Trots!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TizzyTizzy

honden foto van Tizzy

Hallo allemaal,

Nou eindelijk loopt onze kleine meid Tizzy aan de riem mee. Ik moet zeggen dat ze wel heel erg eigenwijs is maar ze doet het nu ontzettend goed!
Ik heb haar natuurlijk een beetje verwend door in het begin haar mee te nemen in haar tas (waar ze het helemaal naar haar zin in had). Nu zal ze er toch aan moeten geloven. Iedere zondag gaan we lekker wandelen in het park, alleen moet ze nog 1 ding leren, om lekker naar andere honden toe te gaan. Hoe hebben jullie je hondje dit geleerd??

Groetjes Esther en een pootje van Tizzy

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Trots!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Dewi • Promise • DuukDewi • Promise • Duuk 3 doggies

honden foto van Dewi • Promise • Duuk

Dat hoefde ik ze niet te leren. Duuk gaat meestal heel graag naar andere honden toe. Hij is wel wat huiverig voor kleine hondjes. Ik denk omdat er als pup vaak naar hem geblaft en gegromd is door kleine honden.

Nu hij wat ouder wordt, komt ook het reu-zijn een beetje meer om de hoek kijken en vindt hij niet elke hond (reu) meer zonder meer leuk. Maar over het algemeen is hij vriendelijk en sociaal naar andere honden.

Als jouw hondje dit niet heeft, zou ik haar eerst in aanraking proberen te laten komen met rustige, stabiele honden. Ik weet niet of je die kent in je omgeving?

honden page profiel TizzyTizzy

honden foto van Tizzy

Mijn vriend en ik werken nu allebei en omdat wij Tizzy niet alleen thuis willen laten is ze bij de hondenoppas. Daar zijn ook altijd andere (oudere)honden en dat gaat goed. Maar zodra zij buiten is zal ze nooit een andere hond opzoeken. Gek he? Ik weet niet of dit perse moet hoor, maar de hondenoppas zei dat dit wel normaal hondengedrag is en dat zij dit moet leren...... Tizzy voelt zich een prinssesje en om eerlijk te zijn, is ze dat ook voor ons hahahah.

Bedankt voor je krabbel!

honden page profiel JapjesJapjes 2 doggies

honden foto van Japjes

fijn dat het goed gaat :-D
mijn hondjes zoeken buiten nooit andere honden op,ze spelen wel met de honden van familie/vrienden

Anoniem (Gast)

Ik heb twee pups, de één wil liever niet naar andere honden, terwijl de andere er juist dol op is. Ook op puppycursus speelt dit. Blijkbaar zit het voor een gedeelte ook in het karakter?

Ik probeer Gio af en toe met de hond van buren te laten kennismaken, dus niet met een vreemde hond. Het werkt soms ook om Gio te negeren, na een tijdje wordt ie dan rustiger en is over te halen om even te snuffelen aan de buurhond.

Soms gaat het los ook beter dan aan de riem.

Wat een leuk hondje is Tizzy :-D .

honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra 3 doggies

honden foto van Gio en Kyra

Oeps, vergeten in te loggen O-)

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Je hoeft ze dit niet aan te leren hoor.Bij ons gingen ze zelf al op de honden af.Maar spelen ook veeel samen.Ze spelen ook met grotere honden. :-D

honden page profiel BiankaBiankagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Bianka

Hoe oud is ze nu? en hoe heb je haar met honden om laten gaan toen ze nog jong was? is altijd in haar tas geweest? of mocht ze ook lopen?

Groetjes Bianka

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Trots!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rauwe eieren.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^