Suprelorin

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ***...Kelly...******...Kelly...***

honden foto van ***...Kelly...***

Onze maltezer heeft vorige week een chemische castratie gekregen maar deze heeft nog steeds helemaal geen effect terwijl dit normaal binnen de 48u zichtbaar zou zijn volgens de dierenarts.

Nu lees ik net dat er ook nog iets anders bestaat "Suprelorin". Kent iemand dit en hebben er hier mensen reeds ervaring mee?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Suprelorin" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 3 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hoi,,..

Zou je het niet wat meer tijd geven om nu alweer met iets anders te beginnen..?? :'(

Het is inmiddels ook al een gewoonte geworden om te plassen...
En de hormonen zijn niet zo snel onder controle..
Daarnaast zal je het ook moeten trainen..

Succes...

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

vorige week de chip geplaatst, zelfs een ..gewone..castratie is ook pas na zes weken merkbaar, de hormonen zijn niet opeens gestopt. bekijk het eens een maand later.

en je hebt een reu, hou het plassen dan ook onder controle, train dat de hond alleen mag plassen waar jij het goed vind, en hou de hond kort aan de lijn waar het niet mag.

honden page profiel ukkieukkie 3 doggies

honden foto van ukkie

Soms duurt het wat langer.
Het is voor plassen?
Heb je het hele huis goed geboend? Gebruik geen chloor want dat kan naar urine ruiken voor de hond, azijn werkt goed, voor mijn eigen geurvoorkeur gooi ik er vaak wat biotex bij.

Ik heb Sire ooit laten behandelen met zo'n implantaat van Virbac. Het werkte redelijk, en het heeft mij even rust gegeven. Ik had toen al vanalles geprobeerd en zat er flink doorheen.

Sire is nu niet meer "gecastreerd" en het plasprobleem is grotendeels (99%) verholpen. Iedereen zei dat het dominantie was, maar het was onzekerheid.

Een heel enkele keer tilt hij zijn pootje nog op. De afgelopen 3 maanden is dat 3x voorgekomen. En dat was in 2 dagen, de ene dag was mijn verstandskies getrokken de andere die van mijn vriend. Voorheen was het soms wel 3x op een dag.

Wacht dit eerst af, ik zou wachten dat dit spul niet meer actief is voordat je iets anders probeert.

honden page profiel ukkieukkie 3 doggies

honden foto van ukkie

Ow, ik lees net pas de reactie van Willemijn.
Het is een chip/implantaat?
Daar duurt het lang mee voordat het werkt. Eerst kan het gedrag zelfs verergeren. 4 tot 6 weken duurt het voordat het gaat werken.

De injectie werkt wel vrij snel.

honden page profiel Ralph, Bo en DexRalph, Bo en Dex 3 doggies

honden foto van Ralph, Bo en Dex

Je hebt een 'gewone' chemische castratie laten uitvoeren en je wilt nu het implantaat? Zou eerst even afwachten wat de gewone chemische castratie gaat doen

Maar suprelorin ken ik wel, Bo heeft dit implantaat gehad om te zien om een castratie zou helpen voor zijn extreme hormoon gerelateerde gedrag. Deze werkt ook niet zomaar deze is na 6 weken werkzaam. Het is vaak merkbaar na 3-4 weken. De eerste dagen (of zelfs weken) kan het gedrag ook verergeren. Dit is per hond verschillend. Het is 6 maanden werkzaam (bij kleinere honden kan het stuk langer werken)

Ik ben er erg positief over, toen het eenmaal echt werkzaam was merkte ik dat het bij Bo erg goed werkte en uiteindelijk heb ik Bo ook definitief laten helpen.

Groet,

Ralph

honden page profiel ***...Kelly...******...Kelly...***

honden foto van ***...Kelly...***

Nu heb ik idd een gewone chemische castratie, dat werkt volgens de dierenarts een dikke 2 maand en vanaf 48u na het plaatsen. Maar nu na 9 dagen is er nog steeds geen verschil.
Ik heb het ook gedaan om te kijken of een volledige castratie zou helpen. Het is vooral voor het plassen en ook het vechten met ons ander reutje, maar het vechten lijkt de laatste dagen zelfs te verergeren i.p.v. te verbeteren.

Het huis is helemaal schoongememaakt met dettol en azijn.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Suprelorin" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^