hond buiten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Dobber!!!Dobber!!!

honden foto van Dobber!!!

Het is maar net wat je aanleert. Veel honden vinden een bench fijn omdat het een veilig gevoel geeft. Hoe groot denk je dat het hol van een wolf is? Zo groot dat ze er net de kont in kunnen keren, niet groter. Een hond die op een goede manier aangeleerd word om in de bench te zijn, zal dat juist fijn vinden. Het is iets menselijks om te denken dat een hond een grote ruimte wel fijner zal vinden dan een kleiner ruimte. Heel veel honden kunnen drie uurtjes in de bench zijn, met gemak. Bovendien slaapt een hond 18 uur per dag, een pup nog meer. Als je de hond genoeg geestelijke en lichamelijke beweging geeft, zal de hond het absoluut niet erg vinden om in zijn bench te moeten rusten.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hond buiten" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel FayFay

honden foto van Fay

Ik heb hier ook gewoon een kennel, met een dak erboven, als ik even wegga, zet ik mijn honden er ook even in, kunnen hun lekker buiten liggen, en ik effe snel boodschappen doen, kan ik ook fatsoenlijk de boodschappen uitladen en opruimen zonder 3 wijsneuzen om me heen te springen, en ga ik effe voor paar uurtjes op visite nou dan kunnen ze ook prima lekker daarin.

En dan hoeven ze er niet dag en nacht in, en ook niet met regen en zo, maar als het aardig weer is en te warm om binnen te liggen, en als je effe wat snel wil doen, is het heel handig, hond heeft gewoon alle ruimte en kan gewoon een vers bot bij zich hebben, vermaken ze zich prima, die van mij gaan dan altijd als een stel kleine kinderen op de achterbank aan elkaar trekken en mekaar knooien.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

een grote kooi ? jee wat is er mis mee met een leuke kennel, zorg voor speelgoed, en ruimte, een afdak voor als het regent. een heerlijk bot erbij. en als je moet werken en je hond vertoeft daar na een heerlijke wandeling, dan is daar toch niets mis mee ? je kan een klein transistor radiootje aanzetten. en je hond zit veilig en ruim. :-D

honden page profiel Roosje ,,hond baro...Roosje ,,hond baro...

honden foto van Roosje ,,hond baro...

In de zomer kan het wel maar in de winter wel koud ,je hebt tegenwoordig hele goeie hondenuitlaat service die kan je dan bellen.ik weet niet of het echt een buiten hond is je kan het een keer proberen natuurlijk...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

roosje, het is nog een pupje. geen buitenhond, dat is haar bedoeling helemaal niet. :-D

honden page profiel  Ans Ans

honden foto van  Ans

Tjee zeg, wat wordt er weer moeilijk gedaan. Al onze honden door de jaren heen 1968 t/m 2007 bleven gewoon in de woonkamer als we niet thuis waren. Dat is altijd prima gegaan. Geen van de honden maakte iets kapot of deed zijn behoefte in huis. Het is maar net hoe je hem opvoed. Onze dochter groeide met de honden op en zij ze liet vanaf ze 10 jaar was uit. Nooit problemen mee geweest :-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

queeny, niet iedere hond is zo gemakkelijk als de jouwe, en niet iedere hond is zo lichtvoetig , mijn hond zou niet door een kind van tien jaar uit gelaten kunnen worden, zelfs niet toen de hond nog klein en jong was.

en er zijn genoeg honden die toch slopen, en wat je niet altijd voor kan zijn. en toch voeden de eigenaars hun honden goed op.

honden page profiel roy_Croy_C

honden foto van roy_C

vito enzo zitten binnen

maar ik vind er niks mee om een hond buiten te houden mits hij genoeg aandacht krijgt. ik ken er zoveel die nooit binnen komen en dat zijn allemaal leuke en vooral blije honden

honden page profiel  Ans Ans

honden foto van  Ans

@ Willemijn, we hebben in die 39 jaar 5 verschillende honden gehad. Van groot naar klein. Toen onze dochter 10 jaar was hadden we 2 dwergpoedels die ze goed baas kon. En idd ja, dat zijn geen grote honden. Maar ik blijf er bij dat het een kwestie van goed opvoeden is. zowel van hond, als van kind(eren). Mijn dochter is trouwens het bazinnetje van Queeny, Zij staan op de profielfoto :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hond buiten" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: hondensport voor mindervaliden?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^