plotseling dood

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RowanRowan

honden foto van Rowan

Heel veel sterkte met het verlies van je lieve QUINN

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "plotseling dood" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel dianadiana

honden foto van diana

heel veel sterkte met dit grote verlies.

honden page profiel jeltjejeltje

honden foto van jeltje

veel sterkte en je moet je trouwens niet schuldig voelen! dat doen meer mensen, je moet maar zo bedenken dat hij nu op een mooi plekje is waar hij kan spelen met andere dieren en hij heeft nu geen pijn meer, je had verder toch niets meer voor hem kunnen doen, je hebt hem alles gegeven een goed plek en een warme mand! en dat zal die goeie kanjer nooit vergeten, uit het oog maar niet uit je hart!

honden page profiel josejose

honden foto van jose

Dat is erg naar,veel sterkte met het verlies van je maatje.

honden page profiel Laura & RobbieLaura & Robbie

honden foto van Laura & Robbie

wat vreselijk
heel veel sterkte

honden page profiel challengerchallenger

honden foto van challenger

als eerst heel veel sterkte
Dit hebben wij ook mee gemaakt op een warme dag in april 2007.Onze Maltezer Roy wilde sávonds met uitlaten niet mee.Nou was hij bang voor vuurwerk en hadden we een knal gehoord dus zochten we er niets achter.Riem omgedaan en mee.Op de terugweg viel hij bij de poort plots neer,dacht dat hij struikelde dus zeg nog doe je nou?Beurde hem op en hij word heel slap en scheeuwt nog 1 keer(dit ging door merg en been).Ben snel naar huis gelopen en in zijn mand gelegd,daar haalde hij diep adem en staarde voor zich uit.Naar onze dierenarts gereden maar is onderweg in de auto ons ontglipt.Dit is iets wat je nooit vergeet.Het was onze eerste hond en we missen hem nog iedere dag.Zou hij het aangevoelt hebben?

honden page profiel herthert

honden foto van hert

honden page profiel PetitPetit

honden foto van Petit

:'( Jeetje wat verdrietig.
Wat ENORM erg.
Je hebt het niet eens aan zien komen.
Mss heb je er niks aan, maar hij kwam toch naar jou toe en pas bij jou is hij heen gegaan.
Mijn kat deed dit ook na dat hij was aangereden.
Ik hoop dat jij het ook zo ervaart.
Als een laatste afscheid :'( .
Sterkte met dit zware verlies!
Liefs.

honden page profiel MarleenMarleen

honden foto van Marleen

heel veel sterkte

Emile (Gast)

Hebben ook te maken gehad met een plotselinge dood van onze hond (pup van 17 weken oud!). Werd op 3november dood in zijn bench gevonden. Onderzoek naar organen leverde niets op.De dierenarts sprak van een soort wiegendood.Misschien dat iemand anders iets soortgelijks heeft meegemaakt? Wens je in ieder geval veel sterkte!

honden page profiel CharlotteCharlotte

honden foto van Charlotte

heey, heel erg veel sterkte! ik had een keer gelzen dat als ze plotseling gaan schreeuwen (klinkt als huilen) dat ze dan een hartstilstand krijgen, dus waarschijnlijk ook bij Quinn gebeurd. nou heel erg veel sterkte!

Anoniem (Gast)

hoi maureen>>
Mijn hondje is net overleden zo'n 2 uur geleden..
Ik was mijn zoontje naar school aan het brengen en ijn vriend belde dat cheila zo raar deed.
Toen ik thuis kwam was het al te laat..
Ik ben zo ontzettend verdrietig en echt ten einde raad.
Ze was ook helemaal niet ziek ofzo, het is echt zo raar.
Ze ligt nu op ons balkon in haar mandje met flink wat handdoeken zodat we haar vanavond kunnen begraven..
Nu moet ik het alleen mijn zoontje nog vertellen straks..
Groetjes Joyce

honden page profiel maureenmaureen

honden foto van maureen

Vreselijk ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd
maureen

honden page profiel Lotte&Guus de Golden*Lotte&Guus de Golden*

honden foto van Lotte&Guus de Golden*

Wat vreselijk....
Ja ik heb het ook gehad maar net bij een hond maar bij een cavia

Heel veel sterkte

honden page profiel fortunafortuna

honden foto van fortuna

heel veel sterkte!ik denk niet dat hij pijn heeft gehad,dus maak je daar niet teveel zorgen om.een hartstilstand gaat zo snel(mijn vader is eraan gestorven,en niet eens wakker geworden,dus ik denk niet dat het pijn doet).
rust zacht,quinn :'(

honden page profiel hilde-dirkhilde-dirk

honden foto van hilde-dirk

heel veel sterkte met dit grote verlies

honden page profiel fortunafortuna

honden foto van fortuna

hoi gast,maak snel een account aan,dan kunnen we jou ook steunen met je verdriet,en kun je foto's plaatsen,en verhaaltjes vertellen van je hond toen hij nog leefde.jij ook veel sterkte

marlies (Gast)

Djego...

Mijn rotteweiler Djego is 11-01-2011 over leden aan een hardstilstand.

Mijn man ging hem s`morgens uit laten niks aan de hand lekker vrolijk rond springen omdat ie weer lekker kon gaan wandelen.

Hij is bijna op het laaste met uitlaten en Djego gaat op zijn rug liggen lekker ff kroellen in het gras maar blijft op eens liggen,mijn man er snel na toe.
Djego ademde nog wel maar erageerde niet meer op zijn stem paar seconde later een huilend geluid en op eens niks meer geen adem niks.

De dierenarts zei dat het een hardstilstand was maar zo raar ik snap het niet hij moes 28 februarie 7 worden veelste jong is ie dood gegaan.

We hebben zelf geen kinderen want dat gaat niet dus mijn manneke Djego was ons kind mog alles hij was verwent tot op het bot toe :-) .

Ik mis hem zo die vrolijke jongen ik ken maar niet stoppen met huilen zo mis ik hem nu,nu ik dit typ schiet ik weer vol.


honden page profiel fortunafortuna

honden foto van fortuna

wat een schrik,marlies,zo plotseling.heel veel sterkte.djego,rust zacht :'(

honden page profiel marliesmarlies

honden foto van marlies




honden page profiel fortunafortuna

honden foto van fortuna

marlies,misschien kun je beter een nieuw topic maken over djego.meer mensen lezen het dan,en kunnen je steunen

honden page profiel marliesmarlies

honden foto van marlies

Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies,ik weet wat je voelt. :'(


Groetjes Marlies

iefke (Gast)

Wij hebben vorige week onze golden verloren. buck was bijna 10 jaar, hele weekend niets aan de hand, veel gewandeld. Zondagmiddag begon hij ineens met vallen urine laten lopen en dat ging zo door. De DA gebeld en we mochten komen. Vlak voordat we daar heen gingen, ging zijn koppie naar achter een gil en gespartel met de pootjes. In zijn mand hebben we hem naar de DA gebracht gelukkig met zijn allen. De Da zag het somber in en hij mocht daar blijven aan een infuus met valium om tot rust te komen, maar zijn hartje was al niet meer goed te horen. Hij heeft de nacht helaas niet gehaald. maar wat dat met ons en de kids doet, niet normaal. We weten nog niet wat hij precies heeft gehad. We hebben hem meegenomen in zijn mand die ochtend en in de tuin begraven. het is nu een week geleden en heel onwerkelijk allemaal. We hadden net een Labrador pup besproken omdat we twee honden zo leuk vonden. Helaas heeft het voor buck niet zo mogen zijn. we weten zeker dat hij een heerlijk leven bij ons heeft gehad. Vergeten doen we hem nooit.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Hallo Iefke. Heel erg om dat mee te moeten maken.

Zoiets verwacht je natuurlijk niet. 10 jaar is nog relatief jong. Tenminste, je verwacht dan dat ze er nog een aantal jaren zijn en jullie zagen Buck al met de nieuwe pup spelen en het pupje met Buck opgroeien. Jullie gaan nu door een moeilijke rouwperiode en ik wens jullie heel veel sterkte.

Misschien mag ik, vermits ik het een beetje als buitenstaander kan beoordelen toch zeggen dat Buck geen lange lijdensweg heeft moeten aflegggen. Hij heeft nog fijn gewandeld en jullie hebben een mooie tijd met hem gehad... Buck was zo'n leuke lieve hond dat jullie er graag nog zo een bijwilden. Dat is een eerbetoon voor hem. Ik hoop dan ook dat jullie het verdriet kunnen verwerken en aan Buck terugdenken zoals die altijd was en niet alleen in die laatste uren. Laat het pupje een opvolger zijn voor Buck. Geen hondje is hetzelfde en gelukkig maar.. zo blijft Buck voor altijd een plaatsje in jullie hart behouden en kan de nieuwe pup jullie weer gelukkig maken, zoals honden dat kunnen.Groetjes.

honden page profiel JolandaJolanda

honden foto van Jolanda

Hoi Iefke

Ik wil je allerveel sterkte wensen met dit verlies. is echt heel erg en leef met jullie mee. wij hebben onze hond ook 10 jaar afgelopen december in moeten laten slapen na erachter te gekomen zijn dat hij een groot gezwel had ik zijn maag. nog steeds missen we nog elke dag!!! zeker mijn oudste dochter die was ermee opgergroeid
ik hoop dat jullie het een plekje kunnen geven en weten dat jullie hem een mooi leven hebben geschonken!!
veel sterkte!!!

honden page profiel JolandaJolanda

honden foto van Jolanda

veel sterkte :'(

honden page profiel jeltjejeltje

honden foto van jeltje

onze hond boomer van 14 jaar, ging achteruit ineens! mijn moeder lag even te slapen op de bank en boomer sprong boven op haar.. dat doet hij anders niet, ineens was hij ziek kon niet meer staan en liet plas lopen.

toen ging het iets beter hij kon weer beetje staan, ik zou even de honden buiten achter uitlaten, en ineens viel hij met zijn kop keihard op de tegels!

daar heeft hij wel een paar minuten gelegen, intussen hadden we da al gebeld en een deken over hem heen gedaan want het was koud!

die zelfde avond ging ik en mijn vader naar de da, niet te vinden, geen verstoppingen en niks, hij wou al niet eten en niet drinken gewoon niets meer.




heeft hij nog pijnstillers gekregen.



de volgende dag was hij helemaal opgeknapt! hij speelde en blafte en was vrolijk, tot die morgen erna.. weer net zoals eergister, toen hebben we gezegt dat dit niet langer kon zo, hij had pijn en was erg zwak.

zijn we naar de da geweest.. die heeft hem uiteindelijk 5 spuitjes moeten geven :'( :'( :'( helaas konden ze niets meer voor hem doen...


we missen die schat nog elke dag!!!




:'(


dit wou ik even kwijt.

honden page profiel Bob&ChicaBob&Chica

honden foto van Bob&Chica

Ik wens jou heel veel sterkte met het verlies van Quinn,ik geloof ook dat hij geen pijn heeft gehad.
het wilde ook zo zijn dat hij naar de huiskamer kwam lopen waar jij misschien ook aanwezig was om daar met jou samen de laatste plotselinge dood te delen.
Daarom denk ik ook dat hij dit aan voelde.
sterkte bob
R.I.P. Quinn

honden page profiel Vera en de max !Vera en de max !

honden foto van Vera en de max !

Heb het nu pas gelezen en ja dit kan gebeuren,nog heel veel sterkte!!

honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya

honden foto van Loes & Kaya

jeetje ik moet er niet aan denken dat dit bij mij ook kan gebeuren.. ik wens je veel sterkte met dit zware verlies

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "plotseling dood" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: echte maatjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^