Chihuahua winkel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*

Ik vind het juist heel goed van je dat je je moeder hiervoor wilt waarschuwen !

Het is precies wat Nienke & de roedel zegt; als ze hoge dierenartskosten wilt (pup kan dood-en dooziek zijn) en wilt dat het pupje vroeg overlijdt moet ze er daar één kopen en...ik neem aan dat ze dit ook niet in stand wil houden? (Hoe meer mensen hier een Chi kopen hoe meer het in stand wordt gehouden)....

Spaar nog even door en ga voor een gezonde pup waar jullie nog járen plezier van kunnen hebben.

Zoek ook eens op google of hier op HP naar 'broodfok' en lees de verhalen, vreselijk :'(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Chihuahua winkel" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~

dat heb ik gedaan maar ze vraagt van mij concrete voorbeelden van mensen die bij die twee dierenwinkels iets zijn tegen gekomen, als ik die niet vindt zal ze daar waarschijnlijk naartoe gaan,, en moeder heeft altijd het laatste woord.
ik zit echt mijn mij handen in ht haar,, hoe overtuig ik haar ??!

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Ik denk dat als je hier even op HP zoekt onder aanschaffen chihuahua (zoekfunctie onderaan index forum) dat je al heel erg veel argumenten vindt om het niet te doen.
Juist de chihuahua is een enorme modehond, dus helaas ook al totaal kapot gefokt door de broodfokkers. Je wilt niet weten hoe het is als je een pupje hebt wat bijvoorbeeld syringomyelia heeft omdat de ouderdieren niet goed gekeurd zijn voor de fok.

Om nog maar niet te spreken over alle ellende die achter de broodfok zit. Zou je moeder het een prettig idee vinden dat, omdat zij een broodfokhond wil hebben, een teefje in het oostblok opnieuw gedekt gaat worden en de pup onder erbarmelijke omstandigheden opgroeit? En na hooguit 5 weken bij zijn moeder vandaag gehaald wordt en naar Nederland wordt gebracht in een krat van 10?

Zo te lezen heb jij met je 16 jaar meer verstand en verantwoordelijkheidsgevoel als je moeder :'(

honden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*

Open hier een nieuw topic met als onderwerp 'ervaringe met broodfokhondje' en....je zal veel reacties krijgen, deze reacties kun je aan je moeder laten lezen !

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Stuur anders even een PB aan dit baasje
http://www.hondenpage.com/baasjes/23983/jantina.php
Zeg maar dat ik je gevraagd heb dat te doen. Jantine kan je precies uitleggen wat de problemen zijn die je krijgt als je een broodfokchihuahua koopt.

honden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~

Zal ik nu meteen doen.

Dank jullie voor jullie steun

honden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*

@Nienke, dat is helemaal een goede tip van je !!!!

honden foto van ninnino en Simson & uitlaathond Layla

eldorado, oke, dan is het goed, maar omdat er stond, ineens ging er bij mij een belletje rinkelen. :-D

kim maslouhi (Gast)

Hey ik weet een mooie winkel zijn voor onze lieve Chihuahua hondjes te gent
In de brabantdam in gent niet ver van gent zuid

Anoniem (Gast)

" Hallo,

Weet er iemand een winkel in de buurt van Oost-Vlaanderen (België) waar veel te koop is voor chihuahua's of een chihuahua speciaal zaak.

Ik zoek namelijk een goede borstel voor mijn hondje. Nu heb ik een redelijke grote borstel ten opzichte van men hondje. Aan de ene kant is hij zacht, aan de andere kant staan er zo van die pinnetjes op. Met de zachte kant kan ik hem zonder probleem borstelen maar met de kant van de pinnetjes niet. Bij de minste aanraking schreeuwt en jankt men hondje het uit. Er moet toch een betere manier zijn voor hem deftig te kunnen borstelen.

Groeten Kevin "


brabantdam te gent niet ver van gent zuid x

Frank (Gast)

Ik ben een aantal keren bij poupa pets geweest in België. En ik moet zeggen dat ze a prachtige en hele bijzondere spulletjes hebben. Die vind je niet in Nederland of in de webshops hier. De eigenaren Martine en Danny zijn helemaal verzot op de chihuahua s. En hebben dus zelf maar liefst 28 chihuahua s. En ja dan heb je regelmatig een nestje. Als ik zie hoe ze met hun hondjes omgaan en de passie die ze voor het ras hebben dan heb ik daar alle vertrouwen in. Ik ben zelf ook bij andere fokkers geweest in belgie maar had daar een slecht gevoel bij. We hebben een hondje en zijn van plan er een tweede bij te nemen en ik zou met een gerust hart er een bij poupa kopen. Sterker nog we wachten tot de pups gechipt zijn en gaan dan wederom kijken. 
Het zijn geweldige lieve mensen ze heeft dit weekend de nageltjes van onze chi geknipt en niemand was dat tot nu toe gelukt. 
Dus geen oostblok broodfokhondjes!!!!!
Chapeau voor poupa pets. 

wendy (gast) (Gast)

Ik kan alleen maar beamen wat Frank reeds schreef: Danny en Martine zijn helemaal geen broodfokkers, maar doen dit maar hart en ziel en heel veel liefde voor hun chihuahua's. Trouwens waren ze helemaal geen winkel die nu ook honden fokt, maar liefhebberfokkers die van hun passie hun beroep hebben gemaakt en een winkel hebben geopend omdat er zoveel vraag was naar specifieke chihuahuaspulletjes. Ik ben heel wat fokkers en zogehete rasspecialisten afgegaan, maar geen van hen kon tippen aan poupa pets.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Chihuahua winkel" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^