken naar die honden of wat dan ook! Vaak ging hij na het snoepje toch nog terug, maar nu niet. Keurig!
Verderop liep iemand met een staff aan de lijn, en Yori zag die hond al van verre aankomen. Maar ik heb hem geboden mij te gaan volgen, en hij bleef keurig naast me, en is niet meer naar die hond geweest! Voorheen nam hij dan dus gewoon ineens een spurt, en dan was ik m kwijt..

Ik ben trots.. Zou die puberteit dan bijna klaar zijn?? ;-) O-)

De moraal van dit verhaal: geduld is een schone zaak, en werpt op den duur zijn vruchten af! ;-) O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Het wordt nog wel eens wat..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ingeinge

honden foto van inge

oh nee sorry, dit moet (volgens mij) bij opvoeding! Ik was te vlug... :'(

honden page profiel jaimejaime 3 doggies

honden foto van jaime

super dat het al zo goed gaat :-) !! en idd geduld is een schone zaak al is dat geduld hebben bij dit baasje hier niet een van de sterkste punten O-)

honden page profiel Angelique & DoenjaAngelique & Doenja 3 doggies

honden foto van Angelique & Doenja

Moet je me echt maar eens vertellen hoe je dit geflikt hebt....Ik heb met Doenja prcies hetzelfde, maar luisteren ho maar O-) Vind het super dat het met jou hond is gelukt, moet die van mij nog maar eens zien te doen(7 maanden) UBER-PUBER hihihihihi :-D Hou vol, je ziet dat het werkt, TOPPIE

Greets

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 3 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Toppie..!!

Je doet het prima.. ;-)

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Je doet het helemaal goed.
Met veel geduld kom je ver. :-)

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marit

Super Inge! Dat geeft weer moed! :-D

Vergeet niet dat Yori als herplaatser bij jullie kwam he.. Dan is het lastiger om een binding te krijgen dan met een pup die een goede start heeft gehad. Maar het lijkt erop dat bij Yori het kwartje gaat vallen, top!

honden page profiel ingeinge

honden foto van inge

@ Marit: dankjewel! Ja, dat is ook zo... Al vergeet ik dat vaak, dat Yor pas las puber-pup bij mij kwam... ;-)
Ja, zo stond ik ook te kijken! Loopse herder teef, en Yori liep met mij mee! Wel al kwijlend natuurlijk, maar hij ging met mij mee! :-D Ik stond ook even in mijn ogen te wrijven "is dit écht??" ;-)

@ Angelique: ik weet het echt niet.. Geduld, blijven belonen bij terug komen, ook al duurt het 10 minuten en kun je m wel heeeel langzaam wurgen ipv belonen, en blijven trainen.. Roepen, belonen, roepen, belonen... O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Het wordt nog wel eens wat..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^