chula pakt alles af !!!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

heel leuk zo een pup maar toch 1 nadeel hahaha. elke keer als tyson wat heeft pakt ze het af. als ze alle twee wat krijgen eet ze heel snel dat van haar en rent dan na die van tyson en ik heb het over kouw botjes of pens staafjes of zulke dingen. of ze laat die van haar liggen maar wil die van tyson.

ze gaat zo ver dat ze gewoon in zijn mond met haar mond staat te graaien tot ze een stukje te pakken heeft en dan trekt ze en weg is ze.

tyson is gewent om leker bij ons te zitten en dan het kouw bot of wat dan ook aan ons te geven zodat hij er dan leker aan kan kouwen.

soms lukt het me om ze samen zoet te houden en soms lukt het me om haar zo ver te krijgen om hem met rust te laten. maar het is wel een inspaning hoor. soms gromt hij en heel soms snouwt hij af maar dan snouwt ze terug en heeft het alsnog te pakken. ze heeft dan totaal lak aan hem

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "chula pakt alles af !!!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

mmmm iemand mischien een tip :-D

honden page profiel millymilly 3 doggies

honden foto van milly

heb 3 jonge honden waarvan 1 11 weken bij na is
buster word in december 1 jaar en hij pikt alles
maar de kleine gaat er dan weer op af en pakt het terug
ach zo zijn ze zoet nummer 3 denkt doen jullie maar dan kan ik lekker bij milly op schaat

honden page profiel millymilly 3 doggies

honden foto van milly

schoot

honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra 3 doggies

honden foto van Gio en Kyra

Herken het helemaal. Gio wil alles hebben wat Kyra heeft. Geef ze allebei iets lekkers, wil Gio het liefst allebei de lekkernijen. Meestal heeft Gio iets eerder op en pakt vervolgens het staafje ofzo uit de bek van Kyra.

Ik ga er nu bij zitten en corrigeer hem. Het gaat steeds beter. Ook wordt Kyra de laatste tijd wat brutaler en pakt het gewoon terug.

Je zou denken dat ie nooit iets krijgt ;-) .

honden page profiel ........goedgekeurde fokker 3 doggies

Als we Pim zijn gang laten gaan, pakt hij ook alles van Puzzle af. Puzzle vindt het niet zo erg. Vindt ze het wel erg (bijvoorbeeld als het een lekker bot is), dan krijgt hij een uitbrander en laat hij het wel uit zijn kop om het nog een keer te proberen.

Zo ver laten we het niet komen. Pim kent het woord 'nee' en dit kunne we dus ook toepassen als hij iets wil pakken wat Puzzle heeft. Een rustige 'nee Pim' is genoeg. Al moet ik er wel bij zeggen dat hij het weer probeert als we de kamer uit lopen ;-) Pim is nog jong, ik denk dat het een kwestie van tijd is en dat hij hier ook wel overheen groeit.

Dus een tip? Leer de nee-oefening :-D :-D :-D
Let wel op: dit leer je aan door het goede gedrag te belonen en niet door 'nee' als een correctie te gebruiken.

honden page profiel Jolanda *** Luca & Fleur***Jolanda *** Luca & Fleur*** 3 doggies

honden foto van Jolanda *** Luca & Fleur***

Ik herken het helemaal :-D
Bij ons doet Luca (de oudste)dat altijd.
Hij eet snel zijn eigen botje of wat hij ook maar krijgt op en daarna rent hij snel naar Fleur om het hare af te pakken.
Dan wordt ik altijd zo kwaad!
Hebberig gedoe

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

ja dat nee zeggen doe ik ook en dan luisterd ze maar ik moet er wel boven op zitten want ik hoef mijn hoofd maar om te draaien en hup daar zit ze weer hahahaha. met eten word het wel beter nu eet ze teminste haar eigen eten eerst op en dan wil ze gaan blaffen nou dan neem ik haar mee naar de bank waar ze netjes voor mij zit en ik haar strelend wachten tot tyson klaar is met zijn eten. als hij klaar is dan gaat ze als een speer er naar toe om te kijken of hij wat over heeft gelaten...


als zij iets van hem heeft af gepakt pakt hij het echt niet terug hij gaat boven haar staan maar zij negeert hem. en uit eindelijk geeft hij het op. ik heb hem maar een paar keer wel een snauw zien geven nou dan is ze twee minuten onder de indruk en dan hup daar is ze weer. alleen als ik schijdsrechter speel luisterd ze of als hij heel zachtjes diep bromt maar dat doet hij ook niet vaak.

hij laat zelfs haar het eten uit zijn mond trekken hoe er is dat hahahahah

honden page profiel LisaLisa 3 doggies

honden foto van Lisa

Waarom doe je ze niet gewoon apart? Hier eten ze ook apart.. Ook de botjes.. Alleen kleine dingen krijgen ze tegelijk want die zijn toch zo weg hahaha..

Maar er hoeft nog niet eens een deur tussen te zitten hoor.. Soms zit cheeko in de gang met deur open en boebie in de woonkamer.. Blijven ze gewoon apart kluiven :-D.. En als Cheeko de kamer in komt stuur ik hem weg bij Boebie :-D

honden page profiel jeltjejeltje 3 doggies

honden foto van jeltje

elke hond appart zijn botje geven? de 1 in de ene kamer de andere in de ander? of de jonge pup in zijn bech en dat het deurtje even dicht?
of je gaat erbij zitten en dan wacht je tot tyson het op heeft en zolang houd je de pup bij hem weg door te zeggen ssssj! en hem beetje weg te duwen elke keer dat hij dat doet, je moet niet zeggen af! of weg of hou op hij begrijpt het toch niet, bij ons werkt dat tot nu toe prima, we hebben net een pup er bij van 11 maand en die zit constant onze oudere hond zijn kont te snuffelen en wil het niet. gaat steeds beterder en laat haar al meer met rust. misschien zijn dat wat tips om te proberen hoop dat je er iets mee kunt, en dat sssj! werkt eerst misschien nog niet maar als je het lang volhoud werkt het wel. ook tip om misschien naar dog wisperer te kijken op animal planet en nat geo grafic komt het wel op. ook voor andere mensen daar kun je wat van leren, ook ceasar gebruikt dus ssj!!


groetjes en hou ons op de hoogte!

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Ik herken het ook wel. Ik ben hier ook scheidsrechter als beide doggies een botje hebben. Onze jongste wil ook alles van de oudste afpakken! Maar die pikt dat toch duidelijk niet. Wat bij ons nog wel eens wil helpen, is de botjes even zelf ruilen. Dan gaat het voor 5 minuutjes weer goed ;-) Meestal stuur ik onze jongste gewoon terug naar zijn eigen botje, maar ik moet dit wel een aantal keer herhalen :-)

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

tja ik heb tyson zo op gevoed dat ik en alles eigenlijks aan zijn botje mag scheelt een hoop kwa vechterij. hij heeft totaal geen nijd en dat wil ik chula ook bij brengen. zij kwam bij ond en was heel vel kwa eten en zo pakte ze wat en rende ze naar haar plekje. nu begint ze ook gewoon bij me te zitten en ik kan alles in haar bakje doen en haar botje vast te houden . ook omdat tyson zo zacht is kan ze samen met tyson aan een botje eten. en gaat steeds beter.
ik wil haar niet steeds in de gang of zo zetten terwijl tyson gezellig bij ons zijn botje aan het kouwen is ze moet ook gewoon leren rustig te doen lijkt mij :-D

honden page profiel Cheeky BoomerCheeky Boomer 3 doggies

honden foto van Cheeky Boomer

Ik herken dit zeer zeker. Bente (inmiddels herplaatst) had er ook een handje van om alles van Boomer af te pakken!

Quinto onderneemt ook wel eens een poging maar die heb ik het commando Nee en Move geleerd.
Ben o zo blij dat hij alles na een keer of 3snapt O-)
Wanneer ik nee zeg gaat hij een stapje achteruit en er vaak bij zitten kijken. Wanneer ik Move zeg gaat hij (diep beledigd) maar wat anders doen of ergens anders liggen

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

ach ik merk dat als tyson het echt neit leuk vind of genoeg heeft dan gaat hij grommen of in het spel, dan gaat zij te ver dan laat hij merken dat hij het niet leuk vind door op te staan en te snauwen en zonder zijn mond te gebruiken nou dan snauwt zij weer terug alleen eerst liet hij het dan nu niet nu gaat hij dan door tot zij op geeft en plat gaat liggen.

en soms ook niet ze zitten nu ook samen te klieren. chula heeft tyson poot in de bek maar bijt te hard want ze is aan het wisselen. dus hij snauwt zij snauwt terug dan stop hij en zij begint hem te likken zo grappig je merkt nu al zo het verschil tussen teef en reu :-D

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

het gaat super chula pakt niks meer af en is ook heel rustig met het eten ze spelen ook heel leuk !!!
hahahah alleen begint chula haar eigen weg te gaan buiten als ik haar los doet is ze weg als ze wat ziet dus nu maar aan de lange lijn en alleen op plekker waar ze neit weg kan los hahahahaha :-D

honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea 3 doggies

honden foto van Hannie met Beer en Chelsea

Heel herkenbaar als een loge hond langs komt.

Guinness pakt die van Beer, en Beer die van elkaar.. Dat van een ander is altijd lekkerder denken ze O-)

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

het gaat hier nu super ze kunnen zelf kluiven op de zelfde kauw botje zonder te grommen of te stressen gewoon gezellig. ik hou de midden vast en zij elk aan 1 kant kauwen.

ook met speel goed zitten ze samen aan 1 kant te trekken samen trek spelletjes en ik hoef dan niks te doen super leuk!!! :-D

honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra 3 doggies

honden foto van Gio en Kyra

Jaaa, dat vinden ze natuurlijk fantastisch, als jij het vasthoudt :-) .
Je kunt ook voor ieder een botje vasthouden, kunnen ze ook beter knagen (mijn pups hebben daar wat moeite mee, het botje vasthouden met de pootjes) :-D .
Verwend, hè!

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Dit doen ze hier ook.Dus voor mij heel herkenbaar. :-)

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

ja maar heb ik er twee dan willen ze die van de andere heb ik 1 dan zijn ze tevreden hahahaha. ja echt het liefs doen ze hun poot dan op mijn hand en dan lekker kouwen en wij maar vast houden hahahaa

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "chula pakt alles af !!!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: King krijgt een "nieuw" baasje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^