prednisolone

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel cindycindy

honden foto van cindy

Hallo
Onze scot nu 5 jaar heeft atopie.
We zijn nu voor de 2 de maal terug begonnen met pred .Nu al ongeveer 2 maanden we hebben ons schema al kunnen afbouwen naar 2 pilletjes van 5 mg om de dag.alles ging goed hij durfde nog wel is te krabben en zag nog rood maar hij was terug zichzelf en daar waren we al blij voor.Nu vandaag werd hij ineens ni lekker al enkele dagen dat hij hard ademt hij wordt ook wel te dik alles wat telt is eten voor hem.en natturlijk veeeeeeeel plassen .Maar vandaag niks overgeven en hij heeft de bibber net of hij koud heeft ben een beetje bang is dit van de pillen heb de bijsluiter gelzen maar wordt er niet veel wijzer van .En nu het morgen dan ook nog een feestdag is kan de dierenarts niet bereiken.wie weet er raad? :'(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "prednisolone" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 1 doggies

honden foto van corrie koopman

Kun je niet naar een vervangende dierenarts gaan.
Ze hebben toch ook weekend diensten. :'(

honden page profiel cindycindy

honden foto van cindy

ja hebben dan maandag toch maar besloten om naar een vervangende dierenarts te gaan .Hij heeft drie spuiten gekregen ze zei waarschijnlijk maag en darm virus heel gemakkelijk te krijgen als je hond cortisone neemt.Nu had ze wel gezegd als hij morgen nog overgeeft naar mn eigen dierenarts te gaan.
Nu maandag avond wilde hij ook al niet meer drinken dus al 3 dagen geen eten en 1.5 dag geen drinken hoe kan dat nu toch zat met mn handen in het haar.
Dinsdag morgen nog alltijd niet drinken en eten.Belde sochtends naar mn dierenarts mocht smiddags langs komen .Maar om 12.00 u stipt probeerde ik hem toch nog wat drinken te geven en ja joepieeeeeeeeeeeee ons scotje dronk oef gelukkig anders moest hij bij de deirenarts blijven .Nu gaat het al wa beter maar nog wel niet eten .maar da komt wel groetjes cindy bedankt

honden page profiel NadineNadine

honden foto van Nadine

Hoi Cindy,

Ik denk dat je met atopie bedoelt dat je hondje ergens allergisch voor is toch? Ik heb dit met Bobby ook gehad en ben verder gaan zoeken naar een andere oplossing zonder prednisolone. Namelijk bij een homeopatische dierenarts. Kijk maar eens bij topic Zo Blij! Staat onder medisch. Ik heb echt super resultaten geboekt zonder prednison. Dat wilde ik graag omdat het zo slecht is. Misschien is het voor jou hondje ook een idee.

Groetjes Nadine

honden page profiel Fiona en RossiFiona en Rossi

honden foto van Fiona en Rossi

Hallo,

Ook mijn Rossi is gediagnosticeerd met atopie, opties: Levenslang prednison, dit willen wij niet omdat de bijwerkingen te erg zijn, dan is er nog een optie atopica, dit bevat grotendeels cyclosporine, dit is kankerverwekkend, willen we dus ook niet, desensibilisatie is niet mogelijk aangezien ze teveel allergenen heeft, dus dan ga je verder zoeken. Ik ben uitgekomen bij een klassieke homeopaat, was eerst sceptisch maar ben over de streep. Rossi heeft nog een lange weg te gaan, maar onze homeopate heeft er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Misschien kunnen jullie er ook eens naar kijken, het belast de hond nl. bijna niet, en als je kijkt naar alle med. van de DA wordt je ook niet blij.
Groetjes van Fiona

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre**

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hoi Cindy,..

Als je een goed en betrouwbaar adres zoekt voor een klass. hoemeopaat voor dieren mag je mij altijd een pb sturen voor meer uitleg en/of een adres..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "prednisolone" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Epilepsie 6 maanden oude pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^