veel krabben.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

sinds een paar weken krabt Luka zich erg veel,weet niet waar het vandaan kan komen,ze krijgen hier nl. versvoer (barf).
ze krijgen soms wel als tussendoortjes snacks waar granen in zitten,maar dan had ze toch al eerder die jeuk moeten hebben??
ze krabt zich niet de hele dag door,bv.tijdens het slapen of als ze ligt niet,maar zodra ze opstaat begint ze te krabben.
heb wel eens ergens gelezen dat een hond kip allergie kan hebben,maar weet niet of ze huid problemen bedoelen??
wie kan me helpen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "veel krabben." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel lizetlizet

honden foto van lizet

sorry was niet ingelogd.
forum veel krabben is van mij.

groetjes Lizet

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Een allergie kan ontstaan dus ik zou zeker kijken wat er gebeurd als je een paar weken die snacks weg laat. Hier hebben we n.l. een labrador die ook opeens allergisch bleek voor dat soort dingen.

honden page profiel Angela en DieselAngela en Diesel

honden foto van Angela en Diesel

heb je haar al op vlooien gecontroleerd?

honden page profiel marithmarith

honden foto van marith

Dit probleem hebben wij ook met Indy. Zij jeukt ook al een hele tijd en heb al van alles geprobeerd en allergische test gedaan.
Hier is uitgekomen dat ze allergisch is voor huis/stofmijt.
Ze krijgt Carnibest sinds een 6 weken maar de jeuk houdt niet op. Ook krabt ze alleen maar als ze wakker is en gaat lopen,vind ik ook zo vreemd? Je zou zeggen dat als je jeuk hebt dan krab je ..ook als je ligt of op schoot zit??
Ik ga nu een homeopaat proberen want met de dierenarts schiet ik niet veel op.

Groetjes Marith

honden page profiel Thara Thara

honden foto van Thara

krabben en jeuk kunnen 100 redenen hebben . voedingsgeschiedenis , wat voerde je voorheen en hoe lang , hoelang barft je hond ( ontgifting , verergering van mogelijke klachten die er daarvoor misschien nog niet waren of al stiekum sluimerden ) vlooien of andere dingen in huis of tuin die verandert zijn ? kip kan voorkomen als je hond daar gevoelig voor is en je het bv veel voert , net als rund . gebruik je een bepaalde olie misschien ? dat kan ook weleens een boosdoener zijn

honden page profiel lizetlizet

honden foto van lizet

vlooien heeft ze niet en zitten ook niet in huis,barf krijgen ze vanaf augustus,we hebben haar vanaf juli ze komt uit een spaans asiel,dus de voor geschiedenis weet ik niet.
maar ze krijgt idd. wel veel kip,zou het toch daar aan kunnen liggen??

honden page profiel karenkaren

honden foto van karen

Hallo,
Wij hebben afgelopen kerst met een hond gezeten die niet meer wist waar ze 't zoeken moest van de jeuk. Ik dacht iets in 't voer, de DA dacht 't ook. Geen allergietest oid gedaan maar 8 weken hypoallergeen voer en 't werd iets beter. Daarna carnibest en Farmfood en nog bleef de jeuk. Alleen in de zomer als ze heel veel (bijna dagen....) in zee was werd 't minder (koelte)
Nu is ze onder behandeling bij homeopaat Westerhuis en daar werd wel onderzocht ( en nog steeds) wat er nou is. Het is geen voeding, we geven weer af en toe een koekje of kip of zo en er is geen effect in negatieve zin. Ze heeft nu homeopatische kogeltjes die ze elke dag neemt (als een snoepje.... :-D ) en ze gaat vooruit.Ze heeft veel minder jeuk, is rustiger. Ze is nu bijna 2 jaar en nu pas krijgt ze langzaam de vacht die ze hoort te hebben, lange haren. Tot nu toe was ze op veel plekken kaal.

De homeopatisch DA vertelde dat maar 20% van de jeuk van voeding komt, maar dat DA snel alles op voeding gooien omdat ze t ook niet meer weten. Ik zie nu verbetering en blijf braaf bij de homeopaat. :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "veel krabben." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Op reis met de hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^