Yes, dochter een hond!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Juut & Brownie Juut & Brownie

honden foto van Juut & Brownie

En nog wat... terugvallen doen ze allemaal wel een keer! O-)

Ik blow zelf niet hoor, maar heb het mee gemaakt met mijn beide broers. 1 werd er sloom van en de ander agressief. Dus ik weet precies wat het is en hoe het kan gaan.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Yes, dochter een hond!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel 0oOCavelloOo00oOCavelloOo0

honden foto van 0oOCavelloOo0

@ Anouk

Tuurlijk, als ze dingen doet WEG met die hond...!!!!
Jeetje als jij zo omgaat met je hond dan ben je een superbaasje...

Srry kan me zo boos maken omdat hoe je het er neerzet.Dus als het kind een joint rookt etc. moet de hond maar de dupe ervan zijn Pffff...Je kan m ook gewoon terug eissen als het zover is margoed ook dat zou ik niet doen. Het belangrijkste vind ik dat dat kind een maatje heeft waar ze ook echt op kan bouwen.

Nou dat het meisje een hond krijgt vind ik wel super na al de dingen die ze heeft meegemaakt, niet zohard om de reden waarom ze dat beesje krijgt,maar een echt maatje zal haar goed doen en wie is nu trouwer dan een hond ;-)

Als ze dan ook nog eens stopt met blowen is dat ook nog eens mooi meegenomen,maar het belangrijkste vind ik dat ze op iemand kan bouwen die haar niet teleur kan stellen keer op keer en als je dan nog eens gek bent op honden is een hond een mooie uitkomst!

Super van je om haar een maatje te gaan geven.

Groetjes Wendy

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Ja, moeder zegt dat ze de verantwoordelijkheid neemt en mee helpt met de verzorging. Maar het gaat mij er om dat ze ook uitspreekt dat het dan ook om co-eigenaarschap gaat. Dat de hond niet alleen van de dochter is...

En je kunt niet ten alle tijden controleren of iemand blowt, zeker niet als er een hele tijd tussen het blowen en thuis komen zit.

honden page profiel TanjaTanja

honden foto van Tanja

Wat een heerlijk verhaal! Goed dat je duidelijke afspraken maakt met haar! Dit is zeker een goede stimulans om alles weer op de goede weg te krijgen!

Heeeel veel succes!

Liefs van Tanja

honden page profiel Juut & Brownie Juut & Brownie

honden foto van Juut & Brownie

Ja, Angela dat kun je wel :-D

Je kunt nog net zo lang van huis weg blijven, je ziet ALTIJD aan de pupillen of ze geblowt heeft of niet. Sterker nog... dat kun je soms zelfs de volgende ochtend nog zien. Maar dan moet je wel weten hoe dat er uit ziet. ;-)

En waarom mag ze niet zeggen dat de hond van haar is? Als de moeder daarnaast toch de verantwoordelijkheid neemt is er toch geen probleem? Ik denk juist dat als je gaat zeggen dat het een co verband is, de dochter sneller gaat zeggen als ze een keer geen zin heeft... ach, dat doet mam wel! Het is ook haar hond!

Zo kan de dochter ook laten zien dat ze verantwoordelijk kan zijn. Maar in alle gevallen, vangt moeder het op mocht het mis gaan. Ik vind dat een goeie afspraak. :-D

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

Angela • Bodhi
ik spreek helemaal niet van co ouderschap! ik ben hoofdverandwoordelijke van zowel mn dochter als dieren wat hier rond rend! ik mag niet verwachten dat een kind alle verandwoordelijkheid kan nemen! is ze te jonge voor!
ze kan geen dokterskosten betalen en uitlaten als ze naar school gaat enzo
zij zal bepaalde dingen moeten leren hoe om te gaan met EIGEN hond!

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

en de hond gaat ook zeker niet even gedumd worden als ze wel weer een blow zou gaan nemen! kom op zeg! een hond is geen WEGVOORWERP! het is een leven en geen stuk speelgoed!

honden page profiel 0oOCavelloOo00oOCavelloOo0

honden foto van 0oOCavelloOo0

Idd, van blowen kan je het makkelijk zien al is het niet aan de pupillen alleen ook aan wallen en rode ogen.

Ik heb vroeger ook geblowt, en het is echt niet van de een op andere dag dat je t meteen nooit meer aanraakt als je het al vaker hebt gedaan.
De eerste 3 maanden blijven moeilijk ;-)
En omdan al meteen dat beesje af te pakken nee vind ik niet kunnen, eerlijk gezegt vind ik het helemaal niet kunnen.
Als het goed is krijgen ze op korte duur al een band en die zou je dan breken. Maargoed ieder zijn eigen mening hierover!

Dat het blowen een probleem kan zijn is begrijpelijk , welke ouder wil dat wel van zijn kids.
Ik hoop dat het op deze manier haar stimuleerd, maar als ik het verhaal leest vind ik t belangrijkste dat ze een maatje krijgt waar ze op kan bouwen, na al die alende die ze heeft meegemaakt.

Weet nog goed toen ik tussen de 13 & 16 was, als ik het moeilijk had ging ik samen met mijn engelse bull op mijn kamer of een blokje om, en alleen al die knuffel of die kwijlende lik van m trooste me enorm...
Ik voelde me vaak genoeg door niemand begrepen en dan was spike er die was er altijd voor me als ik iemand nodig had... ;-)

honden page profiel 0oOCavelloOo00oOCavelloOo0

honden foto van 0oOCavelloOo0

@l&l

Die was ook niet voor jou bedoeld dat stuk met dat dumpen,dat schreef anouk & ik maakte me er zo kwaad over dat ik even op haar moest reageren...

Vind het super van je!!! en idd je bent evengoed verandwoordelijk voor haar hond,ziektekosten & als ze op school is evt hondenbelasting etc.
Maar dat is toch ook helemaal niet erg...

Veel plezier met jullie zoektocht!
En hopelijk maakt ze haar belofte waar ;-)
Zou een mooie meenemer zijn.
En ze moet maar denken "geloof in je zelf ook in moeilijke tijden,laat je door niemand van je weg wijzen dan lukt t wel"

En van het stuk wat de mensen schrijven over onhandelbaar daar moeten jullie niets van aantrekken, dat ze ma eerst bij hunzelf de stoep gaan vegen ;-)
Als je dochter blowt is als ouder zijn niet leuk maar dat ze onhandelbaar is omdat ze blowt dat is het onzinnigste wat er gezegt kan worden!

En even voor je dochter: You gooo girllll!!! Gaat je lukken...

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

hoi ...
ik ben de dochter vanl&l
voor de mensen die niej geloven dat ik voor een hond wil stoppen met blowen..
nouwh.. ik heb de hond ng niej eens en ben al 5 dagen gestopt ;-)
ik ga der ook egt voor
dus geloof me of niej ook al zou ik ooit weer gaan blowen wij doen die hond niej weg ...dn is ie gwn niej meer vn mij
groetjes Smz

honden page profiel 0oOCavelloOo00oOCavelloOo0

honden foto van 0oOCavelloOo0

Goedzow meis!!!
En laat de luitjes ma lkkr kletsen, jij en je ma weten het veel beter hoe de situatie is...

En volhouden hé...
Veel plezier met je toekomstige hond...
Veel plezier ermee.

Groetjes Wendy

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

ik ben trots op mijn dochter en ze heeft het helemaal niet makelijke gehad! ik neem het niet kwalijk dat ze blowt,maar heb liever niet met al die gekken in de buurt! als ze wil blowen dan blowt ze thuis in achtertuin of garage heb ik gezegd zodat ze niet bij verkeerde mensen stiekum gaat zoeken!
ze heeft al verkeerde mannen achter zich aan gehad!
ik weet dat ze terug kan vallen!
kan iedereen gebeuren! alos dat gebeurd hoefd de hond zeker niet weg! het is haar maatje steun en toevertrouwen na hoop ellende! de hond kan haar iets geven wat ik niet kan doen! en daar gaat me om dat zij vertrouwen kan krijgen in de mensen en zich zelf!
en ik geloof in haar en ik weet dat ze het kan! :-D

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Nou ja, als de hond sowieso los staat van het blowen of naar school gaan, dan zou ik dat er verder buiten laten. Ik hoop dat je dochter haar leven weer goed op de rit krijgt en geniet van haar hondje straks.

Wat voor ras wil ze?

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

net zo groot als luna...husky herder achtige hond, we zijn nu bezig met iemand over een herder! dus even afwachten of de honden samen overweg kunnen

honden page profiel Rocky & IvonneRocky & Ivonne

honden foto van Rocky & Ivonne

Hoy ,

Aan moeder en dochter , ik steun jullie in je goede start op een fijn leven en tof dat je daar een trouwe lieve kameraad bij neemt..een hondje :-D

Het leven is niet makkelijk voor tieners tegenwoordig en dat kan door allerlei dingen komen...scheiding , verkeerde mensen ontmoeten , media enz...

Maar niettemin zijn wij er als ouders ervoor om hen trachten te helpen , door hen op te vangen en te luisteren en proberen te verstaan hoe zij zich voelen..en daaruit door warmte , liefde en geborgenheid te geven aan je kind kan alles stap voor stap goed komen .

Zo meisje , Voor je nieuwe vriend en samen met je nieuwe vriend die naar zijn baasje op zal kijken...het gaat je lukken..je kunt het ;-)

Succes en volhouden hé :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Yes, dochter een hond!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Mijn keukenprins
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^