Brumma's foktopic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Samantha & AikoSamantha & Aiko 3 doggies

honden foto van Samantha & Aiko

Jeetje wat zijn die 8 weken snel gegaan. En ja wat kan ik snappen dat je moe bent. Maar 1 lief wollig ijsbeertje mag blijven, daar kan je van gaan genieten, en ook de andere pups zul je zeker terugzien.
Bedankt voor het meegenieten van alle te schattige fotos meis, ik blijf al je blogs natuurlijk wel volgen!

Sterkte morgen!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Brumma's foktopic" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel margotmargot 3 doggies

honden foto van margot

Dit is een byzonder weekend, de pups vliegen uit het nest!!!!! Sterkte hoor Nienke! Snap dat dubbele gevoel wel, je hebt het enorm druk gehad ermee , en verlangt vast wel weer naar wat meer rust, maar gehecht ben je ook aan ze..... Ja , en de kleine pluizenbolletjes moeten ook opeens hun geweldige mamma missen . Want wat heeft ook Brumma het geweldig gedaan!
Ik ben niet helemaal in dit Topic gedoken ,want het blijft een beetje pijnlijk om die prachtige foto's te zien en verhalen te lezen en te weten ; het had zo kunnen zijn dat wij er eentje hadden gekregen....De manier waarop je ons allemaal hebt laten meegenieten en waarop je met de pups bezig bent geweest , heeft me wel gesterkt in mijn overtuiging dat ik graag een pupje bij jou vandaan wil. Dat voelt gewoon heel goed. Voorlopig houden wij het dus bij Ayla en wie weet , over 2 jaartjes, mag Brumma nog een nestje grootbrengen en vallen we wel in de prijzen!
Ik wens alle nieuwe hondeneigenaren een geweldige tijd met hun sneeuwwitte pup! En ook hoop ik dat alles een beetje meevalt voor Galynn!
Liefs vanuit Den Haag.

honden page profiel BiankaBiankagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Bianka

tjee het is alweer zo ver dat ze het nest verlaten, wat gaat het snel. en kan me goed voorstellen dat je kapot bent na de weken van zorgen. Maar je pakt het ook groot aan, en hebt er veel werk aan, je kan goed zien dat je alles doet voor je hondjes. De pups zijn wel weg, maar nooit helemaal.

Heel veel succes straks, en ik lees straks het verhaal wel.

Groetjes Bianka

honden page profiel Randy & NannaRandy & Nanna 3 doggies

honden foto van Randy & Nanna

Toch vreemd,

Het is een gewoonte geworden. Blijf bij het opstarten van mijn computer hondenpage en schylgerbrumma.blogspot checken op zoek naar nieuwtjes en foto's. Maar inmiddels ligt er een knuffel van een samojeedje aan mijn voeten te slapen van alle nieuwe spannende indrukken. wat is ze mooi en wat doet ze het goed.

En we gaan volgend jaar zeker weer richting Terschelling voor een Brumma's puppen reunie, kunnen Mam's, het broertje en de zusjes weer eens samen ravotten.

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Hoi Randy,

Ben heel benieuwd hoe het vannacht gegaan is. Ik ben heel blij dat de pupjes gisteren zo vlot en vrolijk met de nieuwe baasjes mee gingen. Daar doe je het toch allemaal voor, zo goed socialiseren dat ze alles gewoon vinden. Hier staat op het ogenblik Binne het konijn te pesten.

Voor de anderen, het verhaal van het afscheid volgt nog, maar ik loop even een beetje achter...Er is zoveel werk blijven liggen.

honden page profiel WijnaWijna 3 doggies

honden foto van Wijna

Het is ook heel dubbel voor je , snap het helemaal ,
maar wat hebben we genoten van je verhalen en prachtige foto`s ;-)

Geniet nu maar lekker van Binne en de rust die weer terug keert , alhoewel O-) O-) O-)
Je hebt nog 1 handenbindertje ;-)

Hoe is het met Galynn ???

honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas 3 doggies

honden foto van Caroline & Atlas

"
We hebben nu nog geen voorkeur welke we gaan houden. Ik heb wel een beetje een gevoel, maar dat kan nog alle kanten op.
"

Dat was van 9 mei :-) Was je gevoel juist? O-)

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Nee! Ik had van te voren in gedachte om het hondje te nemen waar ik het meeste van de Zweedse lijnen in zou herkennen. Nanna had 2 wolfsklauwtjes, wat alleen in de Zweedse lijn voorkomt. (Binne had er 1, de rest niks). Dus ik vond Nanna op dat moment het meest interessant. Maar dat liep dus even anders...

honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas 3 doggies

honden foto van Caroline & Atlas

" Nee! Ik had van te voren in gedachte om het hondje te nemen waar ik het meeste van de Zweedse lijnen in zou herkennen. Nanna had 2 wolfsklauwtjes, wat alleen in de Zweedse lijn voorkomt. (Binne had er 1, de rest niks). Dus ik vond Nanna op dat moment het meest interessant. Maar dat liep dus even anders... "

Haha, toch wel grappig ! Ik vroeg het me af, ik heb gisteren alles nog eens gelezen ;-)

honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint

En Nienke, ben je een beetje aan het bijkomen? De berichten over de eerst dag en nacht al binnen?? En dan ben je weer gerustgesteld! Hoe doet Binne het zonder broer en zusjes?
En nu natuurlijk alle karweitjes die zijn blijven liggen en lekker aan de gang met Binne!?

Kan me heel goed voorstellen hoe je je voelt. Aan de ene kans mis je de drukte van een nest.... maar die zalige rust als ze weg zijn. Eindelijk weer eens je eigen ritme! Geniet er maar van want na hard werken heb je dit wel verdiend!

Blog je nog even door? Ik kijk nog steeds hoor!

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Hoi Annelies,
Nou ik heb het nu weer harstikke druk, 21 augustus ga ik op vakantie en vanaf nu tot dan moet ik heel veel werken. Binne gaat mee naar de winkel, dus dat is gemakkelijk, maar de achtergebleven klusjes blijven dus nog weken liggen...

Het gaat met de pupjes geweldig, ik ben zelfs lid geworden van facebook, omdat alle nieuwe baasjes daar hun foto's en verhalen posten.

Er komen nog 1 of 2 blogjes, maar dat is meer met info waarop de pupjes verder te volgen zijn.
De pupjes van de nieuwe baasjes komen op de Schylger puppy weblog (daar staan alle berichtjes op van hondjes die bij ons geboren zijn.) en de avonturen van Binne komen op de Schylger Samoyeds en Bamses Babbels weblog, waarop de verhalen van onze eigen honden te lezen zijn.
Alle blogs zijn te vinden onder www.schylger-samoyeds.nl
Deze site wordt over niet al te lange tijd trouwens geheel vernieuwd, door Mark, het nieuwe baasje van Nanna!

honden page profiel MariekeMariekegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marieke

Het was geweldig om je verhalen zo te kunnen volgen, Nienke!
Ik heb genoten en geweldig meegeleefd. Ik vindt je blog en verhalen hier op Hondenpage een lichtend voorbeeld voor elke liefhebber van zijn hond die weloverwogen de keus maakt om met zijn hond een nestje te nemen (en alle gevolgen daarvan draagt!). Ik denk dat jouw verhaal ertoe bijdraagt dat mensen gaan beseffen dat dit manier (de weloverwogen en doordachte keuzes en socialisatie) is waarop je pups weloverwogen op de wereld helpt en naar goede baasjes leidt. Super :-D !! Ik hoop dat mensen gaan inzien dat elke puppy zo'n start van zijn leven zou moeten hebben.

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Ik zou er van gaan blozen... :-D

honden page profiel Randy & NannaRandy & Nanna 3 doggies

honden foto van Randy & Nanna

Marieke,

Ben het helemaal met je eens, een betere start voor een pup kan bijna niet. :-D :-D :-D

honden page profiel DIESELDIESEL 3 doggies

honden foto van DIESEL

Nienke,

ik ben vanmiddag begonnen met lezen, en nu pas klaar (wel even eten tussendoor). Wat heb ik een respect voor jou! Ik moet je site nog bekijken, en de blogs lezen (was moeilijk om er tussendoor vanaf te blijven haha!) Na zo'n tegenslag, en nu weer een moeizame tijd kun je nu gaan genieten van je beertjes!

Je bent een geweldige fokster en moeder voor je beertjes, en veel kunnen een voorbeeld aan jou nemen!

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Dank je wel voor het compliment en veel plezier op de website en weblogs. De website is nogal verouderd, maar die wordt over niet al te lange tijd helemaal vernieuwd. Het baasje van Nanna is zo blij met haar, dat hij aangeboden heeft me te helpen met de website.
Met alle pupjes gaat het trouwens harststikke goed. Nalle heeft vorige week zijn eerste diploma gehaald.

honden page profiel WijnaWijna

honden foto van Wijna

Dat is knap :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Brumma's foktopic" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 41 van 41 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^